Боя за стена – Цветове каталог

Мислете цветно с бои за стена

• Мечтаете да обновите селската къщичка, която купихте?

• Офисът е леко занемарен, а искате нещо цветно, артистично, зареждащо, лично?

• Спалнята или детската стая има нужда от промяна?

Помислете и нарисувайте живота си с боите за стена, които ви предлагаме! Метафорично и буквално…..

Направете своя избор на любими цветове и комбинации от каталога в нашия сайт. Изберете правилното съотношение качество и цена. Обновете живота си.

Сега предлагаме боя за стена, върху която можете да изразите себе си, чувствата и идеите си, да рисувате себе си и света така, както го виждате вие, децата, колегите ви! Веднъж нанесена на стената върху боята може да се пише с маркер за бяла дъска и да се трие с гъба от дунапрен.

Уморени сте, изнервени да чакате почивен ден…Станете и напишете нещо върху стената. Изразете чувствата си. Релаксирайте. Разказаният проблем губи много от силата си…..Нарисувайте идеята си, дайте й образ и така ще настроите мисълта си към осъществяването й. Подарете си стена на креативността с новата боя за стена.

Дишайте. Избирайте. Творете в цвят

Искате повече страст и сила да я следвате- изберете червения цвят. Искате да релаксирате и да чуете творческото си „аз“- изберете нюанси на синьо или зелено. Прасковеният цвят е лек, приятен, неутрален. Само една стена, пребоядисана и нарисувана с идеите ви, ще промени напълно интериора, а може би и настроението ви. Пролет е, мислете и живейте цветно. Комбинирайте. Боите за различните помещения са с една и съща основа, но с допълнителни съставки – латекс, тефлон, силикон.

Традиционните препоръки са слънчевите помещения да бъдат в студени тонове, а северните – в топли. Това правило обаче е доста относително при днешната богата палитра сложни тонове.

Съществена роля при избора на цвета играе и размерът на стаята. Малкото помещение ще се „разшири“, ако стените са в студени тонове. Едрият и ярък рисунък намаляват обема, а напречните линии разширяват помещенията.

Повече за  боя за стена 1
Повече за боя за стена
Видове боя за стена 2
Видове боя за стена
Информация за боя за стена 3
Информация за боя за стена
Типове боя за стена 4
Типове боя за стена
Вижте боя за стена 5
Вижте боя за стена
Намерете най-добрите оферти за боя за стена 6
Намерете най-добрите оферти за боя за стена
Голямо разнообразие боя за стена 7
Голямо разнообразие боя за стена
Типове боя за стена 8
Типове боя за стена
Намерете най-добрите оферти за боя за стена 9
Намерете най-добрите оферти за боя за стена
Разнообразие от боя за стена 10
Разнообразие от боя за стена

Мислете цветно с бои за стена
Дишайте. Избирайте. Творете в цвят