Бизнес консултант – Бюджет

Бизнес консултант – Бюджет

Силата на полускъпоценните камъни

Фирмата се базира на изработването на бижута от полускъпоценни камъни като специална услуга с индивидуална характеристика. Бижутата са ръчна изработка, което допринася за тяхната уникалност. Изборът от камъни е изключително голям, което позволява разнообразие от бизнес консултант за клиента. Всеки един има различен цвят, характеристика и предназначение, което носи.

Известни клиенти

В фирмата не делим клиентите на известни и неизвестни. Всеки посетител получава еднакво внимание и съвети от бизнес консултантите за достигане на максимална задоволеност на потребителя.

Предмиства пред конкуренцията

За да сме сигурни, че фирмата предлага най-доброто в тази пазарова ниша подбора на бизнес консултанти е една от най-важните задачи,за да могат клиентите да получат най-доброто обслужване, което да ги накара да ги накара да се върнат отново. Всеки новоназначен служител преминава през обучение, по време на което трябва да бъде запознат с цялата информация за минералите, всеки отделен камък какви характеристки притежава, за коя зодия е подходящ и какви са лечебните му свойства.

След получените бизнес консултантски услуги се установява, че конкуренцията е умерена в сравнение с останалите магазини в бранша. Компанията предлага по- качествени бизнес консултант с по- голямо разнообразие на същите цени.

Също едно от най-големите предмиства на магазина е, личното отношение към клиента. За фирмата е от изключително значение бизнес консултантите да предоставят необходимата информация на всеки клиент, да го запознаят с отделните характеристики на минералите и да прецени дали сам да избере дизайна на своето бижу или да го закупи готово. В основата на бизнеса са предлаганите консултантски услуги.

Информация за бизнес консултант 1
Информация за бизнес консултант

Тенденции на пазара и на потреблението по света

Годишният доклад за международната търговия с полускъпоценни камъни, предоставен от Internazionale Marmi e Macchine IMM, показва някои статистически данни за индустрията.

„Международната търговия с каменни изделия през 2014 г. достигна стойност от 22,8 милиарда евро, което е увеличение в сравнение с 2013 г. с 1,8% и общо обработено количество от около 86 милиона тона 7,4% спрямо 2013 г. ”.

Според проучванията Китай е първата страна по търсене на внос, която е внесла 14,7 милиона тона каменни материали. Вторият по големина пазар е САЩ, които през 2014 г. внасят каменни материали на обща стойност почти 2 милиарда евро.

В заключение, според данните, тенденцията в индустрията на естествения камък е производството на готови бизнес консултант с по-висока добавена стойност, екологична устойчивост и слабо въздействие върху околната среда през целия жизнен цикъл на бизнес консултантте.

Ползи от полускъпоценните камъни

Както е споменато по-горе, когато клиентът веднъж се е доверил на консултантските услуги и е закупил било то бижу или само камък от нас в 90% от случаите той се връща за още. Бизнес консултантите работят с клиента до намиране на най- подходящия артикул за тях. Всеки посетител избира минерала според различните им свойства. Едни го закупуват заради лечебните им свойства, други според зодията, а трети според символиката, която носят. Всеки камък привлича различна енергия като например камъкът с име Тигрово око привлича парите и успеха. Какво по- хубаво от естесвенен минерал, който е превърнат в уникално бижу, което отблъсква негативната енергия и в същото време съблазнява окото с красотата си.

Повече информация за бизнес консултант 2
Повече информация за бизнес консултант

Типове клиенти

Полускъпоценните камъни са перфектният персонален подарък за близък човек независимо от възрастта или пола. Бизнес Консултантте се предлагат за всички възрастови групи като започнем от децата. За тях се предлагат бизнес консултански услуги с цел намиране на най-подходящия минерал. Кехлибарът е един от най-купуваните бизнес консултант заради успокоителното му въздействие при малките деца по време на растежа на зъбите. Също така за децата се купуват камъни против уроки като Тюркоаз или за здраве като Ахат.

Минералите са перфектен подарък и за мъжкия пол като се предлагат различни модели гривни и броеници. А за тези, които не са почитатели на бижутата има интересни камъни, полирани в интересни форми. Най-типичните мъжки камъни са Оникс за щастие в комбинация с Тигрово око за пари и успехи. Разбира се това зависи от предпочитанията на клиентите, които се установяват след проведената консултантска услуга.

За женската аудитория има най-голямо разнообразие от обеци, колиета и различин видове гривни.

