• Home
  • Велосипеди
  • Велосипедът – вид превозно средство

Велосипедът – вид превозно средство

Велосипедът е вид превозно средство, биващо двуколесноили едноколесно

 

 

Велосипед 1
Велосипед – град

Водени от идеята, че превозните средства трябва да бъдат природно съобразни и удобни, ние представяме на вашето внимание колекцията ни от съвременни велосипеди, предназначена за модерния човек.
При нас ще откриете спортни, планински, градски , шосейни и пистови велосипеди. Всеки един модел е изработен от висококачествен метал, стабилна стоманена упора и каучукови гуми. Вярваме, че всеки човек е индивидуален и поради тази причина предлагаме на нашите клиенти възможност за персонализация на превозното средство. Изберете сами материалите, гумите и цветът на вашият велосипед и се впуснете в едно неповторимо изживяване, където всяка измината миля ще преоткрива у вас нови усещания.

История на велосипедите

 

За пръв път велосипедите се появяват около далечната 1761г. Първоначално двуколесно, изобретението на бъдещето будело небивал интерес в обществото. През 1791г. във Франция била конструирана двуколесна машина от дърво, но и тази технология не била оптимално добра. Едва през 1818г. Людвиг Драйс създава най-благополучната конструкция за движение и получава патент за своя труд. В основата на производството на нашите велосипеди е заложена традицията на изпълнение и перфекционизмът , но също така и полъх от бъдещето. Тестовете за качество и издръжливост са неизменна част от нашата философия, защото водени от стремежът за съвършенство, искаме да ви предложим най-доброто решение. Знаем, че покупката на велосипед е важна стъпка и поради това ви предлагаме 5 години диагностика, сервиз и гаранция. При нас ще се уверите, че вие и вашият велосипед сте винаги добре дошли за оптимизация и съдействие от наша страна. Фабриката за производството на марката ни велосипеди се намира в Берлин, Германия. Колекцията ни от иновативните модели включват в състава си алуминиева рамка, безкомпромисно окачване, карбонови влакна на седалката, сигурни спирачки и минимално тегло на превозното средство.

Всеки велосипед се сглобява ръчно от висококвалифицирани специалисти

 

Велосипед 2
Велосипед – нощ

Превозните ни средства служат за бързо решение на серия от наболелите проблеми в града. Използването на велосипед ежедневно намалява осезаемо трафика в града, грижи се за околната среда и чистият въздух и повишава движението и тонуса. Доказано е, че ако всеки един от нас използва велосипед поне два пъти седмично емисиите на вредните газове ще спаднат с 80 % процента. Не само държим в ръцете си способността да подобрим света около нас, но също така имаме реалната възможност да живеем по-пълноценен и здравословен живот, чрез движение. При покупката на велосипед от нас , вие спестявате транспортни разходи, свързани с притежаване на автомобил. Улеснените ни условия на разсрочено плащане ви позволяват да не правите компромиси с избора си на велосипед и да изберете разумна инвестиция в бъдещето си. Броят на доволните и лоялни наши клиенти расте с всеки изминал месец, а ние подобряваме услугите си ежедневно във ваша полза. Защото вярваме, че можем да ви предложим повече само с една покупка. Отделяме изключително внимание върху вашите нужди и като горд притежател на наш велосипед, при първа покупка получавате лоялна карта за бонуси, където при следваща такава ползвате намаление от 10 %. По този начин не само вие, но и вашето семейство ще могат да се радват на собствените си иновативни превозни средства и ще будите възхищението на всички свои приятели и колеги. Стараем се да ви предложим безкомпромисно качество и поради тази причина, ако забележите дефект или затруднение с вашият велосипед, бихме могли да сменим модела ви безплатно до един месец. Различните клиенти имат свои различни потребности. Поради тази причина сме създали бизнес модели велосипеди, с класически стил, които да подхожда дори на вашият смокинг в понеделник, на път за работа. Бизнес линията е обогатена с олекотена рамка, изчистен дизайн и черен цвят. Разбира се не на последно място сме поставили и удобната седалка, която вярваме, че е основа на движението. За любителите на смелите преживявания сме помислили също с грижа. Представяме ви планинските ни велосипеди с безкомпромисно окачване. Балансирано спускане и изкачване, с минимално ниско тегло на средството. Дебели каучукови гуми с оптимален грайфер за здравина и издръжливост.

Известни личности с велосипеди

 

Велосипед 3
Велосипед – гора

Известни наши клиенти са Деян Донков, Орлин Павлов и Захари Бахаров. Те са нашите смели велосипедисти, който изпробваха всеки един модел от различните серии и избраха своите фаворити в категориите: градски , спортни и планински велосипеди. Техните лични истории ни вдъхновиха да популяризираме повече карането на велосипед и да се завърнем към здравословния и качествен начин на живот.
Помислихме и за тинейджърите,за които всяка минута е важна възможност за забавление. Те препоръчаха градския модел, с минимално тегло и олекотена рамка за отлично лавиране между трафика и автомобилите в града.
Най-честите задавани въпроси , които получаваме като производители на висококачествени велосипеди са колко години гаранция имат средствата и дали има възвращаемостна инвестицията? Ние отговаряме по следния начин : Нашите велосипеди имат 5 годишна гаранция с включен пълен сервиз , а инвестицията за подобно превозно средство се увеличава с всеки изминал ден, защото разходите за превоз намаляват, а удовлетворението от покупката се покачва все повече с нейното използване.

Често чуваме от своите бъдещи клиенти следните притеснения :

 

Велосипед 4
Велосипед – спускане

„Скъпо ми е, не е за мен, не е сега моментът, може да не даде ефект, не е за мен, искам да проверя за по-добри алтернативи .
С годините усърдна работа в името на клиентите ни ние се уверихме в следното:
„Всеки продукт, изработен във ваша полза е подходящ за вас, ако той ще направи живота ви по-добър , приятен и лек. Ефектът от насладата да притежавате един от нашите велосипеди е строго индивидуален, но при всички положения гарантиран.
Изминаха 10 години откакто стъпихме на българския пазар, но броят на нашите доволни клиенти расте, както и мотивацията ни да надграждаме своята продуктова гама. С отварянето на първия ни магазин се роди и традицията да посрещаме всеки нов модел от линията със специално събитие и коктейл. Това поражда едновременно доверие и популяризиране сред нашите потенциални, бъдещи клиенти. В момента магазините ни в страната са седем, но броят им във всички областни градове продължава да расте.
Основана пред 2008г. в Германия, компанията ни има повече от 50 магазина из целия свят, където всички ценители на добрите велосипеди могат да се чувстват като у дома си. Заповядайте в нашите магазини за безплатен тест драйв. Ще се радваме да чуем вашите разкази, впечатления и преживявания с нашите велосипеди. Защото всяка ваша история е важна за нас.

Велосипедът е вид превозно средство, биващо двуколесноили едноколесно
История на велосипедите
Всеки велосипед се сглобява ръчно от висококвалифицирани специалисти
Известни личности с велосипеди
Често чуваме от своите бъдещи клиенти следните притеснения