Бизнес консултант – Същност

Бизнес консултант – Същност

БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ И УСЛУГИ ОТ НАС – СЪЩНОСТ

Нашата фирма е единственият производител на работно облекло от дънков плат деним в България. Високата функционалност, отличната кройка, използването на висококачествени материали и специализираното третиране на дрехите след ушиването им, са нашите пазарни предимства.

В специализирания ни отдел „Човешки ресурси“ работят висококвалифицирани бизнес консултанти, които бизнес консултанти извършват по възможно най-професионалния начин бизнес консултации и други бизнес консултантски услуги – с една дума, подпомагат изключително много правилното развитие и функциониране на бизнеса ни.

Мотото ни е „Здраво, удобно и модерно работно облекло от дънков плат за всеки”.

БИЗНЕС КОНСУЛТАНТТЕ НИ СА НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС

Ние изготвяме работно облекло от дънков плат за Вас в зависимост от сезона и работата, която извършвате. Разполагаме с летни модели на всяко работно облекло от дънков плат, а също така и с ватирани модели на работно облекло от дънков плат за зимния период.

Прогнозирането по тези въпроси става въз основа бизнес консултации и бизнес консултантски услуги. Благодарение на тези бизнес консултации и бизнес консултантски услуги, ние знаем предварително какво да очакваме от всеки един нов сезон.

.

ОТЗИВИТЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Ето какво пише на нашия сайт служителят в строителна фирма „ВарнаСтрой“ Иван Тодоров: „Изключително качествени, модерни и иновативни бизнес консултант, невероятно обслужване и изгодни цени! Вече поредна година всички служители на фирмата ни сме обличани с работни комплекти от фирмата и никога сме нямали проблеми. Явно всички бизнес консултации и бизнес консултантски услуги, които фирмата получава от нейните бизнес консултанти, са на много високо ниво. Със сигурност на такова ниво са и всички останали служители в тази фирма.“

Намерете бизнес консултант 1
Намерете бизнес консултант

РАБОТНО ОБЛЕКЛО – НИЕ ВИ ГАРАНТИРАМЕ СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ

Клиентите най-често се притесняват не толкова за цените, колкото за качеството на бизнес консултантте. При нас качеството е най-основният приоритет – многобройните ни клиенти, включително известните такива, го доказват.

Ако, например, работен полугащеризон не се окаже по размера Ви, или има някакъв друг проблем, ние винаги сме на разположение за корекции – в фирмата не познаваме практиката „Продай, пък после клиентът нека се оправя.“

ИЗВЕСТНИ НАШИ КЛИЕНТИ – ДОВЕРИЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ С ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Известни наши клиенти са огромната верига магазини „Кауфланд“, а също така и заводът за оръжия „Арсенал“, намиращ се град Казанлък и включващ над 10 000 души персонал – за да ни се доверят клиенти от подобен калибър, значи сме спечелили тяхното доверие с нашия професионализъм. С отношението и качествените бизнес консултации и бизнес консултантски услуги на нашите бизнес консултанти.

Разновидности бизнес консултант 2
Разновидности бизнес консултант

ПОТРЕБЛЕНИЕ НА РАБОТНО ОБЛЕКЛО ОТ ДЕНИМ – КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО ПО СВЕТА

В България ние сме единственият производител на работно облекло на дънков плат, така че би било странно и некоректно да Ви представим статистики/прогнози за потреблението на въпросните бизнес консултант у нас.

По света обаче, само за 2018 година, потреблението на работно облекло от дънков плат е нараснало с 20%, като най-много са потребителите от САЩ.

По данни на нашите бизнес консултанти в Германия, където имаме свой клон, в тази страна потреблението за миналата година е скочило с 10%, като очакванията за следващия тригодишен период е потреблението да стане 15-20%.

Държим отново да подчертаем, че всеки един бизнес, за да се развива успешно, задължително трябва да получава професионални бизнес консултации и да има опитен екип, който предлага и други бизнес консултантски услуги.