Всеки клиент чрез бизнес консултация може сам да създаде дизайна и избере камъните в бижуто, което желае да му бъде направено.

Прочетете повече за бизнес консултант 3
Прочетете повече за бизнес консултант

Незаменими характеристи на бизнес консултантте

Бизнес Консултантте от естествени полускъпоценни камъни няма как да бъдат заменени именно заради техния уникален характер. Всеки минерал сам по себе си е специален и притежава различно значение. Хората, които са имали възможността да се запознаят със специфичните свойства на минералите от личен опит и/или благодарение на бизнес консултанските услуги предлагани от нас със сигурност остават докоснати и променят мисленето и начина си на живот.

История на полускъпоценните камъни

Скъпоценните камъни през целата история на човечеството, сред всички нации, са се считали за един от признаците на богатство и висок социален статус. Известно е, че в древността и средновековието според законите на някои държави, само представителите на управляващите семейства и най-висшето благородство са имали право да носят бижута, изработени от най-редките скъпоценни камъни.

Разгледайте бизнес консултант 4
Разгледайте бизнес консултант

Потенциални клиенти

Първата крачка, която предприемаме при сблъсък с нови клиенти е да им предложим бизнес консултанските ни услуги, в които им се обяснява разликата между естествен и изкуствен полускъпоценен камък, как да го разпознават. Също инфромацията, която им поднасяме е свързана с това кои камъни отговарят на техния зодиакален знак като това не ги задължава да избират само между тях. Бизнес консултантите са длъжни да запознаят потенциалните клиенти с факта, че човек сам трябва да избере минерала, който го привлича, което означава, че от тази енергия има нужда. Също се придобиват знания как да съхранява и поддържа минералите в добро състояние.

Често задавани въпроси

Най- често задаваните въпроси преди закупуване на бизнес консултантте са главно за значенията на минералите. Именно заради това фирмата има приготвени листчета с информация за всеки камък и при покупка, бизнес консултантите предоставят листчетата заедно със закупения артикул за камъните, които му съответстват.

Друг често срещан въпрос е за гаранция или корекция по продукта, ако е закупен за подарък. Всяко ръчноизработено бижу подлежи на корекция и има гаранция до 30 дена след закупуването му като единственото, което е необходимо на клиента е да съхрани касовата бележка.

Сравнение с конкуренцията

След проучване на конкуренцията в бранша стигнахме до заключението, че компанията предлага по- стойностни и качествени бизнес консултант.

За целта направихме проучване на обект от същия бранш. Предимството, което конкурентът има е ниската цена на камъните за сметка на качеството им. Това ги прави по-достъпни за потребител, който няма нужните знания да оцени качеството, а набляга на цената.

Впечатление ни направи, че не обръщат голямо внимание на клиентите и не предлагат бизнес консултации за бизнес консултантте. Тоест не могат да запознаят потребителя със значението на камъка, неговите лечебни свойства и предназначението му. Освен това друг недостатък, който може да се посочи е малкият избор, който предлагат и ниското качество. При посещение от бизнес консултантите ни установихме, че по- голямата част от тях са имитация на естествен камък. Нашите цени може да са по-високи, но това се дължи на сертификата за качество, който предлагаме.

Повече информация за бизнес консултант 5
Повече информация за бизнес консултант

История на фирмата

Историята за създаването на фирмата е изключително лична, различна и интересна. Всичко е започнало от сън. Един от съсобствениците е сънувал как прави бижута и е решил да закупи неохбодимите материали за изработката им, които след това да продава. След като се вижда, че всъщност в този бизнес има бъдеще и освен желание има и талант за изработка на бижута се взима решение да се насочи към самостоятелен бизнес. Първоначално се използват бизнес консултанции с професионалисти за създаване на бъдещ план и реализиране на идеята.

Обектът е разположен в град Варна и по точно в „Гранд Мол Варна“. Всички негови посетители, които решат да се спрат в магазина без да са тръгнали с такава цел са потенциални клиенти.

В момента се провеждат нови бизнес консултации, с цел взимане на най-доброто решение за отваряне на втори обект.

С цел разширение и популяризиране на бизнеса се взема и решение да се навлезе в света и на електронната търговия. По този начин бизнес консултантте ни ще добият популярност и на международния пазар.

