Велосипеди – планински, градски

Колекция от велосипеди

 

Главната дейност на нашата компания е производството на велосипеди в Германия. Водени от идеята, че превозните средства трябва да бъдат природно съобразни и удобни, ние представяме на вашето внимание колекцията ни от съвременни велосипеди , предназначена за модерния човек.
При нас ще откриете спортни, планински, градски , шосейни и пистови велосипеди. Предлагаме велосипеди от нисък до висок клас в складова наличност.Също изпълняваме индивидуални поръчки.

История на велосипедите

 

Велосипеди 1
Велосипеди – история

 

За пръв път велосипедите се появяват около далечната 1761г.  През 1791г. във Франция била конструирана двуколесна машина от дърво. През 1818г. Людвиг Драйс създава най-благополучната конструкция за движение и получава патент за своя труд, наречен официално велосипед.
Препоръчваме своите велосипеди, поради високата сигурност на средството, тествано във всички възможни метеорологични условия.
В сравнение с нашите конкуренти, нашите велосипеди имат скоростна система с по-голям обхват и устойчивост.
За направата на нашите велосипеди използваме най-висок клас технологични решения. Всеки велосипед се сглобява ръчно от специалисти. Фабриката ни за производството на велосипедите се намира в Берлин. Нашите модели включват в състава си карбонова рамка, безкомпромисно окачване, карбонови влакна на седалката, сигурни спирачки и минимално тегло на велосипеда.

Велосипеди в града

 

Велосипедите ни служат за бързо решение на серия от наболели проблеми в града. Използването на велосипед ежедневно намалява осезаемо трафика в града, грижи се за околната среда и чистият въздух и повишава движението и тонуса. Доказано е, че ако всеки един от нас използва велосипед поне два пъти седмично емисиите на вредните газове ще спаднат с 80 % процента.
При покупката на велосипед от нас , вие спестявате транспортни разходи, свързани с поддръжка на автомобил. Като притежатели на велосипед от нас, клиентите ни получават безкомпромисно обслужване и внимание,както и удовлетворение от продукта. Доволните клиенти споделят мнение, че осезаемо всеки ден спестяват време от придвижването си из града. Ако нашите велосипеди не съществуваха, вредните емисии и трафикът в големите градове биха се увеличили значително и това би създало ред други обществени проблеми. При закупуването на велосипед от нашата продуктова гама, клиентът става част от нашето голямо общество, в което организираме събития и общи занимания, с цел повишаване на социални контакти. Покупката сама по себе си е обвързана с ред социални придобивки и бонуси, за които вашите приятели и колеги биха биха завидяли благородно. Освен социалните бонуси, нашите потребители могат да се похвалят и с по-здравословен и тонизиран живот.

 Велосипеди за всеки

 

Велосипеди 2
Велосипеди – в гората

Различните клиенти имат свои различни потребности. Поради тази причина сме създали бизнес модели велосипеди, с класически стил, които да подхожда дори на вашият смокинг в понеделник, на път за работа. Бизнес линията е обогатена с олекотена рамка, изчистен дизайн и черен цвят. Разбира се, не на последно място сме поставили и удобната седалка, която вярваме, че е основа на движението. За любителите на смелите преживявания сме помислили също. Представяме ви планинските ни велосипеди с безкомпромисно окачване. Балансирано спускане и изкачване, с минимално ниско тегло на средството. Дебели каучукови гуми с оптимален грайфер за здравина и издръжливост.

Нашите клиенти

 

 

Известни наши клиенти са Деян Донков, Орлин Павлов и Захари Бахаров. Те са нашите смели велосипедисти, който изпробваха всеки един модел от различните серии и избраха своите велосипеди – фаворити в категориите: градски , спортни и планински велосипеди. Техните лични истории ни вдъхновиха да популяризираме повече карането на велосипед и да се завърнем към здравословния и качествен начин на живот.
Получаваме чести положителни отзиви от клиенти, свързани с обслужването от наша страна. Наша грижа е да серивизраме вашите велосипеди съвестно, винаги когато имате нужда. Многодетна майка сподели, че с помощта на ергономичните детски столчета удобството и сигурността на децата и са в сигурни ръце, докато ги вози на своя велосипед. Помислихме и за тинейджърите,за които всяка минута е важна възможност за забавление. Те препоръчаха градския модел, с минимално тегло и олекотена рамка за отлично лавиране между трафика и автомобилите в града. Бизнесмените от своя страна споделиха, че предпочитат да използват своите велосипеди в напрегнатите утрини, когато времето им е крайно ограничено.
Бихме посъветвали своите потенциални клиенти да обръщат внимание на изработката и гумите на велосипедите и не на последно място да съгласуват качеството на продукта с неговата цена. Могат да избегнат грешки в избора си, ако направят кратко проучване на пазара на велосипеди.

Изборът на велосипед

 

Велосипеди 3
Велосипеди – пътуване

Най-честите задавани въпроси , които получаваме като производители на висококачествени велосипеди са колко години гаранция имат средствата и дали има възвращаемост на инвестицията? Ние отговаряме така: Нашите велосипеди имат 5 годишна гаранция с включен пълен сервиз , а инвестицията за велосипед се увеличава с всеки изминал ден, защото разходите за превоз намаляват, а удовлетворението от покупката се покачва все повече с нейното използване.
Често чуваме от своите бъдещи клиенти следните притеснения : „Скъпо ми е, не е за мен, не е сега моментът, може да не даде ефект, не е за мен, искам да проверя за по-добри алтернативи .
С годините усърдна работа в името на клиентите ни ние се уверихме в следното:
„Всеки продукт, изработен във ваша полза е подходящ за вас, ако той ще направи живота ви по-добър , приятен и лек. Ефектът от насладата да притежавате един от нашите велосипеди е строго индивидуален, но при всички положения гарантиран.

 

Велосипеди 4
Велосипеди – разходка с куче

Изминаха 10 години откакто стъпихме на българския пазар, но броят на нашите доволни клиенти расте, както и мотивацията ни да надграждаме своята продуктова гама. С отварянето на първия ни магазин се роди и традицията да посрещаме всеки нов модел велосипед, от линията със специално събитие и коктейл. Това поражда едновременно доверие и популяризиране сред нашите потенциални, бъдещи клиенти. В момента магазините ни в страната са седем, но броят им във всички областни градове продължава да расте.
Запознати сме с данните, че в България около 15 % от обществото използват велосипеди за придвижване. Тенденцията за употребата на велосипеди продължава да расте и само за миналата година отчитаме увеличение с цели 3 %.
Основана пред 2008г. в Германия, компанията ни има повече от 50 магазина из целия свят. Развитието на компанията ни се увеличава с всяка изминала година и с всеки продаден велосипед. Носители сме на Европейския сертификат за качество на продуктите.
Заповядайте в нашите магазини за безплатен тест драйв. Ще се радваме да чуем вашите разкази, впечатления и преживявания с нашите велосипеди. Защото всяка ваша история е важна за нас.

Колекция от велосипеди
История на велосипедите
Велосипеди в града
Велосипеди за всеки
Нашите клиенти
Изборът на велосипед