• Home
 • Медия с полезна информация

9. Вентилатор за баня

Вентилатор за баня

Едва ли има човек, който не обича дългите, топли душове в студеното време. Но замисляли ли сте се, че цялото това време под душа може да бъде опасно за вашия дом? Влагата и кондензът, които се образуват от топлата вода във вашата баня създават перфектните условия за развитие на бактерии, мухъл и плесен, които не само загрозявато помещението, но могат и да повлияят на строителните материали и плочки. За щастие, можете лесно да се справите с този проблем с помощта на вентилатор за баня.

 

Основна задача на вентилатора за баня

Вентилатор за баня
Вентилатор за баня

Вентилаторът за баня ви помага в премахването на излишната влага, миризми и дори спори на плесента, които могат да причинят неприятни здравословни проблеми. В по-голямата част от сградите, вентилаторът за баня е задължителен елемент при изграждането на помещението, ако то не разполага със самостоятелен прозорец или отвод на въздуха. Малки и изключително практични, вентилаторите за баня определено благоприятстват от развитието на новите технологии, които продължават да ги правят все по-умни, компакти, безшумни и ефективни. Днес на пазара можете да откриете най-различни предложения за вентилатор за баня, като има продукти, които се активират от движение и дори такива, които са произведени със специален нагревател.

 

Преди покупка на вентилатор за баня

Преди да пристъпите към покупката на вентилатор за баня, трябва да съобразите дали съответното предложение е подходящо за размерите на вашето помещение. Трябва да определете кои са основните неща, които са важни за вас относно вентилатора за баня, като ниво на шума, допълнителни екстри и други. По този начин можете спрямо бюджета си да намерите най-доброто предложение за вас.

 

Правилно отвеждане на въздуха от банята

Вентилатор за баня
Вентилатор за баня

Голяма част от вентилаторите за баня са настроени така, че да отвеждат въздуха от самото помещения в пространството между таваните, особено ако самата баня се намира на по-ниско равнище. Ако става въпрос за къща, проблемът може дори да се изостри още повече.

            Отвеждане на въздуха в къщи

При къщите, вентилаторите за баня отвеждат парите в пространството между таваните и ако таванът е неотопляем може самите пари да кондензират и отново да образуват влага на най-неприятните места. Това най-често са тъмни, затворени, студени помещения, които създават идеални условия за развитие на мухъл, който може да повреди не само стените, но и подовете и таваните.

            Как да избегнем проблемите?

Когато говорим за отвеждане на въздух в къща с помощта на вентилатор за баня, по-доброто речение е да свържете устройството с вентилационната система, която отвежда обработени газове от дома. Много често конструкцията на самата сграда и къща определят дали това е възможно, но определено е най-доброто решение за вентилатора за баня.

            Но как да изберем най-правилното място за вентилатора за баня?

За правилното и качествено проветряване и освежаване на въздуха в мокро помещение е много важно къде точно ще бъде поставен вентилаторът за баня. Според специалистите, за постигане на оптимални резултати и най-добър обмен на въздуха в помещението, трябва да се стремите да поставяте вентилатора за баня в най-далечната точка на помещението, като за отправна точка използвате мястото, където навлиза свеж въздух.

Ако помещението е голямо, понякога по-добро решение е вместо един мощен вентилатор за баня, да поставите два по-малки. Добро предложение за големите мокри помещения е поставяне на вентилатор за баня над ваната или душа, например и още една над тоалетната. Така можете лесно и ефективно да си гарантирате добър обмен на въздуха и качествено отвеждане на парите от помещението. А и си спестявате евентуалния шум от по-мощния вентилатор за баня.

            Компенсиране на въздуха от вентилатора за баня

Не трябва да забравяте, че задачата на всеки вентилатор за баня е да извежда въздуха и парите от помещението, но той трябва да бъде компенсиран по някакъв начин. В студените месеци, отварянето на прозорците е доста трудно, което изисква друго решение за правилното функциониране на вентилатора за баня. За целта, ние ви съветваме заедно с вентилатора за баня да монтирате трансферна решетка в същия или подобен дизайн, през която да може свободно да преминава необходимия за помещението въздух.

            Загуба на топлина вследствие на работата на вентилатора за баня – как да се справим?

Много често, добрите вентилатори за баня изсмукват не само парите и миризмите от помещението, но и топлината. Най-лесният и практичен начин да избегнете загубата на топлина е избирането и инсталиране на вентилатор за баня с нагревател. Този тип вентилатор за баня използват топлина, чрез която да нагреят въздуха, който се връща обратно в помещението. Този тип вентилатор за баня заемат голяма част от търсенето на пазара и се предлагат в различни вариации и конфигурации.

 

Основни елементи на вентилаторите за баня

Има няколко основни елемента, за които трябва да гледате, когато избирате вентилатор за баня. След като се запознаете с тях можете лесно да прецените кои са нещата, които са наистина важни за вас и кои можете да пренебрегнете. И така лесно да определите подходящ бюджет за закупуването на качествен вентилатор за баня.

            Капацитет на въздушния поток на вентилатора за баня

Всеки вентилатор за баня предлага различен капацитет на въздушния поток, който най-често се измерва в кубични метри за час. Той зависи от квадратурата на помещението, съобразено с необходимия обмен на въздуха за 1 час. Как да изберете правилния капацитет на въздушния поток на вентилатор за баня? Първо, ако не знаете обема на помещението, трябва да го изчислите. Това се прави като умножите дължината на стените, широчината им и след това височината от пода до тавана.

Има определени ориентири в зависимост от площа и самото помещение какъв вентилатор за баня да изберете. Например за самостоятелна тоалетна с квадратура от 4 до 9 квадратни метра, обмена на въздуха за час е между 5 и 9, което от своя страна изисква вентилатор за баня с капацитет от 90 до 200 кубични метра за час. За баня с квадратура между 8 и 12 квадрата, обмена на въздуха за час отново е между 5 и 9, но в този случай имате нужда от вентилатор за баня с капацитет от 90 до 150 кубични метра за час.

            Ниво на шума на вентилатора за баня

Нивото на шума на вентилатора за баня, стандартно, се измерва в децибели. Важно е да прецените шума, който вентилатора за баня ще произвежда, за дане ви дразни и да не се налага принудителната му смяна. Най-често изключително тихите уреди са с ниво на шум между 20 и 25 децибела. Тихите вентилатори за баня според стандарта могат да достигнат до около 40 децибела. Над тази стойност, често уредите са доста шумни и можете да ги чувате.

