Бизнес консултант – Ценоразпис

Бизнес консултант – Ценоразпис

Първа помощ за прохождащи компании

Ние сме компания, създадена в помощ изцяло на стартиращи малки фирми, които искат по-най-добрият възможен начин да се позиционират на пазара и да достигнат до своите клиенти в една силно конкурентна среда.

Ние сме екип от високо квалифицирани юристи, счетоводители, бизнес анализатори и маркетинг специалисти, предоставящи бизнес консултации от над 5 години. Създадохме фирмата с една едничка цел – да сме бизнес консултантите, които предлагат бърза и надеждна помощ на всички прохождащи компании в техните първи стъпки на пазара, а десетките ни доволни клиенти са доказателството, че предлагаме качествени бизнес консултации и бизнес консултантски услуги на достъпни цени.

Защо изобщо имате нужда от бизнес консултанти?

Първите фирми, предлагащи, бизнес консултации и бизнес консултантски услуги са създадени преди десетилетия, а с течения на годините броят на този тип компании в световен мащаб само и единствено се увеличава, а причината е проста – те спестяват време, пари, усилия и са незаменим помощник на всеки един етап от развитието на даден бизнес. Още причини защо имате нужда от бизнес консултации и бизнес консултантски услуги вижте ТУК.

Колко време продължава партньорството с нас?

Ние не делим клиентите на обикновени и специални. За нас всеки нов клиент е ново, уникално предизвикателство, което приемаме с желание и отговорност. Единствената разлика между нашите клиенти е периодът, за който всеки един от тях избира да ползва нашите услуги.

За да сме ви максимално полезни ви предлагаме 6-месечен или 12-месечен договор за нашите бизнес консултантски услуги. Ако след изтичането на този период решите да продължите да работите с нашите бизнес консултанти, ще получите 20% отстъпка от цената на всички наши услуги. Ако ни препоръчате на ваш приятел или бизнес партньор и той подпише договор с нас, всеки от вас ще има право на 10% отстъпка от цената на всички бизнес консултации.

Типове бизнес консултант 1
Типове бизнес консултант

За нас накратко

Компанията беше създадена през 2014 година от екип професионалисти в различни области – юристи, счетоводители, маркетинг специалисти и експерти в сферата на трудово-правните отношения. През тези години над 100 фирми се възползваха от нашите бизнес консултантски услуги, а екипът ни от бизнес консултанти се увеличи значително.

Защо да изберете точно нас?

Ние сме най-подходящите бизнес консултанти за вас:

• ако имате готов продукт или услуга, но не знаете как и къде да започнете да го продавате/предлагате

• искате да създаде онлайн магазин, но не знаете какви стъпки да следвате, за да постигнете целта си

• ако току-що сте започнали своя бизнес и искате да увеличите броя на клиентите си

Намерете най-добрите оферти за бизнес консултант 2
Намерете най-добрите оферти за бизнес консултант

Как протичат първите бизнес консултации с нас?

Вие избирате как да се възползвате от нашите бизнес консултантски услуги и как бъде проведена първата ви безплатна бизнес консултация – по телефона, по имейл или на живо. По време на първия ви разговор с един нашите експерти вие ще бъдете помолен да отговорите на серия от кратки въпроси и след като ни предоставите цялата ни нужна информация, ще изготвим конкретен бизнес план, съобразен изцяло с целите и възможностите ви. Вторият ви разговор с един от нашите бизнес консултанти трябва да е на живо в нашия уютен офис в центъра на София. По време на тази среща ще ви предоставим подготвения специално за вас анализ и план и вие ще можете да решите дали искате да продължим да ви съдействаме да намерите правилния път към вашите клиенти.

Какви проблеми може да решите с помощта ни?

Нашите бизнес консултанти ще работят упорито и усилено с вас в три основни посоки, за да решим основният проблем на всеки стартиращ бизнес „Как моят продукт да достигне до правилните клиенти?“. Можете да разчитате на нас за следните бизнес консултантски услуги:

• Оценка на бизнес идеите,целите и възможностите, изготвяне на бизнес план и бюджет, съобразени с поставените цели и наличните възможности;

• Справяне с всички административни трудности, подготвяне на цялата необходима документация и максимално бързо регистриране на фирма;

• Анализ на конкуренцията, изготвяне на профил на идеалния клиент и на стойностно предложение, изготвяне на цялостна маркетинг стратегия;

Изключително качествен бизнес консултант 3
Изключително качествен бизнес консултант

Какво печелите, ако изберете нас?

Нашите бизнес консултантски услуги ще ви спестят време, усилия и пари. С нас спестявате си лутането в търсене на информация в интернет и обикалянето по институции. Благодарение на усилията на нашите бизнес консултанти и на предлаганите от тях бизнес консултации, вие печелите десетки часове, които може да се концентрирате върху истински същественото – подобряване на вашите бизнес консултант и услуги.

Подаряваме ви 2 безплатни бизнес консултации

Имате нужда от доверен партньор, но не знаете дали ние предлагаме бизнес консултантските услуги, от които се нуждаете? Възползвайте се две безплатни бизнес консултации в рамките на един месец и след това спокойно вземете решение дали да продължите да работите с нас.

За всички наши клиенти нашите бизнес консултанти предлагат 2 основни пакета: „Правни и счетоводни услуги“ и „Правни, счетоводни и маркетинг услуги“. Какво точно включва всеки един от тях вижте ТУК. Ако предпочитате, можете да заплатите и само за конкретна дейност от всеки един от пакетите бизнес консултантски услуги. Конкретните цени вижте ТУК.

