• Home
  • Боя за стена
  • Боя за стена – Видове и цени

Боя за стена – Видове и цени

Боя за стена – цени

Пролет е. Цветята цъфнаха в цялата палитра от възможни цветове. А защо да не пренесете това многообразие от цветове у вас с боя за стена? Компанията е помислила за всичко. Просто ни се доверете. При нас ще намерите всякакви бои за стени, мазилки. Децата са пораснали и искат стаята им да не изглежда като за 6-годишни. Ще ви предложим над сто варианта, от който да изберете. Боите ни са с добра разливност и изравняване на мокрото покритие. Не пръскат при нанасяне. Не образуват сбита утайка, със слаба миризма са и не изискват разтворители. В тях няма емисии на вредни вещества. Притежават добро сцепление с различни видове повърхности.

Боя за стена – Същност

Имате фирма с влажни помещения? Разполагаме с подходяща боя и за вас. Разходът е 80 – 120 г/м2. Пълно изсъхване е до два-три часа, в зависимост от температурата и влажността на въздуха.

В дома на родителите ви тапетите са стари целите в петна? А те нямат вече физическата възможност да ги сменят. Не се и налага. С боите ни решавате проблема бързо и лесно. Край на мъката със слагането на тапети. Какво ви е нужно – боя и четка или бояджийски пистолет.

В офиса атмосферата е потискаща? Променете я. Не е нужно да уволнявате служителите. Те също страдат от нея. Стимулирайте боя за стена на екипа си. Изберете боя, за да за да направите офиса едно по-забавно място. Край с отегчителните срещи!

Видове боя за стена 1
Видове боя за стена

Боя за стена – Видове

Положението в спалнята е леко неприятно. Изненадайте половинката си, като проявите креативност. Използвайте любимия ѝ цвят, и я боядисайте в него. А ако сте решили напълно да я омаете, то ви предлагаме и венецианска мазилка. Идеален начин да получите мраморен, метализиран или огледален ефект.

Бъдете креативни и експериментирайте смело. Боите ни са силно устойчиви на атмосферни влияния. Притеснявате се, когато ви идват гости, че жилището ви не е достатъчно стилно? Изберете тонове, пред които те ще онемеят. И в същото време изразяват най-добре вашата идентичност. С нас няма нерешими задачи.

Голямо разнообразие боя за стена 2
Голямо разнообразие боя за стена
Вижте боя за стена 3
Вижте боя за стена
Изключително добри боя за стена 4
Изключително добри боя за стена
Голямо разнообразие боя за стена 5
Голямо разнообразие боя за стена
Разновидности боя за стена 6
Разновидности боя за стена
Информация за боя за стена 7
Информация за боя за стена
Разновидности боя за стена 8
Разновидности боя за стена
Разнообразие от боя за стена 9
Разнообразие от боя за стена
Намерете най-добрите оферти за боя за стена 10
Намерете най-добрите оферти за боя за стена

Боя за стена – цени
Боя за стена – Същност
Боя за стена – Видове