            Големина на вентилатора за баня

Не забравяйте, че отворът, който е предназначен за вентилатор за баня е с определен размер и е добре да се съобразите с него. На пазара можете да намерите предложения с различни големини на отвора, които да отговарят на нужния капацитет на въздушния поток. Не забравяйте да прецените големината на вентилатора за баня за да не се налага след това да го връщате.

            Енергийна ефективност на вентилатора за баня

Макар и често да забравяме, вентилаторът за баня също има нужда от електричество, за да работи. Избирането на правилния вентилатор за баня според помещението и капацитета на въздушния поток ще ви гарантира качествена енергийна ефективност и по-ниски сметки за електричество.

 

Допълнителни екстри към вентилатора за баня

Вентилатор за баня
Вентилатор за баня

В зависимост от това, какво точно търсите и с какъв бюджет разполагате можете да изберете и предложения за вентилатор за баня, оборудван с различни, допълнителни екстри.

            Вентилатор за баня със сензор за движение

Сензорът за движение включва автоматично вентилатора за баня, щом някой влезе в самото помещение. Този тип устройства могат да ви предложат и възможността за настройване на мощността на вентилатора за баня, така че да работи на по-ниски обороти при използване на помещението за ежедневни дейности, като миене на зъби, бръснене, и да може да се пусне на максимална мощност, когато дойде време за душ.

            Вентилатор за баня с вградена светлина

На пазара можете да намерите и предложения, които са с вградена лампичка, която ви помага да намерите каквото ви е нужно, без да се налага да пускате осветлението в помещението. Не се заблуждавайте, обаче, това не е светлина, предназначена да осветява помещението, така че не очаквайте много от нея.

            Вентилатор за баня с нагревател

За да си осигурите топлина и след като излезете от душа, ние ви препоръчваме да изберете вентилатор за баня с нагревател. Той не само ще затопля въздуха в помещението, но и ще ви помогне с изпаряването на влагата от банята.

            Вентилатор за баня с датчици за влага и температура

На пазара можете да намерите и предложения за вентилатор за баня с датчици, които да ви показват влажността и температурата в помещението. Те са изключително удобни за да прецените кога има нужда да оставите вентилатора за баня да работи, за да може да премахне излишната влага от помещението. Също можете да следите влажността и температурата дали не са благоприятна среда за развитието на различни, неприятни микроорганизми и плесени.

 

При избирането на вентилатор за баня не забравяйте да погледнете за какво приложение са създадени. Може да намерите подходящо предложение, но то да е с търговска насоченост и да не бъде най-доброто решение за вентилатор за банята в дома. Доверете се на предложенията ни и изберете най-подходящия вентилатор за баня за дома или офиса.

 

Основна задача на вентилатора за баня
Преди покупка на вентилатор за баня

Правилно отвеждане на въздуха от банята

Основни елементи на вентилаторите за баня

Допълнителни екстри към вентилатора за баня

9. Автоматични предпазители

Автоматични предпазители

 

Автоматични предпазители
Автоматични предпазители

Все повече домакинства отдавна са предприели първите стъпки за подменяне на старите бушони с автоматични предпазители. Това е така, заради множеството предимства, които автоматичните прекъсвачи могат да предоставят на всеки бизнес и домакинство. Сменянето на бушони често може да бъде трудна, досадна и времеемка задача, която се налага всеки път, когато изгори самия уред. Но какво ще кажете, ако можете лесно да замените всички тези усилия с помощта на автоматичните предпазители.

При работата и поддръжката на автоматичните предпазители не изискват познания за електричеството и работата на уреда, за разлика от традиционните бушони. Докато по-старите предложения изискват или цялостна замяна на бушона или деликатно свързване на самата жичка, автоматичните предложения не изискват такива познания и време и единственото, което трябва да направите е да натиснете един бутон.

Освен това автоматичните предпазители са много по-удобни в ежедневието. Нека приемем, че искате да смените осветително тяло или например контакт. С помощта на автоматичните предпазители можете лесно да изключите електричеството в определено помещение, без да се налага да спирате тока в цялото жилище или офис. Това са само част от предимствата, които новите разработки ви предлагат пред традиционните бушони.

 

Каква е целта на автоматичните предпазители?

Основната задача на автоматичните предпазители е да защитават уредите и дома ни от къси съединения и претоварване в електропреносната система. Тези уреди са създадени още преди повече от 150 години и намират широко приложение навсякъде в ежедневието ни. Автоматичните предпазители, такива каквито познаваме и ползваме днес, са се изменили и наложили на пазара пред последните 20 години за да се превърнат в неизменен компонент при изграждането на сигурна електрическа система. В зависимост от тяхното приложение, автоматичните предпазители могат да бъдат различни видове, които да отговарят на изискванията на всеки дом, офис, сграда или фабрика.

 

Основни характеристики на автоматичните предпазители

Автоматични предпазители
Автоматични предпазители

В основата си автоматичните предпазители са електрически комутационни апарати, които предпазват електрическите системи и уредите, включени в тях, от късо съединение и евентуално претоварване. Автоматичните предпазители са се развивали и доразработвали за да може успешно да заменят в много сфери традиционните стопяеми предпазители.

            Предимства на автоматичните предпазители пред стопяемите

Предимствата на автоматичните предпазители, пред традиционните е, че след като предпазят системата от късо съединение стопяемите уреди загубват основният си работен елемент и той трябва да се смени. При автоматичните предпазители това не е нужно, защото в момента, в който механизмът се задейства, копчето застава в позиция изключено. По този начин уредите позволяват последващо включване и могат да се използват многократно без да изискват смяна на работни елементи.

 

Основни видове автоматични предпазители

В зависимост от приложната сфера, в която искате да използвате автоматични предпазители са разработени предложения, които най-добре да отговарят на различните изисквания на дома, офис сградата и индустрията. Основните типоразмери на автоматичните предпазители започват от миниатюрни устройства, които са предназначени основно за защитата на конкретни уреди, до мощни устройства, които най-често намират мястото си в индустрията и производството. Сред предложенията можете да откриете, както миниатюрни автоматични предпазители, подходящи за дома и аксесоари към тях, така и мощностни устройства и допълнителни за тях устройства.

