Възглавници видове

Възглавници

 

Какво е възглавница?

 

Спокойствието на нощта е неизменно свързано с възглавницата. Тя се явява част от нашето ежедневие и ни осигурява комфорт. Има голямо значение за здравия сън.

 

Видове

 

Възглавници-1
Възглавници

Делят се на стандартни, ортопедични и декоративни. Първите са нормални възглавници, които осигуряват комфорт по време на сън. Ортопедичните са повече за хора, които нещо ги боли: врат, гръб и др. Една от основните функции е да осигурят правилно разположение на главата. Третият  вид служат на естетиката и придават уют в дома. Това са декоративните възглавници.

 

Произход и предназначение

 

Първите възглавници са се продавали в Древен Египет и на някои места в Азия.  Сега те са част от живота ни и сме свикнали  с тях, но в миналото са били достояние само за благородниците.

 

С какво са по-различни?

 

Възглавници-2
Възглавници

Различното при нас е първо спецификата на самия магазин.Това е място, посветено на вашата спалня. Второ, тук има абсолютно всичко, което може да се търси. Трето, каквото и да изберете, ще ви бъде обяснено до най-малкия детайл. Пазарува се и онлайн. Има възможност за доставка.

 

Технология

 

В компанията се използват всички необходими материали за създаването на една добра възглавница. Например в Memory Balance има освен мемори пяна и антимикробни вещества, които убиват микроорганизмите.Virtuoso е интересна възглавница. В сърцевината има Милоу пяна и екстракт от билката Слез, известна с лечебните си свойства.

 

 

 

 

Какви проблеми решават възглавниците?

 

Те са удобство, което прави съня ни здрав. Придава усещане за уют и сигурност. Кара те да забравиш отминалия ден. Ортопедичните възглавници пък са създадени за хора с болки в различни части на тялото и дори с проблеми в кръвообращението.

 

Ползите за клиента

Една хубава възглавница винаги  ще помогне на уморения труженик. Достатъчно удобна за теб, тя помага да заспиш по-бързо и е последното нещо в твоя ден, на което полагаш главата си. Релаксираме като облегнем

Възглавница-7
Възглавница

гърба или врата си на тях. Би могла да се извърши и медитация. Щом легнеш и се отпуснеш на възглавницата, умът е по-лесно да се изчисти от всякакви мисли. Фирмата предлага достатъчно варианти, за да може всеки да си осигури нужното. Има много хора, които се преуморяват и имат сериозна необходимост от сън. Стандартна възглавница, която е подходяща за тях, ще им помогне да си починат. Сънят е здраве. Ще са бодри на следващия ден и  съответно по-продуктивни. Ортопедичните възглавници ще спрат болките и човек получава пълноценен сън. Резултатът е същият – бодри, здрави и продуктивни. Различните клиенти и предложенията за тях.

 

От клиенти, търсещи удобна възглавница, до хора с проблеми от здравословен тип. Имаме и трети вид. Те са естети. И да не забравяме хората с малки деца.

 

Memory Balance прави нощта спокойна за всеки, който я е избрал. Съдържа мемори пяна и приема формата на главата за пълно удобство. Калъфът съдържа антимикробни вещества, които предпазват от развиващи се микроби. Подходяща е за всеки. Дори да не те боли нищо, можеш да се предпазиш от евентуални болки и да спиш спокойно. Ако те боли врата, ще мине.

 

Възглавницата Гел Ориджинал е с охлаждащ гел за съответния ефект и е съставена от мемори пяна. Приема формата на главата. Куул Клима Гел е подобна. Понижават телесната температура и това води до спокоен сън.

 

Ако имаш бебе, ние предлагаме двупластова възглавница за новородени и малки дечица. Допълнителният слой се използва след 9 месечна възраст. Друга възглавница на Тед спира бебето да се върти по гръб и корем. Тя е за най-малките.

Естетите, освен  комфорт искат и украса. Те ще си купят декоративни възглавнички, които желаят за украса.

Отзиви от клиенти

 

Определено твърдя, че са доволни. Чета похвали колко добре  е зареден магазинът. Хвалят доброто отношение и качествените стоки.

 

Някои факти.

 

Възглавници-5
Възглавници

Не е тайна, че целият свят ползва възглавници и покупките няма да спрат. Масово хората използват от всички видове. Много хора пишат по форумите позитивни мнения за ползата от ортопедичните. Красотата е винаги на мода, така че декоративните възглавнички не спират да се търсят.

Много хора, които пътуват по екскурзии, облягат удобно главата си на възглавница за път. Една от тези в магазина е на Темпур. Дава опора на врата, за да застане той в правилно положение. От там нататък пътуваш и спиш спокойно.

За стандартните и ортопедичните вече коментирах.

Анатомичните са подходящи за абсолютно всеки.

 

За магазина

Ние сме първият магазин, който мисли само за спалнята ви.  Предлага продукти от най-високо качество. Всички видове възглавници са с най-подробно описание и предложение за добра цена. Може да се пазарува онлайн.

Призив към действие

Усети спокойствието на нощта с възглавниците ни. Тогава утрото ще бъде по-мъдро от вечерта.

 

Какво е възглавница?

Видове

С какво са по-различни

Технология

Какви проблеми решават възглавниците

Ползите за клиента

Отзиви от клиенти

Произход и предназначение

Някои факти

За магазина

Призив към действие