Услуги от бизнес консултант 6
Услуги от бизнес консултант

Основни категории бизнес консултант, които се предлагат:

• Бижута от полускъпоценни камъни

• Полускъпоценни камъни

• Талисмани и амулети

Изработка на бижутата

Всички бижута са изработени ръчно, без специализирана машинна технология. Продажбата се осъществява на момента, освен ако няма специализирани поръчки, които се записват на специални бланки от бизнес консултантите като се взимат данните на клиента и се определя срок, в който ще бъде изпълнена поръчката.

Възражения от страна на клиента

Едно от най-важните умения в търговията е бизнес консултанските услуги, които се предлагат и умението да убедиш клиента да осъществи покупка. Както във всеки други бизнес в тази сфера, така и в нашия се сблъскваме с клиенти, които имат колебания по отношения на бизнес консултантте.

Ако клиентът мисли,че продуктът не е за него няма как бизнес консултантите да успеят да променят мнението му, единствено могат да се опитат да намерят продукт, който отговаря повече на стила му. В този случай голям плюс е, че бижутата са ръчна изработка и могат да се създават различни дизайни.

Има клиенти, за които цената е проблем. Това е съвсем нормално тъй като цената на минералите е различна и някои от тях, които са по- редки съответно са и по- скъпи. В тези случаи чрез прилагане на бизнес консултански услуи се стига до решение по проблема като най- често скъпите камъни се заместват от такива на по- достъпни цени и сходни свойства.

Друг тип клиенти са тези, които не закупуват бижута заради свойствата на минералите, а просто ги избират по красота. В тези случаи бизнес консултантите са длъжни пак да споменат за свойствата на камъните, но не се набляга на това.

Вижте информация за бизнес консултант 7
Вижте информация за бизнес консултант

Свойства на полускъпоценните камъни

Естествените камъни крият в себе си красота, блясък и доза магия. Магия, с която те лекуват тялото и душата и затова е важно да познаваме уникалните свойства на различните полускъпоценни камъни. Целебната им сила се дължи на енергията, която съдържат и на вибрациите, които излъчват. Благодарение на лечебните си способности камъните-минерали възстановяват нарушенията, настъпили в енергийните полета на човека. Освен лечебни свойства, всеки полускъпоценен камък притежава и мистични свойства и премахва негативната енергия около притежателя си.

Именно тези характеристики правят бижутата от полускъпоценни камъни уникални сами по себе си и по-специални от другите типове бижутерия, заради което бизнес консултантите се насърчават да комуникират с клиента достатъчно, за да могат да пренасат цялата тази информация и дори енергия.

Информация за бизнес консултант 8
Информация за бизнес консултант

Бижутата от полускъпоценни камъни влючват:

• дамски, мъжки и детски гривни

• дамски и детски колиета

• мъжки броеници

• дамски обеци

• гривни според зодията

Видове полускъпоценни камъни:

• Розов кварц

• Аметист

• Тигрово око

• Авантюрин

• Аквамарин

• Нефрит

• И много други

Отзиви от клиенти

Клиентите се печелят с постоянство, усилена работа и изграждане на взаимно доверие. Имаме различни видове клиенти, от които получаваме позитивни коментари за бизнес консултанските услуги, които предлагаме. Някои от тях са многодетни майки, които ни се доверяват в предоставянето на правилния продукт както за самите тях, така и за техните деца.

Получаваме и много положителни отзиви в социалните мрежи от младите ни клиенти, а именно тинейджърите.

Клиенти от всякакво естество дори и бизнесмени се доверяват на бизнес консултантите ни да предоставят необходимите съвети и предложения за тях или за подарък.

Вижте информация за бизнес консултант 9
Вижте информация за бизнес консултант

Методи за увеличаване на продажбите

От няколко месеца се изпробва нов метод от бизнес консултантите за привличане на нови клиенти и задържане на сегашните. Предлагаме на всички посетители на магазина, възможността да оставят техните телефонни данни или електронна поща и при всяко ново зареждане или намаление да бъдат уведомявани първи.

Силата на полускъпоценните камъни
Известни клиенти
Предмиства пред конкуренцията
Тенденции на пазара и на потреблението по света
Ползи от полускъпоценните камъни
Типове клиенти
Незаменими характеристи на бизнес консултантте
История на полускъпоценните камъни
Потенциални клиенти
Често задавани въпроси
Сравнение с конкуренцията
История на фирмата
Основни категории бизнес консултант, които се предлагат:
Изработка на бижутата
Възражения от страна на клиента
Свойства на полускъпоценните камъни
Бижутата от полускъпоценни камъни влючват:
Отзиви от клиенти
Методи за увеличаване на продажбите