            Разделение на автоматичните предпазители спрямо номиналния ток

Това е една от важните класификации на предпазителите, като според този критерии, те се делят основно на 3 категории. Първата група включва автоматични предпазители, чиито номинален ток достига до 100 ампера. Този тип устройства се характеризират с факта, че те не позволяват настройване на стойностите на изключване. Към тази категория спадат предложенията ни за миниатюрни автоматични предпазители. Освен уреди, работещи с номинално напрежение от 100 ампера, в продуктовата гама можете да намерите и предложения, работещи на 125 ампера. Най-честото им приложение е в бита или офиса.

Втората група автоматични предпазители работят с номинален ток до 1600 / 3200 / 6300 ампера, като това зависи от тяхната конструкция. Първият тип са с лят корпус, чиито номинален ток достига до 1600 ампера. Те не се различават особено от миниатюрните уреди, освен че дават възможност за настройване на стойностите на изключване.

Вакуумните автоматични прекъсвачи са предложения, които работят с номинален ток до 3000 ампера. Третият тип са въздушните автоматични предпазители или Air Circuit Breakers. Те работят с номинален ток до 6000 ампера. Те предлагат не само по-големи характеристики за контролиране на стойностите на изключване, но и праг на сработване. Най-честото им приложение е в индустрията и производството.

Третата група автоматични предпазители са мощните уреди, които най-често се използват за ниско напрежение и се монтират многоредово. Сред предложенията можете да намерите автоматични предпазители, подходящи както за бита, така и за производството и индустрията. Разгледайте нашите предложения и открийте най-доброто предложение за вас!

            Разделение на автоматичните предпазители спрямо броя полюси

Броят на полюсите спада към основните технически параметри на всеки автоматичен предпазител. Основно те биват еднополюсни и многополюсни. Според този критерий, автоматичните предпазители мога да се делят на еднофазни, еднофазни с прекъсване на нулата, трифазни и т.н. Максималният брой на полюсите е 4, като както миниатюрните, така и мощностните автоматични предпазители се предлагат в различни конфигурации.

 

Аксесоари за миниатюрните автоматични предпазители

Освен самите уреди, в продуктовата гама можете да намерите и подходящите аксесоари към миниатюрните автоматични предпазители. Ние можем да ви предложим помощен контакт, дистанционен стоп, както и минимално и максимално напреженов изключвател за миниатюрните автоматични предпазители. Всички аксесоари са еднополюсни и работят при номинално напрежение от 230 волта.

 

Допълнителни устройства за мощностни автоматични предпазители

Сред предложенията можете да откриете и допълнителни устройства, които се прикрепят за мощностни предпазители.

            Удължителни на клеми за мощностни автоматични предпазители

Сред тези уреди спадат удължителите на клемите. Това са прави медни клеми с калаено покритие, които ви дават възможността да изнесете кабелната връзка извън клемите на автоматичните предпазители. Това ви гарантира сигурна връзка с основата на самите прекъсвачи. Според мощността на автоматичните предпазители, за които ще се ползват, се предлагат удължители с различно сечение и номинален ток. При предложенията можете да намерите удължители на клемите, които работят при номинален ток от 125 до 800 ампера.

            Дистанционно управление за мощностни автоматични предпазители

Освен удължители, при нас можете да намерите и дистанционно управление за мощностни автоматични предпазители. Това е устройство, което изключва или съответно включва автоматичните предпазители, към чиято система са монтирани. В продуктовата гама можете да намерите два основни вида дистанционно управление – ръчно и електрическо. При нас можете да намерите различни предложения за ръчно дистанционно управление за автоматични предпазители в зависимост от номиналния ток – от 125 до 800 ампера.

Електрическите дистанционни управления за автоматичните предпазители също се предлагат с различни параметри в зависимост от номиналния ток – от 125 до 800 ампера. Основната разлика с ръчните дистанционни управления за автоматични предпазители е, че електрическите имат вариации, които работят при 230 волта ток, така и предложения, подходящи за напрежение от 400 волта.

 

Основни работни елементи на автоматичните предпазители

Два от най-важните елементи на всички автоматични предпазители са термичният и електромагнитен изключвател. Задачата на термичния изключвател е да предпазва уреда от продължително протичане и претоварване с ток, който е с по-високи стойности от номиналните. Най-просто обяснено, термичният изключвател в автоматичните предпазители е пластина, която при прекалено високо напрежение се огъва и по този начин се прекъсва контакта и устройството се изключва.

Основната задача на електромагнитния изключвател при автоматичните предпазители е да предотвратява къси съединения. Този процес протича в специална камера, като различните видове автоматични предпазители използват определени проводници в средата, като вакуум, въздух, масла и други. На пазара най-разпространените предложения са тези, които работят с въздух или още познати като Air Circuit Breakers.

Сред основните работни елементи на автоматичните предпазители попадат и контактите. През тях се провежда тока, нужен за захранването на устройството, като се следи той да не е прекалено висок, което води до прегряване. Продължителността на експлоатационния живот на контактите при автоматичните предпазители зависи от степента на износване вследствие на късо съединение или прекомерно напрежение. По-малките предложения на пазара не предлагат замяна на частите и при тях трябва да се смени цялото устройство след износване на контактите, докато автоматичните предпазители, предназначени за индустриална употреба предлагат сменяеми контакти.

 

Автоматични предпазители в Европа

Автоматични предпазители
Автоматични предпазители

В Европа, най-често използваните автоматични предпазители са тези, които работят на термо-магнитен принцип, тоест комбинират и термичен и електромагнитен изключвател. Те използват и двете техники за ограничаване и контролиране на големината на протичащия през тях ток. Използването и на двата изключвателя в автоматичните предпазители дава възможността за предпазване на уредите и веригата, както от късо съединение, така и от възможни пикове на големината на тока.

В Европейския съюз типоразмерите на автоматичните предпазители са изцяло стандартизирани. В България действа единния стандарт EN 60 898, който се отнася до автоматични предпазители, които намират приложение в бита. Стандартизацията, която регламентира автоматичните предпазители, които се използват в промишлеността и производството е БДС 60 947-2.