Информация за бизнес консултант 4
Информация за бизнес консултант

Как нашите клиенти оценяват работата ни?

Какво казват за нас различните типове клиенти? Например: многодетна майка, бизнесмен и тинейджър.

„От години искам да започна собствен онлайн магазин за “urban” детски дрехи, но това винаги ми се струваше много сложна и дори непосилна задача. Благодарение на компанията бързо регистрирах фирма, започнах дейност и успях да достигна до онези родители, до които се стремях да достигна. Първоначално платих за пълния пакет „Правни, счетоводни и маркетинг услуги“, а в момента съм сключила договор само за изпълнението на няколко конкретни дейности, от които все още имам нужда“.

Десислава Димова, създател на Urban Kids

„В продължение на 3 години работих в голям цех за сладкарски изделия и установих, че тази работа наистина ми доставя удоволствие започнах да мечтая да имам малка сладкарница. Бизнес консултантите бяха до мен в първите 6 много критични месеца, те бяха тези, които коригираха всички грешки в първоначалния ми бизнес план и ми помогнаха не само да започна да работя за себе си, но и да запазя бизнеса си от фатални грешки в така важната първа година от създаването му.

Ива Петрова, собственик на „ПечИва“

Как вие да ни оцените при първата ни среща?

ТУК може да откриете конкретни съвети за това как да прецените дали нашите бизнес консултанти и предлаганите от тях бизнес консултации са подходящи за вас.

Какво ни питат най-често по време на първата консултация?

ТУК може да откриете 5-те най-често задавани въпроси по време на първата бизнес консултация и отговорите на нашите специалисти.

Защо да се върнете при нас и след първата консултация?

Ако все още не сме ви убедили да се възползвате от нашите бизнес консултации, ето няколко конкретни данни, които говорят повече от достатъчно за качеството на предлаганите от нас бизнес консултантски услуги.

Проучване, което направихме през декември 2018 година, показа, че всички компании, на които сме помогнали до момента, продължават да развиват успешен бизнес. 85% от собствениците на тези фирми заявиха по време на проучването, че са изключително доволни от предоставените от нас бизнес консултантски услуги, 90% от анкетираните оцениха много високо комуникацията с нашите бизнес консултанти, а 83% от всички участвали отговориха положително на въпроса „Бихте ли ни препоръчали на познат/приятел?“.

Изключително добри бизнес консултант 5
Изключително добри бизнес консултант

Ако все още се чудите дали имате нужда от бизнес консултации

Ето и малко статистика. Данните на Евростат показват, че 56% от компаниите в България прекратяват своята дейност през първите 5 години от създаването си, защото им е липсвало адекватен предварителен анализ на идеята и конкурентна среда и добър бизнес план. Именно с помощта на добри бизнес консултанти и качествени бизнес консултантски услуги може драстично да намалите риска от закриване на фирмата си в първите години след нейното стартиране.

Проучване на Българската търговско-промишлена палата от 2017 година дори показа, че над 75 % от компаниите смятат за нужно да ползват услугите на бизнес консултанти, а над 60% от тях имат сключен договор с фирма, предоставяща бизнес консултантски услуги.

Изключително качествен бизнес консултант 6
Изключително качествен бизнес консултант

Кои са нашите клиенти?

Сред компаниите, които сме консултирали в последните години са създателите на здравословните бизнес консултант от ориз с марката “Rice up!”, както и създателите на суровите био барчета „Leya“. Пълен списък на всички наши успешни партноърства може да откриете ТУК.

Какво ни отличава от нашите конкуренти?

Ние предлагаме цялостно решение и практически съвети само и единствено за стартиращи компании. За нас е важно да предоставяме бизнес консултации на фирмите точно в този много важен за тях момент и вече сме натрупали солиден опит в тази сфера.

Нашите бизнес консултанти ще извървят заедно с вас пътя от идеята до първата продажба. Те ще ви помогнат да се отличите от конкуренцията и ще ви покажат, че да правиш бизнес в България може да е и печелившо занимание. Ние ви предлагаме не една, а няколко безплатни бизнес консултации, за да сте напълно убедени, че именно нашите бизнес консултантски услуги са най-подходящи за вас.

Изберете бизнес консултант 7
Изберете бизнес консултант

Как да се възползвате от безплатните ни бизнес консултантски услуги?

Запазете час за среща с наш бизнес консултант в нашия уютен офис на телефон 0889656098 или да получите своите първи бизнес консултации директно по телефона на 0889656099 .

Разнообразие от бизнес консултант 8
Разнообразие от бизнес консултант
Вижте бизнес консултант 9
Вижте бизнес консултант
Изберете бизнес консултант 10
Изберете бизнес консултант

Първа помощ за прохождащи компании
Защо изобщо имате нужда от бизнес консултанти?
Колко време продължава партньорството с нас?
За нас накратко
Защо да изберете точно нас?
Как протичат първите бизнес консултации с нас?
Какви проблеми може да решите с помощта ни?
Какво печелите, ако изберете нас?
Подаряваме ви 2 безплатни бизнес консултации
Как нашите клиенти оценяват работата ни?
Как вие да ни оцените при първата ни среща?
Ако все още се чудите дали имате нужда от бизнес консултации
Кои са нашите клиенти?
Какво ни отличава от нашите конкуренти?
Как да се възползвате от безплатните ни бизнес консултантски услуги?