ПРОДУКТОВО МНОГООБРАЗИЕ, ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО И ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Фирмата разполага с огромно продуктово многообразие на отлично качество и изгодни цени – нашите бизнес консултант и услуги се търсят постоянно, благодарение най-вече на нашите опитни бизнес консултанти и извършваните периодично от тях бизнес консултации и бизнес консултантски услуги. При нас винаги можете да намерите най-добрите:

 работни панталони

 работни полугащеризони

 работни якета

 работни комплекти DENIM яке, панталон и шапка

 работни комплекти яке и полугащеризон

 шапки, тениски, обувки, работни ръкавици, ръкавици за заварчици

 аксесоари – ципове, конци, копчета, ластици, мостри и други

Разнообразие от бизнес консултант 3
Разнообразие от бизнес консултант

ДЪЛГОГОДИШЕН ЛИДЕР В НАШАТА ОБЛАСТ

Ние разполагаме с 20-годишен опит зад гърба си и имаме невероятен екип, включително и бизнес консултанти, осъществяващи бизнес консултации и бизнес консултантски услуги.

Имаме действащ клон в Германия и всички необходими сертификати за качество на нашите бизнес консултант.

През 2017 година фирмата получи награда за най-добре развиваща се фирма в България в областта на текстилната индустрия.

ИСТОРИЯ НА ДЕНИМА И РАБОТНОТО ОБЛЕКЛО

Своеобразният предшественик на онова, което днес наричаме „деним”, е материя в индигов цвят, използвана още през 16 век в Индия – тя е била много популярна сред моряците, които са си шиели облекла от нея. Макар тогава да е нямало професионални и напредничави бизнес консултанти, които да правят бизнес консултации и да осъществяват бизнес консултантски услуги, хората са били достатъчно креативни.

ИНДИВИДУАЛНАТА ПОРЪЧКА – НИКОГА НЕ Е БИЛО ПО-ЛЕСНО

За да бъдат доволни всички клиенти, освен работно облекло от дънков плат в неговото многообразие и в традиционните размери, ние предлагаме и опцията „индивидуална поръчка”. Само трябва да ни донесете Ваша дреха, която искате да носите под формата на работно облекло от дънков плат, а ние ще се погрижим за останало във възможно най-кратки срокове.

Всъщност, опцията „индивидуална поръчка“ е идея на нашите прекрасни бизнес консултанти – в света на ежедневните бизнес консултации и бизнес консултантски услуги, те са длъжни да бъдат прозорливи и иновативни, мислейки само и единствено за интересите на клиентите и спецификите на пазара.

Вижте бизнес консултант 4
Вижте бизнес консултант

НЯМАШ РАБОТНО ОБЛЕКЛО ОТ ДЕНИМ – НЕ МОЖЕШ ДА СВЪРШИШ РАБОТАТА СИ

Нашите бизнес консултанти са на мнение, че без здраво, удобно и модерно работно облекло от дънков плат, извършването на много специфични работни дейности в редица работно сектори строителство и т.н., биха били не трудни, а абсолютно невъзможни.

Даването на бизнес консултации и бизнес консултантски услуги включва не само дейности, които биха помогнали на производствения процес на фирмата, но и убеждаване на клиентите в това колко наистина важно за тях е работното ни облекло.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ОТНОСНО РАБОТНОТО ОБЛЕКЛО ОТ ДЕНИМ

Клиентите се интересуват най-често от това дали работното облекло от деним е здраво и удобно – дали може да издържи по-дълго време на неблагоприятни условия и дали съответният клиент може да извършва своята специфична работна дейност, чувствайки се максимално комфортно. Отговорът е „Да“ и на двата въпроса.

Денимът традиционно и исторически е много здрав и удобен – това е така, защото се третира шиене, гладене и т.н. по строго специфичен начин, който го прави най-подходящия избор за Вас.

Ако имате въпроси и търсите отговорите им, винаги можете да се обърнете и към нашите бизнес консултанти, извършващи бизнес консултации и бизнес консултантски услуги.

Разновидности бизнес консултант 5
Разновидности бизнес консултант

ТЕХНОЛОГИЯ И МЕТОДИ НА РАБОТА – НИЕ СМЕ ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

В зависимост от работната среда и спецификата на извършваната дейност за която постоянно получаваме така необходимите бизнес консултации, ние предлагаме на нашите клиенти найподходящия плат за изработката на тяхното работно облекло от дънков плат. Самият плат е изтъкан в различни сплитки и обработен по множество начини. Познанията ни в тази сфера са изключително важни, защото най-вече от тях зависи Вие да се сдобиете с най-подходящото и удобно за Вас работно облекло от дънков плат.

