Боя за стена

Боя за стена

Подбора на боя за стена се оказва лесно и приятно занимание с нас. Фирмата е вносител и представител на качествена италианска боя за стена. Във всички най-добри магазини за ремонтни дейности в страната, в интернет страницата, както и във фирмения магазин, намиращ се в центъра на София, можете да откриете техните видове боя за стена.

Претворяване и освежаване

В основата на всеки ремонт стои решението да освежим пространствата, в които живеем, работим или обитаваме. Боята за стена е този завършващ и основен щрих, който преобразява вида и създава нова визия. Различните повърхности изискват специални видове боя.

Боя за стена-5
Боя за стена – изберете цвят

Предлагаме всичко, от което може да имате нужда в избора на боя за стена от керамични тухли, естествен камък, газобетон и стъклени тухли както и гипсокартон. Във всяка от категориите можете да намерите разнообразие от цени, според нуждите и очакванията. Освен всичко изложено в сайта и магазина на фирмата, за най-взискателните клиенти и по-специфичните повърхности е възможна индивидуална поръчката на боя за стена по ваш избор.

Същност на боята за стена

Боята е вискозна течност или гъста маса, която след приложение върху стена в тънък пласт създава плътен непрозрачен слой в конкретен цвят. Още от древността населението на почти всяко селище разполага с бои от естествени багрила. Цветовете биват извличани от растения (цветя, плодове, семена), от животни, както и от почвата (с минерален произход). Съвременните проучвания показват, че най-добър художествен ефект има боята за стена от естествен произход, поради сложния състав на багрилно вещество. От фирмата знаят това и продължават да го прилагат в работата си. Техните бои и мазилки се отличават със собствена индивидуалност в цвета. Избирайки ги, клиентите създават стил в домовете си, подчертан с италианско изящество. Произвеждат се изцяло в заводите на марката в Италия, разположени във венецианската провинция. Тайната на успешния процес е смесването на химични вещества и химикали с естествени материали. Високата консистенция на сместа прави контрастите наситени.

Повече за марката

Боя за стена-4
Боя за стена – боядисвай лесно

Ние внасяме на българския пазар продукти, които са с вече доказано име и традиция сред италианските марки. „Работим за това преимуществата ни да бъдат изцяло в полза на клиента като предлагаме материали предназначени за всеки тип сгради и повърхности. За разлика от много наши колеги, предоставяме възможност за изцяло профилиран избор на боя за стена. Наличието на много и разнообразни варианти кара клиентите сами да развихрят собственото си въображение и да пристъпят към по-смели решения.“

Съветваме потребителите си

Никога да не рискуват в избора на материали за своите проекти. За перфектни резултати са нужни не просто продукти с високо качество, а и богата информираност по отношение на всички видове цветове, смеси и начини на употреба. В тази статия ще ви запознаем с няколко типа боя за стена подходяща за вашите интериорни представи и такава за изгледа на фасадата.

Акрилна боя за стена

Все повече потребители предпочитат сами да пристъпят към ремонтните дейности в домовете си.

Боя за стена-3
Боя за стена – лесно нанасяне

Акрилните бои, точно поради този факт, все по-бързо набират популярност. Съставени от специални добавки и свързващи вещества, се нанасят лесно, прилепват плътно към стената и осигуряват възможност за полиране. Предпочитано интериорно решение заради „венецианския ефект“, който акрилната боя създава. Съхнат бързо, което спестява неудобство и предоставя опция за по-плътно нанасяне на няколко пласта.

Фасадна акрилна боя за стена

Боите за фасади биват няколко различни вида в зависимост от повърхностите. Акрилната фасадна боя е водоустойчивата и позволява на стените да дишат. Продуктът изсъхва напълно до десет дни. Покривните свойства изглаждат неравностите на всеки вид стена до гладка повърхност. Създадени със страст и качество, материалите ни гарантират устойчивост на цвета при всеки от типовете фасадна боя за стена.

Мазилка

Идеална разновидност за борба с вредители, плесени и мухъл. Създадена от селективни кварцови частици и смоли във водна емулсия, мазилката защитава стените от набезите на природата. Хомогенното покритие е подходящо за сградите с вградени топлоизолации. Боята се препоръчва за професионална употреба. Поради високата дебелина на покритието, съхне бавно и е необходимо предпазване на стените от дъжд.

Епоксидна боя за бетон

Боя за стена-2
Боя за стена – бързо и лесно

Епоксидната боя е специално предназначена за бетонни стени. Ние имаме висококачествени предложения за изискванията и на тези повърхности. Благодарение на специфичния си състав, е подходяща за нанасяне върху бетонни повърхности и върху стени с алкална реакция. Основата е циментова и е предназначена за употреба върху външни стени. Устойчива на миене и на неблагоприятни атмосферни условия, отличава се с изключително нисък разход и добра покривност. Епоксидната боя за бетон се предлага в четири готови разцветки, предназначени за директно нанасяне и употреба.

Импергант за камък

Каменните стени безспорно придават на сградата висок стил и красота, но са и едни от най-трудните за третиране повърхности. Импергантната смес е прозрачен тънък слой за покритие на каменни облицовки, който предпазва стените от разрушителния ефект на времето със своя стягащ ефект. Няма да сгрешите ако изберете продукт с филмообразуващо покритие, което изолира стените от влагата и в същото време ги оставя да дишат.

Боя „Черна дъска“

Боя за стена-1
Боя за стена – купете от нас

Създадена на водна основа, боята „Черна дъска“ е предназначена за грундирани или боядисвани стени. Може да бъде нанасяна върху метална боя, както и върху дървени повърхности. Използва се за масова употреба, като преди началото е важно да се разбърква добре, без да се смесва с вода. Нанася се на един или два слоя, с четка или спрей, директно върху стената.

Въздействие на цветовете

Силата на боите се крие в това да карат стаите да оживяват. Контрастите на ярките нюанси правят стените дръзки, а настроението приповдигнато. Бледите разновидности ни навяват нежност и лекота, оптически разширяват пространството. Зелените бои успокояват очите. Тъмните цветове на стените безспорно преобразяват помещението, придавайки му лукс и по-висока класа, но също така и оптически смаляват стаята. Нестандартните и разчупени решения в цветовете на боите провокират нестандартни идеи, затова е важно да не правим компромиси и с качеството на стените в нашите офиси и обекти.

Производителите казват

боя за стена-6
боя за стена – качествена боя

„Създаването на дизайн с помощта на нашата боя за стена се превръща в игра на фантазията. А клиентите ни не спират да черпят заряд и вдъхновение всеки ден от собствените си стени, боядисани с нашите бои.“ Разгледайте в сайта на фирмата и предложенията на марката за лакиране на дървени изделия.

 

 

Претворяване и освежаване
Същност на боята за стена
Повече за марката
Съветваме потребителите си
Акрилна боя за стена
Мазилка
Епоксидна боя за бетон
Въздействие на цветовете
Производителите казват