• Home
  • Бизнес консултант
  • Бизнес консултант – Длъжностна характеристика

Бизнес консултант – Длъжностна характеристика

Бизнес консултант – Длъжностна характеристика

СТЪПВАЙ ЛЕКО

Динамичното и напрегнато ежедневие ни подтиква да разпуснем. Ако цял ден сме водили тежки разговори и преговори с потенциални клиенти просто ни се иска след края на работния ден да се изстреляме от офиса. Какво по-хубаво от тичане в парка, малко разпускане във фитнеса или просто разходка из квартала. Бизнес Консултантте ни ще ви помогнат да го постигнете.

Бизнес консултант – Видове

Ползите от бизнес консултантте са по-малко болки в краката и по-лесно сцепление с терена при тичане. С помощта на бизнес консултантските услуги фирмата обърна внимание и към по-специфичните си клиенти, затова марката предлага и модели, които и най-претенциозните могат да си закупят. Интересното тук е, че компанията предлага клиентът сам да бъде дизайнер на своя модел. За целта се използва специална 3D програма, с която да конфигурира своя модел.

Марката се гордее с клиенти като Ивет Лалова, Йордан Йовчев и Михаела Филева. Много често известните им клиенти използват модели на компанията на състезания или на сцената. Бизнес консултантските услуги помогнаха на фирмата да се вгледат във всеки свой клиент. Проучванията показаха многодетната майка, която се радва на качествени и ценово достъпни бизнес консултант. Бизнесменът, който разчупва дрескода с бизнес консултантте ни. Тийнейджърът, който се чувства готин и свеж в мола с приятели.

Разговаряйки с опитните бизнес консултанти компанията реши да посъветва клиентите за важността да подбират правилно качеството на своите бизнес консултант. Силата е в подметката и стелката. Важно е удобството на ходилото. Тествайте! Много е важно! Разберете размерът на стъпалото си! Магазините ни предлагат уред за измерване на стъпалото. По този начин, клиентът може да разбере на кой размер обувка отговаря крака му.

Вижте бизнес консултант 1
Вижте бизнес консултант

Бизнес консултант – Увод

Фирмата вече десет години се грижи да удовлетвори всеки потребителски вкус. Редом с екип от бизнес консултанти създателите на фирмата измислят как да бъдат по-атрактивни и по-иновативни. Фирмата е изцяло българска и е избрала да работи и да се развива в България. Бизнес Консултантте, които разработва са обувки, по-точно маратонки. Както знаем, по света има много брандове, които разработват същия продукт, но те искат да наложат свои собствени уникални по рода си модели, вдъхновени от хората и техните потребности да спортуват или просто да им стоят добре на крака. Фирмата залага на бутикови магазини с модели, които са вдъхновени от българския фолклор, а именно носията и нейните прекрасни орнаменти и обшивки. Първоначално идеята е била да се разработят маратонки за бягане, но предвид силната световна конкуренция се е наложило бизнес консултации със специалисти. Това довежда до нови идеи и бизнес стратегии. Така се развива идеата да има повече модели за повече клиенти. На принципа за всекиго по нещо и не само.

Технологията, която използват е дишаща материя и текстил в горната част на обувката, който се бродира ръчно. Всеки чифт обувки е уникален по рода си. За подметка се използва висококачествено обработен материал „континентал“. С този материал се подсилват гумите на автомобилите за по-добро сцепление. Това превръща маратонките във високотехнологични и качествени. Благодарение на бизнес консултантските услуги името се прилага и в самата стелка. Маратонките са със стелки, които имат мемори пяна, така че клиентът има усещането, че стъпва върху облак. Именно тази стелка решава проблемите с плоско стъпало, което е проблем за много хора. Тя носи по-малко напрежение в стъпалото и петата. Заедно с бизнес консултантите фирмата се интересува от мнението на клиента. Обратната връзка показва по-щастливи и усмихнати хора.

Разновидности бизнес консултант 2
Разновидности бизнес консултант

Бизнес консултант – Повече за

Благодарение на бизнес консултантите през годините на своето развитие, фирмата успява да отговори на много потребителски въпроси. Бизнес консултантите наложиха бизнес консултантте да бъдат достъпни за всеки клиентски джоб. Бизнес консултантските услуги помогнаха на мениджърите да предоставят на клиента възможността, да тества продукта. Така всеки преценява ползите от продукта.

Инвестирайки средства в бизнес консултантски услуги, разви навика си да се вглежда в световните пазари и конкуренти. Според бизнес консултантите марката се нарежда достойно до световните брандове и верига магазини. Това се дължи на иновации, ръчна изработка и нов дизайн. Докато конкурента залага на познатата вече матрица, българската компания налага нов стил на пазара. Редом с високия професионализъм на бизнес консултантски услуги, марката е вече 10 години на върха.

Фирмата може да се похвали с отличие за млада просперираща фирма и награда за иновативен реализиран бизнес план. През първите две години марката има големи продажби на своите бизнес консултант. Това се дължи на висок професионализъм от страна на бизнес консултантите.

За всяка развиваща се фирма най-важен е негово величество клиентът. Заедно с неуморните бизнес консултанти, компанията разви няколко услуги към клиентите си. На първо място в магазините на марката има освен измерването на стъпалото се предлага и диагностика на ходилото. Това може да се случи веднага или когато на клиента му е удобно.

Освен това, потребителят, може да остави телефон или E-mail за контакт, на който да получава информация за новите бизнес консултант и предстоящи кампании с обществено внимание, които са организирани от компанията.

За всеки актуализиран сезонен календар, обновява и онлайн каталога си, който е достъпен за всеки клиент. Всеки клиент може да получава и насоки по магазините относно бизнес консултантте. Благодарение на професионализма на служителите, пазаруването в магазина става по-приятно и разпускащо.

Компанията напомнят да се стъпва леко и уверено. Трябва всеки да се чувства щастлив и доволен от избора си, независимо дали спортува или просто си танцува с приятели на по питие или разхождайки се в парка. С индивидуализма на своите модели фирмата иска да събуди в хората тяхната уникалност.

Не е важно какво купуваме, а в какво инвестираме. Качеството е първото и това не е лъскавата опаковка с пандела, а самата изработка на материала. Добрата фирма, която обича своя клиент не го подмамва. Второто е удобството, усещането за мекота, все едно се стъпва по мек килим. Третото – успеха, който носи продукта на своя клиент и доверието към него.

За нас най-голямата награда са редовните и усмихнати клиенти. Признанието в бизнес средите и на световните пазари също много мотивира за развитие и разтеж. Това държи толкова години фирмата на високо ниво.

Типове бизнес консултант 3
Типове бизнес консултант
Вижте бизнес консултант 4
Вижте бизнес консултант
 бизнес консултант 5
бизнес консултант
Разнообразие от бизнес консултант 6
Разнообразие от бизнес консултант
Типове бизнес консултант 7
Типове бизнес консултант
Изберете бизнес консултант 8
Изберете бизнес консултант
Повече за  бизнес консултант 9
Повече за бизнес консултант
Изключително добри бизнес консултант 10
Изключително добри бизнес консултант

СТЪПВАЙ ЛЕКО
Бизнес консултант – Видове
Бизнес консултант – Увод
Бизнес консултант – Повече за