Боя за стена видове

Боя за стена

 

Ние сме вносител на качествени италиански бои и лакове за стени. Техни материали можете да откриете навсякъде в най-добрите магазини за ремонтни дейности в страната, в интернет страницата, както и във фирмения магазин в центъра на София.

Боя за стена-1
Боя за стена – употреба

В основата на всеки ремонт стои решението да освежим пространствата, в които живеем, работим, обитаваме или притежаваме. Боята за стена е този завършващ и основен щрих, който преобразява вида и създава съвсем нова визия. Различните видове стени изискват различни видове боя. Предлагаме всичко, от което може да имате нужда за при избора на боя за стени от керамични тухли, стени от естествен камък, стени от газобетон и стъклени тухли както и стени от гипсокартон. Във всяка от категориите можете да намерите разнообразие от цени на бои, според нуждите и очакванията ви. Освен всичко изложено в сайта и магазина на фирмата, за най-взискателните клиенти и най-специфичните стени, е възможна поръчката на боя по ваш избор.
Боята е вискозна течност или гъста маса, която след приложение върху стена в тънък пласт създава плътен непрозрачен слой в конкретен цвят. Още от древността населението на почти всяко селище разполага с бои от естествени багрила. Цветовете биват извличани от растения ( цветя, плодове, семена), от животни, както и от почвата (с минерален произход). Съвременните проучвания показват, че най-добър художествен ефект имат боите за стени от естествен произход, поради сложния състав на багрилно вещество. От фирмата знаят това и продължават да го прилагат в работата си. Техните бои и мазилки се отличават със собствена индивидуалност в цвета. Избирайки ги, клиентите избират да създават стилни стени на домовете си, подчертани с италианско изящество. Боите за стени се произвеждат изцяло в заводите на марката в Италия, разположени във венецианската провинция. Тайната в успешния процес на производство е смесването на химични вещества и химикали с естествени материали. Получаването на висока консистенция прави цветовете на боите за стени наситени.

Боя за стена-5
Боя за стена – начин на нанасяне

Боите, които внасяме на българския пазар са с вече доказано име и традиция сред италианските марки. „Работим за това преимуществата ни да бъдат изцяло в полза на клиента като предлагаме материали предназначени за всеки тип стени и повърхности. За разлика от много наши колеги, предоставяме възможност за изцяло профилиран избор сред боите. Наличието на много и разнообразни варианти кара клиентите сами да развихрят въображение и да пристъпят към по-смели решения за своите стени.“
Съветваме потребителите си никога да не рискуват в избора на материали за проектирането на своите стени. За перфектни резултати са нужни не просто продукти с високо качество, а и богата информираност по отношение на всички видове цветове, бои за стени и начините за нанасянето им. В тази статия ще ви запознаем с няколко типа бои за стените както на вашите стаи, така и на фасадите.

Акрилни бои

 

Все повече потребители предпочитат сами да пристъпят към ремонта на стените. Акрилните бои, точно поради този факт, все по-бързо набират популярност. Съставени от специални добавки и свързващи вещества този тип бои се нанасят лесно, прилепват плътно към стената и осигуряват възможност за полиране. Предпочитано интериорно решение заради „венецианския ефект“, който акрилните бои създават. Стените съхнат бързо, което спестява неудобство и предоставя опция за по-плътно нанасяне на няколко пласта боя.

Фасадни бои

Боя за стена-2
Боя за стена – хубав резултат

Видовете бои за фасади биват няколко различни вида в зависимост от стените. Акрилната фасадна боя е водоустойчивата и позволява на стените да дишат. Продуктът изсъхва напълно до десет дни. Покривните свойства на боята действа върху неравностите на всеки вид стена до равна повърхност. Създадени със страст и качество, материалите ни гарантират устойчивост на цвета при всеки тип фасадни бои за стена. Боята тип мазилка е идеално решение в случаите на борба с вредители и плесени и мухъл. Създадена от селективни кварцови частици и смоли във водна емулсия, боята тип мазилка защитава стените от набезите на природата. Хомогенното покритие е подходящо за сградите с вградени топлоизолации в стените. Боята се препоръчва за професионална употреба. Поради високата дебелина на покритието, боята тип мазилка съхне бавно и е необходимо предпазване на стените от дъжд.

Епоксидна боя за бетон

Епоксидната боя е специално предназначена за бетонни стени. Ние имаме висококачествени предложения и за нуждите на тези повърхности. Висококачествената циментова боя е на водна основа и е предназначена за употреба върху външни стени. Благодарение на специфичния си състав, боята е подходяща за нанасяне

Боя за стена-3
Боя за стена – бъдете креативни

върху бетонови повърхности и върху стени с алкална реакция. Устойчива на миене и на неблагоприятни атмосферни условия, отличава се с изключително нисък разход и добра покривност. Епоксидната боя за бетон се предлага в четири готови разцветки, предназначени за директно нанасяне върху стената.

Импергант за камък

Каменните стени безспорно придават на сградата висок стил и красота, но са едни от най-трудните за третиране повърхности. Импергантните бои са прозрачен тънък слой за покритие на каменните облицовки, който предпазва стените от разрушителния ефект на времето със своя стягащ ефект. Няма да сгрешите ако изберете такъв с филмообразуващо покритие, което изолира стените от влагата и в същото време ги оставя да дишат.

Боя „Черна дъска“

Създадена на водна основа, боята „Черна дъска“ е предназначена за грундирани или боядисвани стени. Може да бъде нанасяна върху метална боя, както и върху дървени повърхности. Използва се за масова употреба, като преди това е важно да се разбърква добре, без да се смесва с вода. Нанася се на един или два слоя с четка или спрей директно върху стена

Боя за стена-4
Боя за стена – страхотен цвят

Силата на боите за стени е в това да карат стаите да оживяват. Наситеността на ярките нюанси правят стените дръзки, а настроението приповдигнато. Бледите разновидности на бои ни навяват нежност и лекота, оптически разширяват пространството. Зелените бои успокояват очите. Тъмните цветове на стените безспорно преобразяват помещението, придавайки му лукс и по-висока класа, но също така и оптически смаляват стаята. Нестандартните и разчупени решения в цветовете на боите провокират нестандартни идеи, затова е важно да не правим компромиси и със качеството на стените в на нашите офиси и обекти.
„Създаването на дизайн с помощта на нашите бои за стени се превръща в игра на фантазията. А клиентите ни не спират да черпят заряд и вдъхновение всеки ден от собствените си стени, боядисани с нашите бои.“

Акрилни бои
Фасадни бои
Епоксидна боя за бетон
Импергант за камък
Боя „Черна дъска“