Бельо

 Новия вид бельо на пазара

Бельо
Бельо – каталог

Нашият продукт представлява нов вид бельо е от специална серия комбинираща в себе си видове за бебешки, детски, дамски и мъжки видове.Ако посетите сами фирмените ни магазини ще се убедите в качеството на дрехите и всичките разновидности относно серията.Нашите продавачи ще ви предложат качествено обслужване и отношение, които сме съумяли да запазим вече 27 години.

Разновидностите Бельо

предлагаме и богатството на избора на самата серия е с още по-достъпна имайки впредвид видовете, които предлагаме и размерите.Предоставяме ви различни гами от бебешки, юношески до младежки по вид размери-нещо което важи и е в пълна сила за всяка една серия дрехи, независимо от вида й, дори и за конфекция.

Информацията зад историята на продукта и факта, че е по-добър от  тези на преките ни конкуренти  се състои в следното-Фирмата е с утвърдена политика за българско качество на пазара вече двадесет и една години като специално за дрехите-качество което и клиентите сами забелязват и за което специално и майките на бебета ни благодарят.Фирмените магазини, главните дистрибутори представят дрехи предазначени за ежедневна употреба, удобство за клиентите и главно деца.Дрехите и самата марка са се утвърдили на пазара главно с доверието, което клиентите са имали на марката, самият нов вид бельо е със специална кампания-„Жените са такива каквито са-силни борбени и самоуверени”. Качеството се състои главно с материалите с които работим, дрехите, които биват изработвани в цехове, главният от който е в Калековец.Работим главно с български платове, щампи от Гърция.Достъпните цени, добрата материя, вкуса към дрехите, който нашите производители имат са се оказали разковничето на това фирмата да съществува вече толкова дълго.

Работа в екип при продажба на Бельо

Бельо 2
Бельо – разнообразие

Работата в екип между главните дистрибутори, едноличните търговци, дори и някои от фирмените магазини, доверието на която самата фирма държи да има с цел да подпомогне и улесни работата са предпоставка за по-добрите отношения, а именно решаването на проблема –решавани от продуктите и услугите ни които да прерастнат и да развият бизнеса, да се опознае продукта, който въвеждаме-новият вид бельо. Именно тези реални и коректни условия са водещи и липсата на които би била осезаема за повечето други такива фирми на пазара.Конкурентните приноси не са от значение, защото конкуренцията и сравнението с другите не би помогнала.Единственият факт, който трябва да се спомене, понеже е от значение е че без дори и липсата на един от главните дистрибутори, повечето от магазините в голям град като Пловдив биха били 50 на 100 без стока.

Ползите от употребата на нашето бельо

Ползите от употребата на нашите продукти и услуги са качеството, което предлагаме, отстраняване на нуждата, спестяването на повторно купуване както и липсата на оплакване, която сме забелязали от клиентите, които са щастливи-доволни клиенти  след пробването на дрехите-особено родителите, които търсят удобни дрехи за децата им докато са например на градина с привидното възхищение на околните, другите родители-които в повечето случаи в последствие завършват и с покупката на вторите.

Предлагаме гама от  продукти предназначени за различни типове клиенти и специални предложения за тях, а именно-разнообразието което предлагаме е за деца, момичета и момчета в юношеска възраст.Освен  новата линия която предлагаме е за дамско, мъжко бельо, както и предлагаме и парфюми.Колекцията е предназначена както за празници-някои от моделите, други за ежедневието както и бутикови модели-за различните разновидности с типични характеристики за по-специални поводи.

Отзивите за нашето бельо

Бельо 3
Бельо – качество

Отзивите, които получаваме и които е важно за споменем, а именно за децата-че се чувстват удобно дори и по време на игри с моделите ни, когато са на детска градина.За момичетата тинейджъри-поддържането на бюст и по-здравословен вид както и несвиваемостта на бельото и запазване на модела след всяко пране.

Съветваме и някои от потенциални клиенти-да имат ясна цел при купуване, план за разпознаване на качествените от некачествените продукти, критерии за доставчик на продукта и избиране на употребата на продукта, да бъдат внимателни пр избора на дрехи и следващата поддръжка.Трябва да са внимателни при кой дистрибутор пазаруват, каква е информацията на етикета на стоката и информацията за пране на дрехите.

Дали бельото ще се свие

Често срещани въпроси от клиентите са дали бельото ще се свие, какво е състоянието на дрехите след пране, дали е удобно, как да изберат правилния размер, дали е удобно за детска градина.А отговорите които им даваме гарантират за качеството на самата материя.

Естествено като всеки клиент имаме зададени много въпроси, дори и трябва да разубеждаваме клиентите ако имат въпроси от сорта на „скъпо ми е”, „не е за мен”, „не е сега моментът”, „може да не даде ефект”, „не е за мен”, „Искам да подобря за по-добри алтернативи”.Веднъж обаче посетили наши магазини и убедили се в иноввативността, новите, но качествени материи за бельо при които освен памука като естествена материя срещаме и вискоза-клиентите се доверяват и се осъществява покупка.Важно да споменем, че друг от  методите ни за успех и реално покупка се състои главно в отношенияето по време на покупко-продажбата и убедитеността на продавач-консултантите.

