• Home
  • Боя за стена
  • Боя за стена цена

Боя за стена цена

Боя за стена

Боя за стена – какво знем за нея?

боя за стена-1
боя за стена

По-вечето от нас биха се съгласили, че (използването /употребяването / полагането) на боя за стена е един бърз и лесен начин за обновяване и освежаване на нашият дом, като се започне от детската стая и се стигне до входните помещения. Боядисването е една добра (стратегия / инвестиция / идея), която едновременно е икономически изгодна и води до незабавни резултати. Освен да предпазва, (подходящата / ефективната / качествената / ефикасната) боя за стена, може да донесе и други важни ползи:
• Да оцвети в различни цветове;
• Да придаде текстура на боядисаните места;
• Да даде (желаната / нужната / търсената / необходимата) острота или топлина на помещението;
• И най-вече, качествената боя за стена, трябва да (запази / пази / служи като превенция за) здравето на живущите или пребиваващите в дадена сграда, хора.
(Но за да се случи / За да стане факт / За да се реализира) всичко това, първо трябва да разберем какви са основните проблеми, които може да (имаме / срещнем / се сблъскаме), в зависимост от състоянието на стените и/или при бързото, некачествено нанасяне на боята:

1. Цепнатини в стената.

Получават се след изсъхването на (боядисаните места / нанесените слоеве / положените „ръце“), нарушавайки общата цялост. Възможни причини:
– неправилна подготовка на стената;
– използване на (некачествена / нискокачествена / неквалитетна) боя;
– (изветряване / неправилно съхранение / пресушаване) на боята за стена.

2. Мехурчета

Появяват се в следствие от загубата на сцепление. Какво ги причинява:

боя за стена-2
боя за стена

– некачествено нанесен основен слой – грунд, преди боята за стена;
– (проникване / влизане / просмукване) на вода, между слоевете;
– (непоследователност / не спазване на технологията / неправилна методология) при нанасяне на боята за стена.

3. Белене, отлющване на боята за стената.

Случва се (отново / пак / още веднъж), когато се загуби сцеплението, между боята и стената.
Фактор:
– влага, причинена от различни изпарения, по време на готвене, взимане на душ или гореща вана.

Ето и няколко полезни съвета при (ползването / полагането / нанасянето) на боя за стена, от специалистите:
• Потърсете (професионален бояджия / професионалист / декоратор), който може да ви даде правилната информация за различното приложение на боите за стени;

Боя за стена-5
Боя за стена

• Винаги използвайте (марка / бранд / компания / фирма) боя за стени, доказала своето качество и спечелила доверието на клиентите;
• (Обърнете специално внимание / Наблегнете / Отделете необходимото внимание) на подготовката на стените, преди боядисване;
• (Не забравяйте / Не пренебрегвайте факта / Не омаловажавайте факта), че основата е важен елемент, който предпазва стената от влага, а (финиша / финала / последният етап), след нанасянето на боята за стена, играе съществена роля за лесната поддръжка и за добрият външен вид.
(Именно поради тази причина / Ето за това / Точно поради това / Ето защо) изборът на марка боя за стена е от (огромно / голямо / важно) значение. Пример за това е един от лидерите на пазара, (популярен / известен / познат) със своето качество при боите за стена, латекси и др. продукти и най-вече с (грижата за / вниманието към / заинтересоваността към) нашият бранд, който (влиза в / остава в / обновява) офиси, домове и различни помещения, като гарант за висок професионализъм.

Боите за стена, които променят историята

Всичко започнало през далечната 1950 г. в Италия, когато експетрта реставратор, художник и майстор бояджия, Адолфо Арегини, (решил / взел решение / направил своя избор) да реализира събраните идеи и отворил малък бизнес. С цел да произвежда сам своите бои за стена и материали, той (постепенно / с плавни стъпки / леко по-леко / поетапно) разширил дейността си и така се появябила и неговата фабрика, която не само се оказала доста (ефективна / переспективна / с потенциал), при производството на бои за стени, но и излезнала извън (пределите / границите / територията) на страната. (С течение на времето / След известно време / Не след дълъго), ние се превърнахме в символ на качество, висок професионализъм и с бързи темпове заел челни позиции на

боя за стена-3
боя за стена

европейският и по-късно (световен / глобален / международен) пазар. През 1988 г. (се превръща в / става / се трансформира в) акционерно дружество, а днес се управлява (успешно /ефективно / с голям успех) от Джилиола и Розанна – дъщерите на Адолфо Арегини, които се радват на голям пазарен дял, благодарение и на техническите (характеристики / показатели / параметри) на боите за стена, които заемат 72% от общото производство:
• Добра издържливост при съхранение;
• Иновативни технологии – бои за стена без съдържание на вредни емисии и без разтворители;
• Много добра покривност;
• Екологично чисти бои, които не излъчват миризма;
• Високо сцепление между боята и стените;
• Лесна поддръжка ;
• Разход: 8 куб. м./ кг. за (един слой на / една „ръка“ от / едно нанасяне на) боята за стена.
През 1999 г. фирмата Арт ЛИНЕА ООД , става официален, наш представител, за България и (осъществява продажби на / продава / предлага) бои за стена, латекси и други продукти, както чрез интернет, така и

директно в своите арт магазини в София и Пловдив.