Всички предложения за миниатюрни и мощностни автоматични предпазители, които можете да намерите в продуктовата ни гама, са произведени съобразно всички стандарти и могат да ви гарантират безупречно представяне във всеки момент. Нашите предложения за автоматични предпазители вървят заедно с гаранция, която може само да ви осигури още по-голяма защита и спокойствие.

 

Независимо дали търсите предложения за дома, офиса или цеха или фабриката, ние можем да ви предостави най-добрите автоматични предпазители на пазара. Разгледайте нашите предложения и изберете още днес най-подходящите автоматични предпазители за вас и вашия дом или бизнес!

Каква е целта на автоматичните предпазители?

Основни характеристики на автоматичните предпазители

Основни видове автоматични предпазители

Аксесоари за миниатюрните автоматични предпазители

Допълнителни устройства за мощностни автоматични предпазители

Основни работни елементи на автоматичните предпазители

Автоматични предпазители в Европа

Боя за стена

Боя за стена – приложение
Акрилни бои
Фасадни бои
Епоксидна боя за бетон
Импергант за камък
Боя „Черна дъска“

Ние сме вносител на качествени италиански бои и лакове за стени. Техни материали можете да откриете навсякъде в най-добрите магазини за ремонтни дейности в страната, в интернет страницата, както и във фирмения магазин в центъра на София.
В основата на всеки ремонт стои решението да освежим пространствата, в които живеем, работим, обитаваме или притежаваме. Боята за стена е този завършващ и основен щрих, който преобразява вида и създава съвсем нова визия. Различните видове стени изискват различни видове боя. Предлагаме всичко, от което може да имате нужда за при избора на боя за стени от керамични тухли, стени от естествен камък, стени от газобетон и стъклени тухли както и стени от гипсокартон. Във всяка от категориите можете да намерите разнообразие от цени на бои, според нуждите и очакванията ви. Освен всичко изложено в сайта и магазина на фирмата, за най-взискателните клиенти и най-специфичните стени, е възможна поръчката на боя по ваш избор.

Боя за стена – приложение

Боя за стена 1
Боя за стена – естествено багрило

Боята е вискозна течност или гъста маса, която след приложение върху стена в тънък пласт създава плътен непрозрачен слой в конкретен цвят. Още от древността населението на почти всяко селище разполага с бои от естествени багрила. Цветовете биват извличани от растения ( цветя, плодове, семена), от животни, както и от почвата (с минерален произход). Съвременните проучвания показват, че най-добър художествен ефект имат боите за стени от естествен произход, поради сложния състав на багрилно вещество. От фирмата знаят това и продължават да го прилагат в работата си. Техните бои и мазилки се отличават със собствена индивидуалност в цвета. Избирайки ги, клиентите избират да създават стилни стени на домовете си, подчертани с италианско изящество. Боите за стени се произвеждат изцяло в заводите на марката в Италия, разположени във венецианската провинция. Тайната в успешния процес на производство е смесването на химични вещества и химикали с естествени материали. Получаването на висока консистенция прави цветовете на боите за стени наситени.

Боя за стена 2
Боя за стена – за всеки тип стени

Боите, които внасяме на българския пазар са с вече доказано име и традиция сред италианските марки. „Работим за това преимуществата ни да бъдат изцяло в полза на клиента като предлагаме материали предназначени за всеки тип стени и повърхности. За разлика от много наши колеги, предоставяме възможност за изцяло профилиран избор сред боите. Наличието на много и разнообразни варианти кара клиентите сами да развихрят въображение и да пристъпят към по-смели решения за своите стени.“
Съветваме потребителите си никога да не рискуват в избора на материали за проектирането на своите стени. За перфектни резултати са нужни не просто продукти с високо качество, а и богата информираност по отношение на всички видове цветове, бои за стени и начините за нанасянето им. В тази статия ще ви запознаем с няколко типа бои за стените както на вашите стаи, така и на фасадите.

Акрилни бои

Боя за стена 3
Боя за стена – ремонт

Все повече потребители предпочитат сами да пристъпят към ремонта на стените. Акрилните бои, точно поради този факт, все по-бързо набират популярност. Съставени от специални добавки и свързващи вещества този тип бои се нанасят лесно, прилепват плътно към стената и осигуряват възможност за полиране. Предпочитано интериорно решение заради „венецианския ефект“, който акрилните бои създават. Стените съхнат бързо, което спестява неудобство и предоставя опция за по-плътно нанасяне на няколко пласта боя.

Фасадни бои

Видовете бои за фасади биват няколко различни вида в зависимост от стените. Акрилната фасадна боя е водоустойчивата и позволява на стените да дишат. Продуктът изсъхва напълно до десет дни. Покривните свойства на боята действа върху неравностите на всеки вид стена до равна повърхност. Създадени със страст и качество, материалите ни гарантират устойчивост на цвета при всеки тип фасадни бои за стена. Боята тип мазилка е идеално решение в случаите на борба с вредители и плесени и мухъл. Създадена от селективни кварцови частици и смоли във водна емулсия, боята тип мазилка защитава стените от набезите на природата. Хомогенното покритие е подходящо за сградите с вградени топлоизолации в стените. Боята се препоръчва за професионална употреба. Поради високата дебелина на покритието, боята тип мазилка съхне бавно и е необходимо предпазване на стените от дъжд.

Епоксидна боя за бетон

Боя за стена 4
Боя за стена – висококачествена

Епоксидната боя е специално предназначена за бетонни стени. Ние имаме висококачествени предложения и за нуждите на тези повърхности. Висококачествената циментова боя е на водна основа и е предназначена за употреба върху външни стени. Благодарение на специфичния си състав, боята е подходяща за нанасяне върху бетонови повърхности и върху стени с алкална реакция. Устойчива на миене и на неблагоприятни атмосферни условия, отличава се с изключително нисък разход и добра покривност. Епоксидната боя за бетон се предлага в четири готови разцветки, предназначени за директно нанасяне върху стената.

Импергант за камък

Каменните стени безспорно придават на сградата висок стил и красота, но са едни от най-трудните за третиране повърхности. Импергантните бои са прозрачен тънък слой за покритие на каменните облицовки, който предпазва стените от разрушителния ефект на времето със своя стягащ ефект. Няма да сгрешите ако изберете такъв с филмообразуващо покритие, което изолира стените от влагата и в същото време ги оставя да дишат.

