Бизнес консултант – Пловдив

Бизнес консултант – производсвто на мебели

„Мебели за офиса и домът“ , „ мебели за градината“

Нашата фирма се занимава с производство и търговия с мебели, нашите продукти са мебели за домът, офисът и градината. Нашите услуги включват производство, доставка и транспорт на мебелите до вашият дом или офис. Разполагаме с бизнес консултанти, които ще ви дадат пълна информация за всичко, което ви интересува.

Нашите продукти са съобразени спрямо изискванията на пазара и са насочени към домакинствата и малкият бизнес. Ценовият диапазон е спрямо изискванията на пазара.

Нашата фирма се появява на пазара през 2000 година и първоначално е била насочена към пазара на нашият град,

Смятаме, че нашите продукти са по-добра алтернатива от всички други предлагани на пазара, защото сме използвали качествени материали и даваме много по-голяма гаранция за качество спрямо стандартите по БДС и имаме международна награда за качество на нашите продукти.

Различаваме се по това, че залагаме на високото качество което са нуждае всеки един клиент и което търси.

Използваме съвременни технологии за производство на нашите мебели, и имаме висока гаранция за качество.

Бизнес консултант 10
Бизнес консултант – план

Бизнес консултант – производство и съвременна технология

Имаме съвременна технология за производство и разполагаме с материална база на високо технологично ниво и материално-техническа база на много високо ниво.  Нашите продукти позволяват на клиентите да се наслаждават на уют и качество на приемливи цени. Благодарение на нашите продукти имаме много добър пазарен дял от продуктите от нашият клас.  Нашите продукти са достъпни и могат да се използват от всички, които иска  да се насладят на качество което заслужават. Нашите услуги са насочени само и единствено към нуждите на всеки потенциален клиент.  Нашите продукти не са насочени към точно определена група клиенти насочени са към конкретна цел удобство и уют в домът на наистина приемливи цени. Не би било редно да бъдат насочени продуктите ни към точно определен тип клиенти нашата цел е да бъдат доволни и да бъдем коректни спрямо всеки клиент. Можем да се похвалим с много известни наши клиенти но не желаем да обявяваме техните имена, от съображения за сигурност, и тези наши клиенти са все още такива и отново се връщат при нас и ни препоръчват пред свои познати и приятели. Много наши клиенти ни препоръчват на свои познати и това е много важно за нас.  Получавам само положителни отзиви за качеството и цената на нашите продукти. Пазарният дял спрямо други фирми от същият бранш е много по-висок с 24% от други фирми. До сега не сме имали възражения от наши клиенти винаги сме получавали високи отзиви, защото сме бели съсредоточени към това да задоволим нуждите на нашите клиенти от качествени мебели. Затова сме на едно от лидерските места в нашата сфера.

Бизнес консултант 11
Бизнес консултант – За вашата фирма

Бизнес консултант – наши магазини

Ние може да се похвалим с много голям брой наши магазини в по-големите и областни градове на България, нашите откривания са винаги зрелищни и винаги са съпроводени с кетъринг и промоционални услови за нашите продукти  и винаги се стремим да поканим водещ на събитието , който е много обичан от хората. Както вече споменахме имам е международна награда с която се гордеем и  благодарение на която нашите продукти са на световните пазари. А на нашите бъдещи клиенти бихме искали да кажем да заповядат в нашите магазини и да разгледат нашата брошура която могат да намерят в нашият сайт,  и ако имат интерес и желаят повече информация да се свържат с нас по телефона или чрез нашата форма за контакт.

Бизнес консултант – производсвто на мебели
Бизнес консултант – производство и съвременна технология
Бизнес консултант – наши магазини