Бельо 4
Бельо – видове

Ползите на нашите продукти и по-специално елетронните ни уеб магазини като нашите и статистиката важи с пълна сила със следните данни-само 9% от компаниите в България продават онлайн, докато в евросъюза една пета от фирмите използват интернет като канал за продажби и едва 3% от тях в 28-те страни членки не са имали интернет връзка към началото на 2016 г. Данните като цяло говорят, че бизнесът изостава от потребителите, предвид че 85% от домакинствата в ЕС имат интернет, а все по-голяма част разчитат на мрежата и за пазаруване – две трети от тях са купували стоки или услуги онлайн, като електронните продажби вече носят 16% от общия оборот в сравнение с 14% през 2018 г.

Българските потребители значително изостават от тези темпове на развитие – само 27% от тях са пазарували онлайн в последната година преди изследването. За сметка на това сме първенци в ЕС по пазаруване на дрехи и спортна екипировка – 78% от хората в страната, които са купували нещо онлайн през последните 12 месеца, са поръчвали именно такъв тип стоки. При онлайн банкирането българите са на опашката в ЕС с едва 7%, а само 1% са купували онлайн съдържание.

Производство на бельо

Бельо 5
Бельо – за всеки

Това е което фирмата ни може да се похвали са времето откакто е на пазара, как е основана, как се е развила през годините, а именно-Компанията е създадена 1997год. с основна дейност-производство на бельо, пижами и конфекция от трикотаж.

Предлагаме бебешко, детско, юношеско, дамско и мъжко.

Фирмата започва с няколко модела и с течение на времето разширява асортимента.

Бельото е по-добро като качество от доста други фирми.

Това което бихме помолили клиентите е да се обадят по телефона и да научат още повече неща за фирмата и това което предлагаме.

Бельо 6
Бельо – вземете от нас

 

Уникалните опции за бельо

Пазарувай като в магазин, без да губиш време да стигаш там.

Бельото

Сайтът ни за бельо съдържа всички продукти, които един магазин за бельо би могъл да предложи, но има огромно предимство – спестявате време.

Online магазинът за бельо залага на произведени в България продукти и разчита на разнообразие – първо на стоки, след това – на търсачки. Ще намерите бельо според целта: от комфорт до привлекателност, според цвета, според вкуса, според размера, според възможностите. Можете да задавате търсене според всички тези категории, за да откриете по-лесно това бельо, което търсите. Предимство на нашите търсачки е, че те няма да ви предлагат продукт, от който не е наличен вашият размер. Когато създавате своя профил откривате голяма таблица с размери – много по-богата от всяка друга, където запазвате особеностите на тялото си и откривате с точност размера, в който попадате, за да закупите перфектното за вас бельо.

   Минутка за история за бельото

Бельо 7
Бельо – на достъпни цени

Фирмата се появява преди 5 години – достатъчно скоро, за да е модернен и достатъчно отдавна, за да се утвърди като нещо уникално. Водеща цел – удобство и печелене на време. Бельото е задължителен елемент в ежедневието на жената, което го прави необходимост. Но бельото има и друга страна – нещо, с което искаш да зарадваш любимия мъж. Едно обединява тези две страни – времето. В магазините има чудесни варианти за бельо, но отнемат и малкото ти свободно време. В интернет пространството има интересни варианти за бельо, които често пристигат  в пакет с ниското си качество. Ние обединихме технологиите, липсата на време и качеството и създадохме един различен сайт с различно бельо.

   Различното бельо

Сайтът ни за бельо не е организиран според фиксирани категории – тях избирате вие. Търсачки по цел, цвят, вид, материя, размер, цена, честота на поръчки, колекция, сезон и още много.

Отношението

   Сайтът предлага опция  ,,Моят стил’’, която  запазва харесани от вас модели бельо и ви предлага подобни според търсенето и вкуса ви. Но ако не искате това – премахвате тази опция.

Драмите:

 ,,Искам това боди, няма моя размер.’’

Край. Ако запазите опцията ‘’Моят стил’’ сайтът ни ще ви предлага само наличното във вашия размер бельо.

И оттук към драмата: ,,Кой е моят размер бельо?’’ След като един път отделите време да определите размера си, всеки наш продукт с този размер ще ви бъде по мярка.

   За качеството на бельото

Бельо 8
Бельо – дамско

При всеки продукт ще получите информация за материала, от който е направен. Същата информация, която ще има на етикета на вашето бельо при доставката. Всичко, което ви интересува за производството на бельото ще намерите в кратък и в подробен вариант в сайта.

За ползите:

Избирате качество, без да губите часове по магазините.

Доставка до дома или до офис на куриер. Варианти за експресна или стандартна доставка, както и вариант да върнете закупеното бельо.

,,Ще намерите всичко необходимо’’ не е заучена фраза.

