бизнес консултант – Цели

бизнес консултант – Цели

За новия ресторант на Пловдив, тайната за доволни клиенти и късмета да имаш най-добрите бизнес консултанти

София има своето ресторантче. Днес разширяваме границите на вкусната и здравословна храна. Вече сме и в Пловдив! Ресторанта е мястото, в което царуват качествените бизнес консултант, доброто обслужване и вкусната храна.

Фирмата – не е просто сбъдната мечта. Изпълнена цел е! Денонощен труд и бизнес консултации, които дават най-добрите резултати.

А бизнес консултантските услуги ни помагат за всяка сфера, която за нас е черна мъгла. Благодарение на бизнес консултантските услуги Ви даваме и това, за което много наши конкуренти дори не подозират.

Как го постигаме? – не пестим средства. За нас работят готвачи, които обичат работата си, сервитьори, които притежават широки усмивки. И бизнес консултанти, които познават работата ни отлично. По-добре от нас самите.

Защото бизнес консултантите и бизнес консултантските услуги са основата, за да бъде всеки клиент доволен. И ние не пестим от бизнес консултантските услуги. Напротив – наемаме най-добрите бизнес консултанти.

Няма как един ресторант, който предлага най-добрите бизнес консултант и обслужване на стандартни цени да изкара дълго

И ние имахме известни резерви, когато стартирахме първия си ресторант в София. Днес знаем, че хората оценяват качеството. След първите шест месеца не просто успяхме да покрием разходите по отварянето на ресторанта, а започнахме да генерираме приходи.

Благодарим на всеки, който ни повярва. И на нашите бизнес консултанти, че ни показаха правилния път. На неуморния им дух и безспирните бизнес консултации, които ни дават. Благодарим, че продължават да вървят ръка за ръка с нас и мечтата ни.

В началото се колебаехме дали имаме нужда от бизнес консултантски услуги. Та кой ползва бизнес консултации? Днес знаем, че без бизнес консултантските услуги… Бихме загинали!

И непрестанните срещи за бизнес консултации са втората наша гордост – след прекрасната храна.

Изберете бизнес консултант 1
Изберете бизнес консултант

Каква е нашата ценова листа?

Здравословната храна може да бъде вкусна и на разумна цена. И ние го доказваме! Благодарим на нашите бизнес консултанти, че ни научиха как да го постигаме. Благодарение на съветите им и непрестанните им бизнес консултантски услуги, фирмата е на върха.

А цените са средните за страната – отново благодарение на нашите бизнес консултанти. А благодарение на техните бизнес консултантски услуги и идеи, всеки ден може да се наслаждавате на нашето обедно меню.

Тъй като нашите бизнес консултанти ни подсказаха, че в забързания ни свят все по-малко хора се хранят през деня, то се погрижихме, за да Ви предложим доставка.

Тя е безплатна при поръчки над 30 лв. Под тази цена плащате възможно най-ниската цена на доставка в града – 2, 50лв. Не благодарете на нас, а на нашите бизнес консултанти. Те се погрижиха.

И все пак – от къде идват нашите бизнес консултант?

Историята на нашите бизнес консултант започва в сърцето на Родопите. Там нашите бизнес консултанти попадат на семейство, което само отглежда храната си. Жената е българка. Мъжът – англичанин.

Дошли са си в България, за да избягат от забързаното ежедневие. Обаждат се на бизнес консултантите ни, защото имат нужда от бизнес консултантски услуги. Понякога човек има знанието и таланта как да създава нещо, но му трябва мъничък тласък да покаже най-доброто от себе си.

Бизнес консултантите ни им разказват за нас! – хора, които ще отварят ресторант и търсят най-доброто качество на бизнес консултантте. На нас пък… разказват за тях! Хора, които са влюбени в екологичния начин на живот.

После е ясно – видяхме се. Вдъхновявахме се взаимно. Оформихме документите, които са необходими. Нашата мечта стана обща. Най-добрите в сферата на бизнеса ни дават най-добрите бизнес консултации.И днес сбъдваме мечтата си…

Информация за бизнес консултант 2
Информация за бизнес консултант

С какво е важен нашият ресторант за обществото?

