Бизнес консултант – Тенденции

Бизнес консултант – Тенденции

Бизнес консултантски услуги за бъдещото обучени от геният на миналот

Нашите бизнес консултантски услуги предоставят това, което Ви липсва да превърнете Lean в повече от просто идеал, а именно в формула на успеха, приложима във всяка една сфера.

През последните години, гъвкавите Lean практики са повтаряни до безкрайност от бизнес консултантите. И, все пак, след може би десетки или стотици часове прекарани в бизнес консултации резултатът е минимален.

От елиминирането на отпадъците, до ангажирането на служителите, нашите бизнес консултантски услуги ще Ви помогнат да постигнете резултати, които наистина ще трансформират Вашата организация.

Бизнес консултантските услуги не са за вас? Напротив.

Доста често потенциалните и потенциално доволни клиенти смятат, че бизнес консултантските ни услуги са прекалено скъпи, че бизнес консултантите ни не вършат, нищо, което и техните служители на средно управленско ниво не могат да направят. Но отново отговорът е просто: ако това е така, защо изобщо не се е случило, и може ли някой, който нямат никакъв опит с това и специалното нужно обучение да го приложи?

12. Не ни вярвате? Вижте няколко независими изследвания.

Изследване от Daman Products през 1999 г. изброява следните предимства: намалени времена на цикъла 97%, време за настройка 50%, време от 4 до 8 седмици до 5 до 10 дни, дължина на потока 90% – постигнато чрез четири фокусирани клетъчни фабрики, планиране на изтегляне, точно навреме, визуално управление и овластяване на служителите.

Друго проучване от NCR Dundee Scotland през 1998 г., производител на автоматизирани банкомати, включва някои от същите ползи, като същевременно се фокусира върху отдел закупуване: при преминаване към точно навреме в рамките на 3 дни през 1998 г., елиминира буферните запаси, намалява инвентаризацията от 47 дни на 5 дни, времето за изчакване от 15 дни на 2 дни, като 60% от закупените части пристигат точно навреме и 77% се качват на линия, а доставчиците намаляват от 480 на 165 на брой.

Прочетете при нас за бизнес консултант 1
Прочетете при нас за бизнес консултант

Бизнес консултантите Ви, какви бизнес консултантски услуги могат да предложат?

Нашите бизнес консултантски услуги се изработват така, че да са приложими за всеки един клиент. Бизнес консултантите ни изграждат Lean, който обхваща организацията Ви изцяло, не само един отдел.

Представители от отделите по продажби, дизайн, УЧР, логистика, планиране и други ще бъдат част от бизнес консултациите и ще бъдат ангажирани в нещо, което могат да почувстват значимо.

1. Звучи интересно, но ми се струва, че сами сте измислили тези бизнес консултантски услуги.

Този тип бизнес консултантска услуга се появила за първи път в Тойота това, което предлагаме всъщност разновидност на производствената система на Тойота – Toyota Production System. Тайчи Оно е създателят на системата, и я прилага за първи път в Тойота, в чието производство работи от 1943 година.

2. Бизнес консултантски услуги, произтичащи от първоизточника.

Нашите бизнес консултанти са ученици на сертифицриани представители на Тайчи Оно, малко ако изобщо съществуват такива, проверете! организации могат да се похвалят с подбно нещо. Бизнес консултациите ни са винаги на място във Вашата организация и бизнес консултантските ни услуги са гъвкави, подобно на това, което прилагаме.

3. Нашите бизнес консултанти обучават нашите конкуренти.

Все пак, някои от нашите конкуренти са се възползвали от нашите бизнес консултации и са присъствали на обучения от нашите бизнес консултанти. В такъв случай, не може да се каже, че те биха се справили със задачата, но водата е по-ясна, колкото е по-близо до извора.

4. Магията се крие в наследството оставено ни от майстора.

Технологиите ни са директно наследени от Тайчи Оно, който в рамките на няколко години и подкрепата на своите колеги превръша Тойота във водеща компания в световен план. Нашите бизнес консултантски услуги следват принципа на Just-In-Time точно навреме, елиминирайки ненужните процеси, буфери и увеличавайки печалбата и удовлетворението. Бизнес консултантите ни са преминали дълги и изтощителни обучения и са преминали през множество трудности, за да могат да улеснят Вашият бизнес живот. Те също присъстват на множество обучения и са способни да пригодят всяка една бизнес консултация точно към Вашите нужди.

5. Не смятам, че бизнеса ми има проблеми, а Вие твърдите, че ще ги решите?

Нашите бизнес консултантски услуги Ви помагат да не складирате наполовина готова продукция WIP, която не води до печалба, а напротив. Без нашите услуги фирмата Ви може и да работи успешно, но с помощта на нашите бизнес консултанти тя ще процъфтява.

Основна пречка в множество фирми ейерархическата структура, в която всяко решение идва отгоре и служителите, които не са в ръководни постове не се чувстват ангажирани. Ние помагаме за скъсяването на това разстояние и ангажирането на всеки един служител, без значение къде по „стълбицата“ се намира.

6. Дотук добре, но какво ще спечелим от вашите бизнес консултантски услуги?

