Бизнес консултант – Услуги цени

Бизнес консултант – Услуги цени

Падащи цени при лидера в бизнес консултациите

Фирмата е водеща фирма в сферата на бизнес консулатантските услуги с над 25 годишен опит. Компанията е основана от Александър Александров през 1994 година в град Видин. През 1989 завършва с отличие като бизнес консултант.За предиода от създаването си компанията се развива,като през годините отваря офиси в още пет града – София,Пловдив,Русе,Варна и Бургас. Бизнес консултантските услуги възникват доста по-късно от юридическите услуги,ко ито се смятат за основоположник на бизнесконсултациите у нас и по света. През 19 век започва консултирането по икономически и управленски въпроси. Първите консултантски компании възникват в САЩ в средата на 19 век.За златни години на бизнесконсултантските услугисе възприема периодът от 50-те и 60-те години на 20 век. През 70-те и 80-те години на 20 век скоростта ,с която се развива пазара и относително стабилна. Фирмата е един от иноваторите у нас. Нашите бизнес консултанти могат да ви предложат и да ви запознаят с богатят набор от консултантски услуги като: намирането и рашаването на основни проблеми свързани с вашият бизнес, планиране на бъдещи цели за развитието на компания ви, даване на ясни критерии по подбор на висококвалифициран пресонал , изготвяне на стратегии свързани с ИТ развитието, както и може да се възползвате от нашата “premium pack” бизнес консултантска услуга и за развиване на пазара ви, чрез реклами във водещите социални мрежи, както и във всички страници свързани с вашият обсег на работа.

За нас работата е не просто работа, а удоволствие! Ние се стремим да развием и разработим вашата фирма ,чрез съвети от топ водещи бизнес консултанти,анализатори в отделните отрасли на българската икономика. Предлагаме също и статистически анализи, както и разширено проучване на други компании на пазара със сходна на вашата дейност. От 2016 година, нашата най-голяма цел се ознаменува със успех, като наложихме нещо ново в бизнес консултантските услуги!Изработването на наш личен софтуер,за бизнес консултации за определяне предлагането спрямо търсенето в различните видиве отрасли в страната. Компанията е името лидер ,когато говорим за бизнес консултанти. Ние сме едно голямо семейство от професионслисти в бизнес консултациите , всеки с иднивидуален подход към клиента. За е важно не само да се доверите на нашите опитни бизнес консултанти, а също така да останете и доволни от нашите услуги ,именно за това при нас получавате обслужване от „А до Я“. Какво значи това ли? От А до Я ,ние наричаме всяка една стъпка която с нашият екип от опитни и доказани в сферата бизнес консуктанти ще ви дадем. Бизнес консултирането в България , все още не е достатъчо развито. След 2008 година броят на фирмите предлагащи бизнес консултантски услуги е малко над 30. Когато избирате нас , вие залагате на качество изпитано във времето. Като лидер в бранша фирмата е получавала награди за най-бързо развиваща се компания в две поредни години- 2016,2017 за бизнес консултации номер едно у нас. Когато се доверявате на нашият екип от подбрани лични бизнес консултанти,вие давате шанс на вашите мечти. Работим за вас и със вас,именно за това отваряме вратите си за всеки вид бизнес ,които има нужда от нашата подкрепа. За тези 25 години в сферата на бизнес консултантските услуги имаме стотици доволни клиенти ,както от малкият и среден бизнес, така и редица международни компании. Клиентът, неговите цели и желания са нашия основен приоритет като бизнес консултанти! Ето някой от нашите доволни клиенти,които се радват на успех благодарение на нашите бизнес консултантски услуги :

Леонардо ди Вайо изпълнителен директор на „Opticlasa’’

„Изкючително съм доволен от изборът ми преди години. Определено вие сте доказаното име при бизнес консултантите! Работата в последните 10 години съвместно с вас е истинско удоволствие! Дори да започвах от нулата,пак щяхте да сте първият ми и единствен избор по отновение на бизнес консултантските услуги!“

Типове бизнес консултант 1
Типове бизнес консултант

Зорница Александрова собственик на ресторант

„Преди да се допитам до вашата компания, дори нямах доверие на бизнес консултантските услуги. Бях приятно изненадана от цялостната грижа ,на моят личен бизнес консултант и страста, която беше вложена с развитие на моят бизнес. Резултатите бяха на лице след по-малко от 3 месеца! Сега ресторанта ми процъфтява и основна заслуга за това имаме ние. Най-добрите в бизнес консултациите! Благодаря от сърце ,че помогнахте да осъществя най-съкровенното ми желание- развитие и всекидневен успех за моят бизнес!“