Боя „Черна дъска“

Боя за стена 5
Боя за стена – нанасяне

Създадена на водна основа, боята „Черна дъска“ е предназначена за грундирани или боядисвани стени. Може да бъде нанасяна върху метална боя, както и върху дървени повърхности. Използва се за масова употреба, като преди това е важно да се разбърква добре, без да се смесва с вода. Нанася се на един или два слоя с четка или спрей директно върху стена
Силата на боите за стени е в това да карат стаите да оживяват. Наситеността на ярките нюанси правят стените дръзки, а настроението приповдигнато. Бледите разновидности на бои ни навяват нежност и лекота, оптически разширяват пространството. Зелените бои успокояват очите. Тъмните цветове на стените безспорно преобразяват помещението, придавайки му лукс и по-висока класа, но също така и оптически смаляват стаята. Нестандартните и разчупени решения в цветовете на боите провокират нестандартни идеи, затова е важно да не правим компромиси и със качеството на стените в на нашите офиси и обекти.
„Създаването на дизайн с помощта на нашите бои за стени се превръща в игра на фантазията. А клиентите ни не спират да черпят заряд и вдъхновение всеки ден от собствените си стени, боядисани с нашите бои.“

Онлайн магазин – матраци

Онлайн магазин – матраци

Компанията e първият специализиран онлайн магазин за легла в България.

Мисията ни е да помагаме на хората в избора им на висококачествени продукти. Това от своя страна ще спомогне за:

 • пълноценен сън
 • поддържане на добра кондиция
 • максимално възстановяване

Целта на фирмата е да стане най-големият магазин за стоки за съня в България и да го реализираме, като спазваме определени ценности:
Отношение към потребителя – Наш преоритет е правилният избор на клиента, за да може той да спи добре. От голямо значение е да му помогнем да направи своя избор, по бърз и удобен за него начин, а не на всяка цена да осъществим продажба.
Прозрачни условия – От голямо значение за онлайн магазина е клиентът да бъде подробно информиран, за да може всяка консултация да е максимално ефективна.

Бърза и адекватна реакция – За нас помощта към потребителя е важна при проблемна ситуация:

 • рекламация
 • проблем с доставката
 • програми за лоялни клиенти
 • и/или всякаква друга, необходима информация

Динамично самоусъвършенстване – За компанията усъвършенстването в сферата на онлайн маркетинга е важно, за личностното ни развитие, което върви ръка за ръка с персоналната комуникация с всеки наш клиент. Това ни прави по-полезни в грижата за потребителя.

Гъвкавост и ефикасност – Винаги сме готови да променим предвалителните условия, ако те са в ущърб на човека който пазарува при нас:

 • можем да направим доставка в извън работно време
 • да дадем карта за отстъпка с по-голям процент
 • да вложим енергия, труд и финанси за постигане на максимални резултати при избора на продукт свързан със специфичен здравословен клиентски проблем

Нашият слоган – Подари си сладки сънища с нас!

Какво знаем за матраците?

Близо една трета от живот си, човек прекарва в леглото. Чарлз Зайслър – професор по медицина на съня от Харвард, твърди че хората спят средно между 7 и 9 часа за едно денонощие. Правилната пълноценна почивка ни презарежда с енергия и увеличава концентрацията ни и обратното дефицита на сън, може да доведе до здравословни проблеми, най-малко до качване на излишни килограми. За да бъде качествен нашият сън, без излишно събуждане, въртене и дискомфорт, е важно върху какъв матрак почива тялото ни. За това нека разгледаме конкретните ползи от правилно направеният избор:

За да почиваме качествено и да е спокоен нашият сън, от голямо значение е на какъв матрак ще изберем. Подходящият за нас трябва да гарантира:

 • пълноценна почивка
 • нощен комфорт
 • енергичност и добро настроение, след събуждане

Ето защо е нужно да обръщаме особенно внимание при избора си на нов матрак.

 • При здравословни проблеми от решаващо знашение е подходящият матрак, който да облекчи болката в грабнака, мускулите, ходилата, дори кръста. В някои случаи може да служи и като превенция срещу изкривена стойка, при неподходяща позиция на тялото. За това ортопедите препоръчват удобството на матрака да поставяме на първо място.
 • Положителното качество на новият матрак е, че той предпазва от различни видове алергии и болести, предизвикващи инфекции. Малко известен факт е, че съвременните технологии при производството на матраци не позволяват на акарите да се развиват и живеят върху самото покритие, което намалява риска от появата на астма и др.
 • При покупка на матрак, дизайна също има значение. Главното предимство при различната визия на новите матраци е широкият обхват в който се предлагат. Тя обикновенно е в тон с леглото и допълва общата атмосфера в спалното помещение.

Матраци – основни разновидности

Нека да разгледаме видовете матраци и начините по които ги класифицираме според техните характеристики:

 • твърдостта им
 • технология на изработката
 • материалите използвани за тях

Твърдостта на матрака може да се определи от специфичните нужди на отделният човек. Специалисти препоръчват твърди матраци, за хора, които имат проблеми с наднорменото тегло, боледуват от дискова херния, гръбначни изкривявания или ошипяване. Твърдият матрак, не само намалява болката, но и позволява максимално отпускане на мускулите. Но, ако нямате такъв тип проблеми, за по-високи дози на комфорт, може да изберете вариант на мек матрак, който да спомогне за ефективната ви почивка.