Доказателство за (високия производствен стандарт / високото качество на производство / високотехнологичното производство) и контрол е сертификата, който компанията получава за боите за стена от Bureau Veritas Quality International – ISO 9001, както и други потвърждаващи изключителното качество, според изискванията на Европейския съюз, но най-вече отзивите на клиентите, са движещата сила, която развива бранда. Ето какво (споделя / пише / казва) Desislava Decheva в своя профил в Facebook: “ Най-добрите италиански бои за стени и лакове!“, а Петър Петров, изказва своето мнение: „ Много съм доволен от продуктите ви. Препоръчвам ги на всички.“

Цветовете при боите за стени – отговарят ли на нашият стил на живот?

(При избора на / Когато избираме / За да се спрем на нашият) цвят боя за стена, не трябва да забравяме, че всеки един има определено въздействие върху нашето настроение, емоции и е показател за начина по който живеем. За това пренебрегването на този факт, може да доведе до (неправилен / грешен / погрешен) избор и

боя за стена-4
боя за стена

дори до появата на дискомфорт. Нека да (проследим / видим / разберем), как възприема човешкото око, различните цветове и техните нюанси при боите за стени.

Бял цвят – той е неутрален и има широк обхват на приложение. Заради своите топли нюанси, такъв цвят боя за стена, (успокоява / носи спокойствие / отпуска) и балансира и се (използва / нанася / намира приложение) най-често в затворени помещения, които са лишени от естествена, дневна светлина или тя не е достатъчна. Когато е нанесен на таван, той изглежда по-висок, а стаята по-голяма.
• Жълт цвят – (принадлежи към / спада към / част е от) топлата гама от цветове и е доста приятен за окото, стимулирайки доброто ви настроение и радостните мисли. Той е подходящ избор, като боя за стена за детската стая, хол, коридор или трапезарно помещение.
• Оранжев цвят – оранжевата боя за стена е (перфектното / доброто / прекрасното / подходщото) решение, когато искате да сте енергийно заредени и освежени, чрез заобикалящата ви атмосфера. Това ще повдигне тонуса ви и ще ви спомогне за раждането на (креативни / вдъхновяващи / творчески) идеи. Веднъж влезли в такава стая, ще (имате чувството / мислите / имате усещането), че тя е по-голяма. Такъв цвят боя за стена, намира приложение при боядисване на баня, детска стая, кухня или външни фасади на сгради, които целят привличане на вниманието.
• Червен цвят – той е специфичен цвят при боите за стена и (предимно / на първо място / преди всичко) се използва за големи и добре осветени помещения, защото оптически намаляват размерите на пространството в което се намирате. Но от друга старна е символ на страст, емоционална близост и положителни емоции, за това е подходяща боя за стена за кухня – (изостря / увеличава / обостря) апетита и най-вече за обществени сгради с артистична насоченост – концерти, кабарета, цирк и др.

Боя за стена-6
Боя за стена

• Син цвят – (подходящ / добро решение / страхотно решение) е при боята за стена, когато се използва за баня, спалня, кухня, работен кабинет. Създава чувство на ефирност и свежест от морето, някои (специалисти / професионалисти / декоратори), твърдят, че въздейства креативно при композиране на песни, музикални произведения. Но, отдруга страна, тъмните нюанси при боята за стена, можe да (предизвкат / създадат / породят) леко напрежение и умора, за това са препоръчителни, по-скоро като акцент.
• Зелен цвят – този цвят е (успокояващ / умиротворяващ / релаксиращ) и носи усещане за близост до природата. Ако (изберете / предпочитате / желаете / решите / искате) да нанесете такава боя върху стените на спалнята си или входните помещения, това би било израз на увереност и задоволство, казват, експертите. Доста често се използва за боядисване на представителни сгради и еко организации.
• Лилав цвят – напоследък все по-вече се използва при боите за стена и освен естравагантност, излъчва изтънченост и извисеност. Предласполага към приятни, дълготрайни разговори и посрещането на по-официални гости, в такива помещения, е свързано с гарантиран успех.

Боя за стена-7
Боя за стена

• Черен цвят – освен, че излъчва строгост, черният цвят е доста елегантен. (Нанесен / положен / смесен) с леки сребристи нюанси, например, придава аристократичност и модерен акцент на помещението. Съчетан с други цветове боя за стена, като червено, бяло, светло лилаво, би придал неустоим чар и би накарал хората да останат по-дълго време в стаята.
Ако (желаете / искате / пожелаете / имате нужда) да получите подходящи съвети за вашата боя за стена или всякакви други въпроси и мнения, (посетете / влезнете на / елате на / кликнете на) страницата на нашият сайт.

Боя за стена – какво знем за нея?
Цепнатини в стената
Мехурчета
Боите за стена, които променят историята
Цветовете при боите за стени – отговарят ли на нашият стил на живот?