– Разполагате с вкусна и здравословна храна – дори, когато нямате време да готвите;

– Подкрепяте българските производители, а те Ви осигуряват най-качествените бизнес консултант;

– Благодарение на обслужването, което получавате сте сигурни, че Вашият празник, работна среща или друго важно събитие ще мине безупречно;

– Ако се колебаете как трябва да протече едно събитие или официална делова среща, то нашите бизнес консултанти ще Ви помогнат. Те дават най-добрите бизнес консултации в света. Ама наистина най-добрите бизнес консултации са техни. Ние сме доказателството!

Разнообразие от бизнес консултант 3
Разнообразие от бизнес консултант

Световна тенденция

Бизнес консултации, бизнес консултации, бизнес консултации … Бизнес консултации – та светът е бизнес. Благодарни сме, че нашият е толкова приятен.

Хората готвят все по-малко, защото имат все по-малко свободно време. Същевременно с това са отегчени и отчаяни от преливащия пазар за бързо хранене и малкото места, на които можеш спокойно да се насладиш на усещането за домашна храна.

Бабите вече не готвят по десет манджи на ден за любимото внуче. И не му плетат чорапки. Но ходят заедно на ски, в чужбина или слушат музика до дупката в собствената си кола. И познават най-добрите ресторанти. Не, те нямат нужда от бизнес консултантски услуги, за да познават пазара. Не, изобщо нямат нужда от бизнес консултантски услуги!

Те са баби. А всяка баба е супер герой. Но ние се гордеем! Ние и нашите бизнес консултанти познаваме едни от най-добрите баби.

Ние не чакаме да писне от вредна храна и на Вас. Ние изпреварваме събитията! И нашите бизнес консултанти са главните виновници за това!

Разнообразие от бизнес консултант 4
Разнообразие от бизнес консултант

А какво казват клиентите ни?

„Личи си, че това място е създадено с много любов! Ресторанта се превърна в любимото място на мен и дъщеря ми! Зная, че всичко тук е безобразно вкусно, приготвено от качествени бизнес консултант. И цените са нормални“ – Ина Илиева

„Обстановката е изключително приятна. Обзавеждането е изчистено, но много изискано. Това е идеалното място за работните ми срещи, на които идват и чужденци. И те, и ние сме очаровани от храната и обслужването. Идвам също с приятелката си. И на нея много и харесва!“ – Румен Миланов

„Обичам да хапвам тук и да се виждам с приятели. Вкусно е, всички са много мили и има стена за снимки, на която стават страхотни селфита. Обичам да идвам тук, а и нашите са спокойни, че намалих боклуците от менюто си.“ – Раличка

„Не знам как го правят, ние не издържахме на напрежението и конкуренцията. Хората, които им предлагат бизнес консултантски услуги са по цял ден в заведението. Все ги засичаме. Явно следят нещата и там е тайната.“ – Мъро

Това са само част от отзивите, които получаваме на нашата страница във фейсбук. И да – любовта към работата, най-добрите кадри и бизнес консултантските услуги помагат! Оценете ни и Вие! Мнението Ви е важно за нас!

Разновидности бизнес консултант 5
Разновидности бизнес консултант

Като стана въпрос за обратна връзка – имаме една молба…

Не правете компромиси с храната си, защото тя отговаря до голяма степен за Вашето здраве. Независимо къде се намирате, ако нещо не е приготвено качествено – върнете го. Ако обслужването разваля настроението Ви – тръгнете си. Ако има грешка в сметката – не се притеснявайте да кажете.

Но никога не правете компромис със себе си и здравето си, защото тогава и околните си позволяват да правят компромис със Вас.

Ние също плащаме за бизнес консултантски услуги, но нашите бизнес консултанти не ни щадят. Винаги изискват максималното от нас, макар да сме им клиенти.

Как ще се чувствате, когато си тръгвате?

Чувствата, които описват хората, когато си тръгват са спокойствие, удоволствие и нетърпение да дойдат отново.

Тук сте спокойни за здравето си, нашият персонал се грижи и за най-малкия детайл, който ще Ви накара да се чувствате уютно. Бизнес консултантите ни следят всички важни въпроси, които ни правят по-добри от предишния ден. А ние се възползваме от всички техни бизнес консултантски услуги, които ще ни направят по-добри. А божествения вкус на храната ще Ви накара съвсем скоро да си дойдете отново.