Ползите от нашите бизнес консултант са много:

• По-голяма печалба;

• По-голяма удовлетвореност, което води до по-висока производителност на служителите;

• Бизнес консултантите ни могат да обучат професионалист или екип от професионалисти, които да основат отдел по „Непрекъснато подобрение“ във Вашата фирма;

• Вие и Вашите служители ще се по-успешни, ще доставяте бизнес консултантте и услугите си точно навреме, без загуби на финанси, ресурси.

• Клиентите Ви ще са щастливи и по-склонни да работят с Вас и да Ви препоръчват на свои партньори.

7. Всеки клиент за нас е специален и заслужава съответнот внимание.

Нашите бизнес консултант са приложими както за производства, така и за организации, които предлагат услуги. Сферата Ви не е от значение, някои от клиентите, чиито бизнес вече е подобрен от нашите бизнес консултатски услуги, и посредством усилията на нашите бизнес консултанти включват големи авиационни производители, производители на техника, почистващи компании, както и такива в хранителната индустрия. Ограничения липсват, нашите бизнес консултации са за организации от всички размери и във всички сфери.

8. Значимите ни клиенти които не са по-важни тези, които не са толкова известни.

Известни наши клиенти са Sony, Lockheed Martin, както и най-голямата банка в Аржентина. Airbnb, също се възползваха от нашите услуги за оптимизирането на бизнес процесите си в Източна Европа.

9. Нека клиентите говорят за собственият си успех благодарение на нашите бизнес консултанти.

На нашият сайт можете да откриете множество снимки и видеа, показващи както доволните мениджъри, така и служители в производствот на множеството ни клиенти. Не е нужно ние да ги цитираме, посетете сайта ни и вижте резултата от нашите бизнес консултантски услуги и старанието на нашите бизнес консултанти от първа ръка.

10. Проучвайте добре, тези, на които смятате да се доверите.

Популяризирането на Lean е сравнително ново събитие, и не е изненадващо, че пазарът на бизнес консултантски услуги се насища и с известно количество самозванци. Но, ако сте внимателни, проверявате дали бизнес консултантите са надлежно сертифицирани. Винаги търсете доказателство за резултати от бизнес консултантски услуги. Също така искайте, по време на бизнес консултациите, предоставяните решения бъдат пригодени към Вашата организация. Рециклирането е нещо добро, но на идеи и решения от този тип, е по-добре те да бъдат изцяло създадени според Вашите нужди. Бъдете сигурни, че бизнес консултантите Ви слушат и наблюдават бизнес процесите Ви внимателно.

Бизнес консултантски услуги са успешни, само ако са изградени и въведени след надлежно проучване.

11. Бизнес консултантска услуга или нова фреза в работилницата? Нека Ви помогнем.

Доста от нашите потенциални клиенти ни питат защо трябва да платят на бизнес консултантите ни за да бъдат научени как да въведат промяна в своята организация. Нашият отговор е просто: няма нужда плащате на консултант, но ако продължавате да се действате по старият начин, нещата няма да се променят. Новите идеи, обикновено идват отвън, като резултат от поглед, който е външен и не е „утежнен“ от Вашата корпоративна култура.

Прочетете за бизнес консултант 2
Прочетете за бизнес консултант

Растяща тенденция

Всяка година броят на фирмите, които започват да въвеждат Lean се повишава многократно. Наличието на конференции от сорта на Reinventing Organizations, също свидетелства за популяризацията на предоставянето на услуги и бизнес консултант точно навреме.

13. Успешните ни и ангажирани служители говорят достатъчно за нас.

Фирмата ни е на пазара от 18 години. В началото имаше 1 бизнес консултант, предоставящ бизнес консултантски услуги и бизнес консултации на малки фирми, и един обучител, занимаващ се с това да обучава бъдещи наши кадри. В момента организацията ни има 50 сертифцирани бизнес консултанта, които в рамките на дни могат да пътуват до всяка една точка на света и да предоставят бизнес консултации на потенциални клиенти.

14. Звучи супер, а сега какво?

Ако проявявате интерес към нашите услуги А как иначе?, свържете се с нас на телефонен номер или с предоставената по-долу форма за контакт. Наш бизнес консултант ще се свърже с Вас и ще Ви предостави безплатна бизнес консултация. Незабавно ще се запознаете с нашите бизнес консултантски услуги и как могат да бъдат пригодени за Вас.

Вижте информация за бизнес консултант 3
Вижте информация за бизнес консултант
Прочетете за бизнес консултант 4
Прочетете за бизнес консултант
Повече информация за бизнес консултант 5
Повече информация за бизнес консултант
Вижте информация за бизнес консултант 6
Вижте информация за бизнес консултант
Прочетете при нас за бизнес консултант 7
Прочетете при нас за бизнес консултант
 бизнес консултант 8
бизнес консултант
Прочетете за бизнес консултант 9
Прочетете за бизнес консултант

Бизнес консултантски услуги за бъдещото обучени от геният на миналот
Бизнес консултантските услуги не са за вас? Напротив.
Бизнес консултантите Ви, какви бизнес консултантски услуги могат да предложат?
Растяща тенденция