Начина по който са изработени матраците е важен фактор. Според своята технология, биват два типа:

 • еднолицеви матраци– те се ползват само от една страна, позиционирана на горе и притежават вградена дървена рамка. Ако говорим за икономичност, това е добро решение, но в дългосрочен план не е най-правилната инвестиция, поради по-краткият „живот“ на матрака.
матрак 1 - най-добро решение.
Матрак – еднолицев
 • двулицеви матраци – те гарантират практичност, тъй като могат да се ползват през топлите месеци от едната си страна и съответно през по-студените от другата. Едно от условията за използване е закупуването на подматрачна рамка, която своевременно ще реши и проблема с проветряването на самият матрак.
Матрак 2 - практичност и удобство на най-високо ниво.
Матрак – двулицев

Нека разгледаме и класификацията на матрачните материали:

 • Когато търсим добра комбинация от ниска цена и здрава опора, изборът на матрак направен от пружината „бонел“, е подходящо решение. Спицифичното при този материал е, че той съдържа голям брой пружини, свързани по оптимален начин и обвити с фибри, пяна и латекс, с цел постигане на определена твърдост и здравина.
 • Често използван механизъм при матраците е този на пружината „Покет“. Несъмнено еластичността е важен фактор и зависи от връзките на текстилните джобове, всеки от които съдържа стотици пружинени нижки. Това осигурява по-голяма издръжливост и дълготраяно запазване на матрака.
 • Полиуретановата пяна е широкоразпространен материал за матраци. Той съдържа желатинова субстанция и високо ниво на сгъстен въздух, който позволява да се постигне желаната твърдина и плътност. Съответно колкото по-вече пластове полиуретан са използвани, толкова плътността е по-голяма.
 • Новата тенденция при матраците е да обгръщат човешкото тяло, така, че да създават комфорт и приятно усещане. Добър пример за това е латексът, материя, която отпуска мускулатурата и дава възможност за ефективна и дълга почивка.
 • Ако имате проблем с кръвообръщението или болки в гърба, кръста, най-добрият избор е матрак с мемори пияна. Този материал регулира по естествен начин температурата на вашето тяло и облекчава болката в проблемните зони.
Матрак 2 - спести много време и средства.
Топ матрак

Ако вече сте направили своя избор и само желаете да подобрите своя матрак, то тогава топ матраците ви дават чудесна възможност да го направите. Те играят ролята на регулатор. Ако имате усещането, че вашият матрак е по-твърд отколкото бихте желали, то може да сложите върху него мек вариант на топ матрак, така прблемът ви ще бъде решен и пестите време и средства, а получавате комфортен и спокоен сън.

 

 

И на финала ще разгледаме начините за поддръжка и почистване на матраците:

 • Най-лесният и щадящ начин за почистване е използването на прахосмукачка. Така не се нарушава цялостта на матрака и не се увлажнява излишно.
 • Ако се притеснявате от появата на микроби и всякакъв вид бактерии по вашият матрак, добре е да използвате евкалиптово масло, разтворено във вода.
 • Ако искате да запазите своя матрак за по-дълго време, в никакъв случай не треябва да го мокрите. Влагата, която остава във вътрешността, значително бързо съкръщава живота на матрака.
 • Когато използвате протектор, вие предпазвате матрака от нежелано разливане на течности, прах и други нечисти фактори. Той може да допълни дизайна на избраният матрак, както и да ви спести усилия и време.Разгледайте обновения ни сайт и направете най-оптималният избор. При всякакви въпроси и мнения, потърсете ни, ние ще ви отговорим по бърз и коректен начин.

Какво знаем за матраците?

Матраци – основни разновидности

КРУИЗ КАРИБИ – ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

КРУИЗ КАРИБИ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Прекалено много дестинации ни очакват около цялото морско и океанско пространство, което в действителност покрива 2/3 от земната повърхност. Затова трябва да се прави избор.

Круиз Кариби 2 - най-красивите дестинации.
Круиз Кариби – сбъдната мечта.

Има много круизи, които ще Ви дадат възможност да изживеете нещо незабравимо и със сигурност круиз кариби е един от тях. Защото круиз кариби е сбъдната мечта!

Круиз кариби може да бъде с различна продължителност и да включва различни дестинации – всичко зависи от Вашите желание и, разбира се, от конкретните възможности на отделните компании. Понеже става въпрос за круиз кариби, нека обясним поне накратко какво представлява Карибският регион (или т.нар. Кариби);

Карибският регион е област, която обхваща следните територии: Антилските острови, Карибско море и съседните брегове на Южна и Централна Америка. Круиз кариби ще Ви даде уникалната възможност да се докоснете до едни изключително екзотични дестинации със специфичен климат и богато културно-историческо наследство. Круиз кариби е нещо незабравимо, круиз кариби ще промени живота ви!

С един круиз кариби Вие имате възможността да посетите Бахамските острови (Бахами, Търкс и Кайкос), с друг круиз кариби – Големите Антили, където се намират дестинации като Куба, Ямайка и Пуерто Рико, с трети круиз кариби – Малките Антили, където силно впечатление прави присъствието на места като Антигуа, Барбуда и Доминика, с четвърти круиз кариби – някакво съчетание от горепосочените дестинации.

Естествено, че когато говорим за круизи в определен регион, включително и за круиз кариби, ще има места, които са по-предпочитани и популярни за туристите от други. С нашата туристическа агенция вие ще имате възможност да посетите желаната от вас дестинация, да се докоснете до екзотиката на островите, и да изживеете вашата мечта, само с няколко клика.

Когато говорим за круиз кариби би било добре да изясним откъде идва самото понятие „кариби”, както и да направим кратка справка за историческите събития, които всъщност са оформили облика на този регион, в който всеки круиз кариби е нещо невероятно.

Карибите са индиански народи с обща култура и език. Те населяват островите преди въпросните територии да бъдат открити от европейците. През вековете Карибите сменят своите притежатели – първоначално са на испанците, после идват Англия, Франция и Нидерландия.

Всички те са извършвали мореплавания – нещо като тогавашния еквивалент на съвременния круиз кариби, макар и целящи различни неща и не толкова луксозни като днешния традиционен круиз кариби.

През 1492 г. се случва нещо историческо – Христофор Колумб и мореплавателите от неговата експедиция стават първите европейци, които достигат до Бахамските острови – или ако можем да се изразим малко по-ексцентрично, това е един круиз кариби, който завинаги променя историята на човечеството.

Интересен факт е, че чак до края на живота си Колумб вярва, че е стигнал до Азия, затова нарича целия този регион „Западни Индии”, а неговото население – индианци.

И все пак, този своеобразен круиз кариби в края на 15 век е едно събитие, което никога не трябва да подценяваме. Не за друго, а защото то поставя началото на оформянето на всички особености на Карибския регион, заради които днес той е силно предпочитан от най-различни туристи, избрали своя съвършен круиз кариби.

КРУИЗ КАРИБИ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ – ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЛАТФОРМА, КОЯТО ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ТЪРСИТЕ И РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Круиз Кариби 1 - най-вълшебните дестинации.
Круиз кариби – красива природа.