А като прибавите към това и работата на невероятните ни бизнес консултанти и техните бизнес консултантски услуги, сами разбирате, че можете да ни се доверите безусловно – така се доверявате на качеството.

ПОЛЗИ ОТ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТТЕ НИ – МАЛКО СТАТИСТИКА

Често освен бизнес консултации и предоставянето на бизнес консултантски услуги, нашите бизнес консултанти изготвят статистики.

Според статистика, предоставена от нашите бизнес консултанти, 80% от всички наши клиенти се връщат отново при нас. Това важи както за единични клиенти, така и за големите фирми, които искат да облекат всички свои служители и избират нас.

Типове бизнес консултант 6
Типове бизнес консултант

БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ И УСЛУГИ ОТ КОМПАНИЯТА – ПОЛЗИТЕ СА ЗНАЧИТЕЛНИ

Ползите от нашето работно облекло от дънков плат са значителни – то е здраво, удобно и модерно. Няма проблем да го перете и гладите, издържа и на много трудни условия. Освен това нашето работно облекло от деним е изключително удобно – с него ще се чувствате комфортно и ще можете спокойно да извършвате работата си. И не на последно място, ще изглеждате супер модерно.

И всичко това, само ако изберете облеклото ни!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС – МЕЧТА А-Я ЩЕ СБЪДНЕ МЕЧТИТЕ ВИ

За да се свържете с нас, независимо дали искате да разговаряте с отдел „Човешки ресурси“ и нашите бизнес консултанти, които ежедневно осъществяват бизнес консултации и други бизнес консултантски услуги, или с някой друг наш служител, трябва само да видите категория „Контакти“ в сайта ни и да се обадите на посочените телефони, или да пишете на посочените имейли.

Ние сме на Ваше разположение!

Видове бизнес консултант 7
Видове бизнес консултант
Изключително добри бизнес консултант 8
Изключително добри бизнес консултант
 бизнес консултант 9
бизнес консултант
Изберете бизнес консултант 10
Изберете бизнес консултант

БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ И УСЛУГИ ОТ НАС – СЪЩНОСТ
БИЗНЕС КОНСУЛТАНТТЕ НИ СА НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС
ОТЗИВИТЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ
РАБОТНО ОБЛЕКЛО – НИЕ ВИ ГАРАНТИРАМЕ СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ
ИЗВЕСТНИ НАШИ КЛИЕНТИ – ДОВЕРИЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ С ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
ПОТРЕБЛЕНИЕ НА РАБОТНО ОБЛЕКЛО ОТ ДЕНИМ – КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО ПО СВЕТА
ПРОДУКТОВО МНОГООБРАЗИЕ, ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО И ИЗГОДНИ ЦЕНИ
ДЪЛГОГОДИШЕН ЛИДЕР В НАШАТА ОБЛАСТ
ИСТОРИЯ НА ДЕНИМА И РАБОТНОТО ОБЛЕКЛО
ИНДИВИДУАЛНАТА ПОРЪЧКА – НИКОГА НЕ Е БИЛО ПО-ЛЕСНО
НЯМАШ РАБОТНО ОБЛЕКЛО ОТ ДЕНИМ – НЕ МОЖЕШ ДА СВЪРШИШ РАБОТАТА СИ
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ОТНОСНО РАБОТНОТО ОБЛЕКЛО ОТ ДЕНИМ
ТЕХНОЛОГИЯ И МЕТОДИ НА РАБОТА – НИЕ СМЕ ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
ПОЛЗИ ОТ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТТЕ НИ – МАЛКО СТАТИСТИКА
БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ И УСЛУГИ ОТ КОМПАНИЯТА – ПОЛЗИТЕ СА ЗНАЧИТЕЛНИ
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС – МЕЧТА А-Я ЩЕ СБЪДНЕ МЕЧТИТЕ ВИ