   Разнообразието на бельо е толкова голямо, колкото разнообразието от клиентки. Всеки търси бельото според собствения си вкус и нужди. Ангажираме се да имаме всичко, от което се нуждаете според ситуацията и етапите във вашия живот – от удобно спортно бельо до  бельо за бременни дами.

Отзивите:

За удобството клиентките пишат: „Пазарувам бельо на опашката в магазина, или докато чакам детето на свърши тренировката по футбол, без да отделям специално време за това. Ако все пак искам да отделя време – мога да го направя с чаша вино от дивана в хола, а не тичайки след работа.’’

,,Глезя се, без да губя времето, което нямам’’ (Ирина Паскалева- бизнес партньор)

,,С мама заедно избрахме бельото, от което и двете имахме нужда’’ (Даяна Владимирова – тийнейджър)

,,Този сайт за бельо ме успокоява. Опцията ,,Моят стил’’ ми предлага редица варианти за бельо за бременни жени, а преди беше ужасно трудно да намеря’’ (Мария Йосифова – майка, бременна с второ дете)

    Известните личности за бельото:

Бельо 9
Бельо – нежност

Редица известни личносто купуват бельото си от нас и участват в рекламната ни кампания. Какви положителни страни намират те като потребители бихте могли да видите на сайта в секцията ,,Потребителите”, където ще намерите и игри, които организираме и наградите, които раздаваме. Цялата секция на сайта е свързана с най-важните хора за нашия online магазин за бельо – хората, които го поддържат – истинските ценители на бельото.

   Минутка за съвет: Бързайте, успявайте, дерзайте! Но не правете компромис с качеството. Бельото е най-деликатната част от вашия гардероб. Винаги отделяйте петте минути, за да прочетете къде се произвежда и от кого. Спестете тези пет минути от нещо друго – пазарувайте бельото си online : )

Въпроси и отговори:

  • Кога стартира сайтът ви за бельо?
  • Започнахме преди пет години с много ентусиазъм и желание да направим нещо различно. Резултатите са вече факт.
  • С какво е различен вашият магазин за бельо?
  • Нашият магазин е различен с начина на организация и различните начини да улеснява клиента.
  • Колко струва доставката?
  • Доставката на избраното от вас бельо до всяко място в страната е различна в зависимост от отдалечеността от основния офис и варира между 2лв и 7лв.
  • Защо не предлагате бельо за мъже?
  • Започнахме с нежния пол, за който бельото е важен елемент от цялостната визия. Предстои отварянето на магазин и за мъже.

   Възражения? Притеснения? Предпочитаме да ги наричаме: ,,Ако няма съпротива, не е достатъчно успешно”. Чуваме ги и отговаряме:

„Скъпо ми е” – търсете по цена. Все още ви е скъпо – направете просто изчисление. На път за работа минавате през близката пекарна – правят невероятно ароматно кафе, за което плащате по 2 лева всеки ден. Двайсет работни дни в месеца по 2 лева = 40лева. Много малки удоволствия не са толкова евтини, колкото ни се струват.

,,Искам да проверя за по-добри алтернативи’’ – Проверете, прочетете. Прегледайте класациите за бельо за предишните години – ще ни откриете на челните позиции.

,,Не е за мен’’ – За всеки е. Създайте своя профил и стил, за да се убедите, че подходящото за вас бельо е при нас.

Отдел ,,Любопитно’’

   В  нашия сайт ще откриете статии и проучвания, посветени на бельото, както и няколко статистики и факти за нашия магазин за бельо,  които го правят уникален. (Например наградата ,,Грижа за клиента’’)

   Минутка за тенденции при бельото

Бельо 10
Бельо – заповядайте при нас

  Според последните проучвания:

България е сред държавите с най-активно население онлайн. Страната ни се нарежда на четвърто място в класацията за най-много купени дрехи през интернет. Общо 73% от използващите у нас интернет са предпочели да си поръчат облекло, отколкото да обикалят по магазините.

 Минутка за постижения:

От създаването си до днес, фирмата разшири сферата си на дейност, добавяйки най-модерни опции за онлайн пазаруването;

Увеличи броя на предлаганото бельо седем пъти;

Обработи и планира два проекта, един с начало следващата година и един с начало 2020г: стартирането на сайт за бельо за мъже и излизане на магазина ни извън пределите на страната.

  Вашата минутка:

Разгледайте сайта ни за бельо и попълнете картата ,,Отзив’’. Там ще ви зададем 9 въпроса, отнасящи се до вашето мнение. Защо е важно за нас? Това е начинът да разберем с кое успяваме и къде можем да направим подобрения и дори какви са те. Благодарим ви!

Новия вид бельо на пазара
Разновидностите Бельо
Работа в екип при продажба на Бельо
Ползите от употребата на нашето бельо
Отзивите за нашето бельо
Дали бельото ще се свие
Производство на бельо
Уникалните опции за бельо
Минутка за история за бельото
Различното бельо
За качеството на бельото
Известните личности за бельото
Минутка за тенденции при бельото