За да бъдем още „по-прозрачни“, направихме допитване до вас на нашият сайт за бизнес консултации. Чрез анкетата проведена из между наши клиенти разбрахме, кое е най-важното при избора ви на добра фирма за вашита бизнес консултация . Нашият уникален по рода си софтуер които е като неуморен екип от бизнес консултанти, промени правилата в сферата. И резултатите не закъсняха! От 2015 година до края на 2016 нашите клиенти са се увеличили с 18% , както и растеж средно 7% всяка година. Вие ни възложихте 8889 проекта ,чрез които ние извършихме бизнес консултации на почти 7000 клиента! През последните години, се радваме на успехи и всичко е благодарение на вас – клиентите! Това показва и процента на доволни клиенти ,които са 95% от анкетирантите.

Основните ключови точки ,на които нашият екип от бизнес консултанти залага при анализа и помоща във вашият бизнес са:

• Развитие на търговската марка на компанията;

• Изграждане и подръжка на имидж на пазара;

• Предоставяне на информация за опита на бизнес консултанта,когото сте избрали за ваш личен;

• Запознаване на клиента с очакваните резултати от бизнес консултантския проект;

• Разработване на подходящи маркетингови стратегии;

• Предоставяме ви също списък с доволни клиенти ,които са се възползвали от нашите услуги .

• Чрез нашият сайт може да се запознаете по-подробно с богатият асортимент от бизнес консултански услуги ,от които можете да се възползвате за развитието на вашата компания.

Все още ли имате въпроси относно нас? Незнаете как да изберете своят бизнес консултант? Какви са цените на нашите услуги? Бизнес консултациите бързо ли стават? Има ли по-подходящ и не подходящ вид бизнес за бизнес консултации или бизнес консултантски услуги? Имате и още въпроси? Това е напълно нормално и обяснимо! Ние сме тук отново да отговорим на всяко едно питане. В нашият сайт имате различни опции за решаване на всеки един казус и въпрос. Нашите бизнес консултанти имат редица признания от европийски и световни организации като :

 Федерация на европейските асоциация на управленските консултантски организации FEACO

 Асоциация на мениджмънт консултантските фирми AMCF

 Международен съвет на мениджмънт консултантските институции ICMCI

 Асоциация на вътрешните консултанти по икономика и управление AIMC

 ##Българска асоциация на управленските асоциации БАУКО

В бизнес консултантски услуги сме тук 24/7 за вас. На сайта ни може да разгледате форума ни, които е максимално достъпен за ползване ,чрез разделяне в под категории за различните видове бизнес и най-често задавните въпроси. Ако не намирате отговора ,които търсите,ще очакваме вашите въпроси на нашият емайл или на нашият чат „на живо“, където наш сътрудник ще ви насочи към най-подходящата бизнес консултантска услуга, спрямо вашите нужди!

За всички нови и настоящи клиенти, имаме специално предложение до 25 май 2019!

Всеки нов клиент се възползва от 15% намаление на първата поръчка за всички бизнес консултантски услуги -за нови клиенти и 5% намаление за всички доволни настоящи клиенти.Също така при избор на “premium pack” или “diamond pack” бизнес консултации получавате отново 5% намаление от цената до 25 май 2019!

Заявете вашият час за бизнес консултантска услуга по някой от гореспоменатите начини.

Изберете бизнес консултант 2
Изберете бизнес консултант
Типове бизнес консултант 3
Типове бизнес консултант
Видове бизнес консултант 4
Видове бизнес консултант
Видове бизнес консултант 5
Видове бизнес консултант
Намерете бизнес консултант 6
Намерете бизнес консултант
Каталог бизнес консултант 7
Каталог бизнес консултант
Разнообразие от бизнес консултант 8
Разнообразие от бизнес консултант
Повече за  бизнес консултант 9
Повече за бизнес консултант
Изключително качествен бизнес консултант 10
Изключително качествен бизнес консултант

Падащи цени при лидера в бизнес консултациите
Леонардо ди Вайо изпълнителен директор на „Opticlasa’’
Зорница Александрова собственик на ресторант