Ние сме първата българска платформа, която Ви дава изключително богат избор от следните възможности:

 • над 15 от най-големите компании за круизи, включително и за круиз кариби;
 • над 4500 оферти от цял свят за най-различни круизи, и разбира се – круиз кариби;
 • най-добрите оферти на пазара – до -50% от каталожните цени, като тук често има и невероятни офети за мечтания от Вас круиз кариби;
 • индивидуални и организирани пакети за круизи, включително и за круиз кариби;

Нашата компания е първата родна платоформа, която Ви дава възможност да търсите и резервирате круизи по цял свят (включително и круиз кариби) на най-добри цени в реално време. Обръщаме внимание и на факта, че това може да се случва цели 24 месеца напред!

Всъщност, платформата ни е част от модерния и бързо развиващ се български туроператор „Ню Уейв Холидейз”, който предлага услуги, свързани с почивки, пътувания и хотелско настаняване в България и чужбина.

КРУИЗ КАРИБИ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ – ВИДЕО ВИЗИТКА, НАШИТЕ КОНСУЛТАНТИ, ПРЕДЛАГАНИТЕ ОТ НАС ТОП ОФЕРТИ И АКТИВНОСТТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

На нашия сайт, освен много информация за най-различни круизи и, естествено, за круиз кариби, можете да обърнете внимание и на топ офертите ни – понякога може да се случи така, че именно някъде сред тях да се крие и най-предпочитаният от вас круиз кариби.

Както подобава на една иновативна, сериозна и развиваща се със скоростни темпове компания, ние се стремим да бъдем достатъчно активни и в социалните мрежи, като редовно публикуваме най-актуалните и изгодни оферти на фейсбук страницата ни. Тук също шансът да намерите най-точния за Вас круиз кариби е огромен.

Ако въпреки всичко се затрудните при Вашия избор и имате нужда от допълнителна помощ, свързана с организирането и осъществяването на Вашия круиз кариби, винаги можете да се обърнете към нашите консултантите – едни изключителни професионалисти, които със сигурност ще ви помогнат да сбъднете Вашия незабравим круиз кариби. Те могат да Ви бъдат страшно полезни, ако това се налага, при намирането и резервирането на самолетни билети, както и евентуално хотелско настаняване, за да може максимално да се насладите на Вашия круиз кариби.

Ако все още не сме Ви убедили, че ние сме най-точният избор за Вашия мечтан круиз и по-конкретно круиз кариби, имате шанса да се запознаете с услугите, които предлагаме и чрез нашата кратка видео визитка.

КРУИЗ КАРИБИ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ – ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Искаме пак да обърнем внимание на факта, че ние сме първата българска платформа, която Ви дава възможност да търсите и резервирате всякакви круизи, и в случая – круиз кариби на най-изгодни цени в реално време, при това – за цели 24 месеца напред! Изборът е повече от богат – над 15 от най-реномираните компании в тази сфера, над 4500 оферти от цял свят, най-добрите цени, разнородни пакети в зависимост от Вашите предпочитания – всичко това, за да може онзи круиз кариби, който винаги сте си представяли да се превърне в реалност.

Посетете нашия сайт и ние ще Ви предоставим най-добрия круиз кариби ¬– приключение, което, повярвайте ни, ще си заслужава.

КРУИЗ КАРИБИ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

КРУИЗ КАРИБИ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ – ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ПЛАТФОРМА, КОЯТО ВИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ТЪРСИТЕ И РЕЗЕРВИРАТЕ КРУИЗИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

КРУИЗ КАРИБИ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ – ВИДЕО ВИЗИТКА, НАШИТЕ КОНСУЛТАНТИ, ПРЕДЛАГАНИТЕ ОТ НАС ТОП ОФЕРТИ И АКТИВНОСТТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

КРУИЗ КАРИБИ В ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ – ЗАКЛЮЧЕНИЕ

SEO оптимизация ООД

За да разберем с какво се занимава SEO оптимизация ООД, първо трябва да знаем:

КАКВО Е SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ИЛИ „SEARCH ENGINE OPTIMIZATION”?

SEO оптимизация 1 - качество на ниски цени
SEO оптимизация – позициониране на първо място

SEO означава „Оптимизация на търсачките“ и е неизменна част от Search Маркетинга – според SEO оптимизация ООД, това е най-голямата и мощна форма на съвременният интернет маркетинг. Представлява процес, целящ позиционирането на даден сайт на първо място( от резултатите) в търсачките, като Google, Bing, Yahoo и др. Използва доказани методи за ефективно търсене , които привличат трафик от таргетирани потребители.
Ние от SEO оптимизация ООД, смятаме, че за да е „крачка напред“, всяка една развиваща се компания трябва да оптимизира присъствието си онлайн с актуално SEO съдържание. Отдавна са отминали дните на копирането на ключови думи, които да гарантират престижно място, сред 10-те топ линкове. За да сте успешни, SEO оптимизация ООД, ви предлага по-широк обхват:

 • Статии
 • Видеа
 • Мобилни приложения
 • Гласови съобщения

Не е тайна, че SEO оптимизацията е сложна наука, с по-вече от 200 фактора в своя алгоритъм, но това е истинско предизвикателство за SEO оптимизация ООД, защото сме част от непрекъснато променящите се правила на „играта“. Нашите специалисти от SEO оптимизация ООД, показват някои техники, които могат да подобрят качеството на резултатите от търсенето:

 1. Анализ на пазара – SEO оптимизация ОДД, ще ви помогне да анализирате какво точно търсят клиентите във вашият пазарен сегмент. Според SEO оптимизация ООД, важно е кои от тях ще изведат сайта ви на челни позиции.
 2. Дизайн на вашият сайт – Дори началната ви страница да привлича поребителският интерес, ние от SEO оптимизация ООД, знаем, че от голямо значение са и детайлите, като:
  географската карта на вашият офис, когато хората искат да се свържат с фирмата;
  страници до които се стига с минимален брой кликове;
  За SEO оптимизация ООД, има значение как са структурирани URL адресите, таговете на изображенията и не на последно място бързото отваряне на уебсайта ви.
 3. White hat SEO оптимизация – Ако искате вашият бизнес да се развива в дългосрочен план, ние от SEO оптимизация ООД, ви съветваме да спазвате всички правила за качване на съдържание в онлайн търсачките. Бързите резултати, за сметка на коректното отношение, може да ви изиграе лоша шега.
 4. Уникално съсържание – За да генерира високи резултати, съдържанието трябва да е качествено и да съдържа линкове към авторитетни сайтове. Опитът на SEO оптимизация ООД, показва, че това увеличава доверието у потребителите и е предпоставка за успех.
 5. Динамични промени – SEO оптимизацията ООД използва все по-иновативни методи за да позиционира вашият бизнес на едно от първите места в търсачките. Ако вие също се променяте, динамиката на оптимизирането заедно с SEO оптимизация ООД, ще ви направи истински лидери сред конкурентите. Ние използваме SEO PowerSuite’s Rank Tracker, който класира ключовите ви думи. Така може да измервате променливостта на характеристиките, заедно с SEOоптимизация ООД всеки ден.

