Боя за стена – интериорни

Що е то луминисцентна боя?

Представяте ли си токът вкъщи да спре, но на вас да ви светло? Звучи някак нереално, фирмата обаче ще Ви докаже за пореден път, че няма невъзможни неща. Луминисцентната самосветеща боя за стени е като всички останали, но това, което я прави уникална, е добавката луминофор, която събира енергия от светлината през деня , създава изкуствено осветление, а през нощта, когато навсякъде е тъмно свети в продължение на 8 часа.

Предимството на светещите бои е, че могат да се съчетаят различни цветове на една стена, да се изрисуват картини, пейзажи и какво ли още не, което би придало отличителен вид на всяко едно помещение в дома ви, превръщайки го в такова от приказките. Още един плюс е това, че боите засъхват за около 4 часа, както и че предпазват стените от поява на мухъл. Нека не забравяме, че все пак е пролет и колкото повече цветове има около нас, толкова по-заредени и позитивни ще се чувстваме.

Освен стени, със светещите бои можете да предизвикате въображението си и да боядисвате каквото ви хрумне – от най-обикновен стол до част от лицето ви например. Изкуството да създаваш шедьоври и да даваш живот на мечтите си вече е напълно достъпно. Защо да не зарадвате децата си, изобразяавайки на стената техен любим герой?

Благодарение на светещите бои, боядисването на стените вкъщи отдавна не е онова досадно и скучно занимание. Самото изкуство придобива съвсем ново измерение и излиза от рамките на това, което сме свикнали да виждаме. Все по-често, хората с иновативни идеи предпочитат да заложат на нещо нестандартно, което да привлече повече погледи.

Ние от фирмата предлагаме точно тези нови по рода си бои, които все още търсят своето място на територията както на България, така и извън нея. Сигурни сме, че щом ги популяризираме ще събудим любопитството на голяма част от обществото. Светът с всеки изминал ден ни предлага по нещо ново и нестандартно. Нека не бъдем скептични, а да отворим широко очите си, за новостите, които тепърва ще ни завлядяват.

Крачака нагоре с избора на метални стълби

Светът на интериорния дизайн отдавна не е това, което беше. При избиране на стълбище в дома или офиса, все повече хора се осмеляват да експериментират, съчетавайки комбинации, като метални стълби с привкус на дървен материал или стъкло. Изборът за подходящ вид стълби се оказва не толкова лесен и изисква консултации както за дизайн, така и за функционалност.

Фирмата от 15 години е позната на пазара на метални конструкции, като една от най-бързо развиващите се в областта. Съблюдавайки напредъка на металната индустрия, ние се стремим да предлагаме на клиентите си най-добрите и качествени материали за техния дом или работно място. Металните конструкции стават все по-предпочитани, защото осигуряват по-голяма стабилност и минимизират до голяма степен разходите за труд. Те са пожароустойчиви и екологични, което допълнително засилва интереса на клиента към тях.

Съвременните тенденции определено отреждат челно място на металните стълби, тъй като те вече не са възприемани само като част от външната фасада на сграда или къща, а трайно навлизат в интериорната среда. Металните стълби комбинират двете най-важни неща, които клиентът търси, а именно – дизайн и функционалност. Те създават усещане за простор, елегантност, не заемат много място, подходящи са за малки къщи или апартаменти, както и за любителите на урбанистичния стил.

Ако пък търсите сигурност и икономия, именно тези стълби ще ви ги осигурят, защото са издръжливи и не се поддават на никакви климатични условия. От икономична гледна точка не изискват постоянна поддръжка, дори бих казала, никаква. Металните материали, за разлика от дъврвените са над 60% рециклируеми. Така, ако решите да „инсталирате” метални стълби значително ще допринесете за борбата с глобалното затопляне.

У нас, по-голяма част от къщите, които са с външни или вътрешни стълби са изработени предимно от бетон и дърво, поради незнанието на голяма част от хората за сигурността, която металните стълби предлагат, а именно тя е приоритет за нашата фирма.

Металните стълби предлагат неограничена творческа изява, позволявайки ви да ги комбинирате с каквито пожелате други материали. Бъдете креативни, информирани и заложете на сигурността, която металът предлага.

Информация за боя за стена 1
Информация за боя за стена
Изключително добри боя за стена 2
Изключително добри боя за стена
Вижте боя за стена 3
Вижте боя за стена
Разнообразие от боя за стена 4
Разнообразие от боя за стена
Изключително качествен боя за стена 5
Изключително качествен боя за стена
Каталог боя за стена 6
Каталог боя за стена
Повече за  боя за стена 7
Повече за боя за стена
Намерете най-добрите оферти за боя за стена 8
Намерете най-добрите оферти за боя за стена
Повече за  боя за стена 9
Повече за боя за стена
Типове боя за стена 10
Типове боя за стена

Що е то луминисцентна боя?
Крачака нагоре с избора на метални стълби