Оферти за бизнес консултант 6
Оферти за бизнес консултант

Защо нашият ресторант е по-добър от другите ресторанти в града?

Ние не претендираме, че нашият ресторант е най-добър. Първо, защото сме се хранили на прекрасни места, с вкусна кухня. Второ, защото уважаваме всички, които са в този бизнес.

Ние държим само на едно – да бъдете сигурни, че при нас ще откриете прясна, вкусна и здравословна храна. И да бъдете сигурни, че ще Ви очароваме.

Най-често задавани въпроси и техните отговори:

– Какво е работното време?

Отваряме за клиенти в 11:00, а края на работния ден е 23:00 ч.

– Имате ли градина?

Имаме лятна и зимна градина. Капацитетът на лятната градина е 100 места, а на зимната 80 места.

– Имате ли детски кът?

Имаме детски кът, в който работят усмихнати аниматори. Вие ще отмаряте на спокойствие, а Вашето дете ще се забавлява.

Кои са клиентите ни?

Посещават ни различни хора – родители, които държат децата им да се хранят здравословно. Млади момчета и момичета, които държат на здравето и външния си вид. Фитнес треньори, които ни се доверяват, защото знаят, че качеството на бизнес консултантте е от основно значение за едно здраво и красиво тяло. Работещи хора, които нямат време за домакинска работа, но държат на качествената храна.

Благодарение на бизнес консултантските услуги, които използваме сме в полза на цялото общество, задоволявайки възможно най-много вкусове.

Повече за  бизнес консултант 7
Повече за бизнес консултант

Кои сме ние?

Това е най-новият ресторант на град Пловдив. Ние няма да Ви впечатляваме с интериор, макар да сме се постарали да създадем едно наистина уютно място. Няма да Ви впечатляваме с огромно меню от десетки страници. Напротив – нашето меню е бедно на бройка.

Но ние държим да Ви впечатлим с качествено приготвена храна – здравословна и вкусна. Бизнес Консултантте, с които готвим идват от ферми, с които сме избрали да работим. По този начин гарантираме пресни, екологично чисти и здравословни ястия.

Готвачите ни може би не са най-добрите в света. Но любовта към работата им е безгранична. И винаги дават най-доброто от възможностите си, защото искат хората, които идват в ресторанта ни да усетят магията на готвенето им. И таланта, който притежават.

Обслужващият персонал – не сме търсили най-добрите в света. Но търсихме усмихнати и отговорни хора, които с готовност съдействат на гостите ни. И ги открихме!

Бизнес консултантите ни – знаят какво се търси на пазара и как трябва да се поднесе. И не се страхуват да ни се накарат, ако е необходимо. Защото ние и нашите бизнес консултанти имаме едни и същи цели – Вие да бъдете доволни и щастливи.

Бизнес консултантските услуги превърнаха една мечта в осъществена цел и развиващ се бизнес. Бизнес консултантските услуги следят всяко Ваше желание и ни помагат да го превърнем в реалност.

Бизнес консултации, бизнес консултации, бизнес консултации! – заслужавахте си безсънните дни и нощи. Днес фирмата е и в Пловдив. И с радост посреща своите първи гости.

Информация за бизнес консултант 8
Информация за бизнес консултант

Очакваме Ви

Обадете ни се! Резервирайте своето място при нас или поръчайте вкусна храна, която ще доставим до Вашата врата. Очакваме Ви! Знаем, че нашият труд и трудът на нашите бизнес консултанти ще оправдае напълно очакванията Ви.

Намерете най-добрите оферти за бизнес консултант 9
Намерете най-добрите оферти за бизнес консултант

За новия ресторант на Пловдив, тайната за доволни клиенти и късмета да имаш най-добрите бизнес консултанти
Няма как един ресторант, който предлага най-добрите бизнес консултант и обслужване на стандартни цени да изкара дълго
Каква е нашата ценова листа?
С какво е важен нашият ресторант за обществото?
Световна тенденция
А какво казват клиентите ни?
Като стана въпрос за обратна връзка – имаме една молба…
Как ще се чувствате, когато си тръгвате?
Защо нашият ресторант е по-добър от другите ресторанти в града?
Най-често задавани въпроси и техните отговори:
Кои са клиентите ни?
Кои сме ние?
Очакваме Ви