ЗАЩО SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД МОЖЕ ДА ВИ НАПРАВИ ЛИДЕРИ?

SEO оптимизация 2 - качество на ниски цени
SEO оптимизация – правилна стратегия

За да излезе един бранд в челните позиции, отнема доста SEO усилия, както ние от SEO оптимизация ООД, полагаме за да изградим правилната стратегия за присъствие в онлайн пространството. За това изборът на SEO фирма е от огромно значение. Ето и няколко причини, за да изберете нашият бранд:

 • Search маркетинг – Дългогодишният професионален опит на SEO Оптимизация ООД, дава увереност на нашите клиенти, че заедно можем да постигнем класиране на първи позиции в търсачките, а това от своя страна е гарант за високи резулати.
 • Представително портфолио – Ако разгледате порфолиото на SEO Оптимизация ООД, ще видите как са реализирани предварително изготвени стратегии за добро позициониране на нашите клиенти, според техните специфични нужди.

Чрез SEO Оптимизация ООД ще получите:

 • Увеличение на трафика към вашият сайт
 • Повишаване имиджа на фирма ви
 • Увеличаване на доверието и лоялността от страна на вашите потребители и привличане на нови
 • По-широк рекламен обхват
 • По-добро позициониране
 • Утвърждаване на пазара, гъвкавост

И всичко това ще съдейства, чрез SEO оптимизация ООД, за увеличаване на вашите печалби.
Всеизвестен факт е, че 85% от клиентите достигат до желаните сайтове, чрез търсачките в интернет, 68% правят клик още на първата страница от своето търсене. SEO Оптимизация ООД, може да ви гарантира, че вашите потребители, ще бъдат сред тези проценти. Ние ще намерим най-подходящите ключови думи и Meta тагове за вашият сайт и ще работим по другите главните аспекти:

 • заглавия на уеб страници
 • уникални съдържания
 • вътрешни линкове

SEO Оптимизация ОДД е фирмата, която ще оптимизира вашият бизнес, чрез подробен анализ, качествени решения и ефективни действия. За да бъде максимално ефективна вашата инвестиция, SEO оптимизация ООД ви предлага топ позиция в над 91% от българските сайтове, а в дългосрочен план ще изготвим стратегия, която да подпомага вашият бизнес.
Свържете се с SEO оптимизация ООД –
https://seo-optimizacia.bg/ и уеб сайта ви ще се класира на една от първите позиции.

КАКВО Е SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ИЛИ „SEARCH ENGINE OPTIMIZATION”?

ЗАЩО SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД МОЖЕ ДА ВИ НАПРАВИ ЛИДЕРИ?

LED крушки

Led крушката – модерното в дома

Видът светлини в нашите домове обикновено представлява неглижиран въпрос, но днес ще променим това и ще разясним всичко за led крушките, тяхната важност за нашето здраве и нашето удобство и защо специално led крушките се оказват най-добрият избор . Обаче в началото е добре да ви разясним за самата led индустрия по причина, че въпросната техника не произвежда ограничено led крушки, заедно с в изобилие най-различни ценни за всеки дом и всяко работно място промени , нейните предимства и как този вид крушки в дома на всички нас или офисното пространство спомагат за икономия на енергия и по-качествен начин на живот . Read More

Печат върху текстил

 

Отпечатай мечтите си!

Нека си признаем повечето от вас, щом чуят словосъчетанието „печат върху текстил” си представят щампа върху тениска, която се отмива след второто пране. Това не само е наивно мислене, но и смешно за съвременните технологии за печата. Истината е, че тези техники за печат върху текстил промениха пазара. Чудесен е за рекламни материали и надписи. Може да се постави и на малки повърхности като колани или дори да направите с подобен печат цяла стена. Има много видове, дисплей, флаг, стреч, двустранен флаг, сатен, тафета и други. Неизменим е вече печатът върху текстил в интериорния дизайн. Почти всяка повърхност може да се превърне в уникален и индивидуален предмет като се започне от завесите до покривките на масите с печат върху текстил. Read More

Хладилници

Хладилниците – трябващи и все по-интелигентни

Вече не забелязваме незабелязаното присъствие на хладилниците у нас, затова често забравяме колко са ни необходими и си припомняме/ си спомняме колко са ни нужни в мига, когато се повредят. Тогава първоначално се гневим, после изпадаме в паника, а накрая си припомняме, че нито сме полагали грижи хладилниците си, нито сме сме реагирали от „сигналите“, които са подавали, че че има проблем. Е, рано или късно семействата си взимат нови хладилници. В случай че точно в този момент сте в тази ситуация, ние от Top Market сме тук, за да ви помогнем през всички стъпки за вземане на хладилници, до прегледа на всяка подробност и поръчването по интернет.

Read More

Mатраци

 

Матраци Симеонов са най-качественият избор за всяка къща

матраци Симеонов е една от най-познатите и доказали своето качество марки в индустрията за спални у нас. В в каталог ѝ можете да откриете разнообразни категоризации и видове матраци – от с една лицева страна, двустранни матраци и детски такива до видове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от производителя Симеонов предоставят на хората най-висококачествен продукт, както и най-висока степен на удобство и комфорт по време на сън. освен това, постоянните модернизации на технологиите, с които се произвежда, продуктовата гама и широкия спектър от идеи дават сигурност, че матраците Симеонов категорично отговарят на модерните правила и принципи за за отпочиващо и релаксиращо спане. В следващите редове ще обсъдим най-важните причини от поръчването на матраци Симеонов за вашия домашен уют. Read More