• Home
  • Възглавници
  • Възглавници избори

Възглавници избори

Възглавници

 

Осигурете си комфорт и удобство за спокоен сън

 

Възглавницата е от изключително (значение/важност/необходимост) за (добрия /качествения/спокойния) сън.

Възглавница-7
Възглавница

(Независимо/Няма значение/Без оглед на това) дали е твърда или мека, висока или ниска, тя (спомага/благоприятства/допринася) за по-добрата почивка след тежкия ден, повишава енергията и възстановява организма от натовареното ежедневие.

(Изберете/Вземете/Предпочетете/Подберете/Спрете се на, ) възглавници, които отговарят на вашите (изисквания/потребности/нужди/условия/стандарти/критерии). Осигурете си (удобство/комфорт/спокойствие), предпазвайки се от болки в гърба или врата.

 

 

Как да изберем подходящи възглавници

(Съществуват/Има/Отличават се/Ще откриете)(разнообразни/много/немалко/изобилие) от

възглавници и понякога е трудно да се (ориентирате/откриете/насочите) в избора на (подходящата/правилната/точната). Един от най-важните (фактори/причини/условия/съображения), които трябва да вземете (предвид/под внимание), е позата ви за сън. Ако предпочитате да спите по корем ви (препоръчваме/съветваме/предлагаме) ниска и мека. Ако сте от тези хора, които постоянно се въртят, правилният избор за вас е мемори пяна. Ако спите по гръб се (насочете към/предпочетете/изберете) не много висока възглавница. Има шанс да се събудите схванати ако изберете такава. Ако спите настрани, вашият избор трябва да е по-висока и твърда възглавница.  Много е важно да се (отбележи/спомене/обърне внимание), че ако хъркате в никакъв случай не трябва да си (взимате/купувате/сдобивате) ниска такава.

(Следващият фактор/Следващата причина/Следващото условие/Следващото съображение), което трябва да вземете (предвид/под внимание/да не забравяте) е свързан/о с избора на мека или твърда възглавница.

Възглавници-6
Възглавници

Ако (вземете/изберете/предпочетете/заложите) на твърда такава има (възможност/шанс/вероятност) да ви (се стори/да се чувствате/да имате усещането), че все едно спите на бетон. Тя не е (податлива/склонна/позволяваща/даваща възможност) на нагласяване според вашите удобства. Меката много бързо сменя (променя/видоизменя) формата си. Докато спите е възможно да изпитате (затруднение/трудност/невъзможност) да я нагласите спрямо вашите нужди. (Правилният избор/Правилното решение/Най-доброто за вас) е да (намерите/откриете/да се сдобиете) с възглавници според вашите навици и предпочитания.

 

 

Видове възглавници, според техния пълнеж

(Вариантите/Опциите/Разновидностите) са доста. Ние (ще ви представим/ще ви запознаем/ще се спрем/ще посочим/ще разгледаме) някои от тях.

Мемори пяна – Този материал е сред (най-актуалните/най-модерните) в момента. Идеално (заема/“запомня“) формата на тялото. Материалът реагира на топлината на човешкия организъм.

Възглавници-2
Възглавници

Латекс- (Важното/Основното/Същественото) при тези възглавници е, че (изискват/имат нужда/необходимо) да се проветряват. Латексът е (предпочитан/добър вариант/подходящ), защото (не се натрупват/не се събират/не се наслояват) микроби. Материалът е дишащ и екологичен.

Гъши пух/пера – (Идеалното/Перфектното/Съвършеното) съотношение тук е 50/50 пера и пух. Много специалисти ги (препоръчват/хвалят/дават за пример) като най-добрите. Заемат (желаната от вас/исканата от вас) форма. (Адаптират/Нагаждат/Приспособяват) се идеално към размерите на тялото.

Гел- (В действителност/Всъщност/Като цяло) към този тип възглавници е (прибавен/добавен/сложен) допълнителен слой гел от едната страна. (Понижават/Намаляват/Свалят/Смъкват) температурата и са подходящи за хора, които се потят.

 

 

Други критерии при избор на възглавници

Освен горепосочените условия, (ще добавим/ще представим/ще отбележим) още няколко.

(На първо място/Ще започнем) със структурата. (Най-добрият/Най-оптималният) (вариант/опция/алтернатива/избор) е възглавница с една камера.

(Важно е да съобразите/да вземете предвид/да не забравите) височина, защото тя осигурява правилната опора. При нас има (разнообразие/изобилие/много) от височини. Но като (правите избор/вземате решение) имайте предвид, че (най-добрата/оптималната позиция) е, когато гръбначният стълб е изправен.

Възглавници-3
Възглавници

Правилната възглавница може да ви помогне (ако имате/при начилие/страдате от) здравословни проблеми. Добре е първо да се консултирате с (лекар/специалист/доктор). Нашият съвет е ако имате алергии към прах – (не/в никакъв случай не/избягвайте да)  си взимайте с пълнеж от гъши пух. Там се (развъждат/събират/образуват) прахови акарии.

Съществен фактор е формата на възглавницата. (Има/Намират се/Срещат се/Налице са/Съществуват) два вида – класическа и анатомична. Формата на анатомичната следва линиите на главата, варта и раменете. (Подходяща/Предпочитана/Търсена/Любима) е от хора, спящи по гръб. Класическата е (избираната/купувана/закупувана) от (хора/потребители/ползватели/клиенти), които често сменят позите по време на сън или спят по корем.

 

 

Защо да изберете нас

(Нашите/Предлаганите от нас/Представените тук) възглавници са на (сертифицирани/големи/известни/проверени) марки. (Отговарят/задоволяват) на (изискванията/критериите/условията/желанията/нуждите) и на (най-взискателните/най-претенциозните/най-педантичните) (клиенти/потребители/ползватели). (Благодарение на нас/С наша помощ) ще си осигурите спокоен сън за години напред. А няма нищо (по-хубаво/по-приятно/по-желано/по-очаквано) от (удобните/меките) легло и възглавници след тежък и изтощителен ден на работа.

(Доверявайки ни се/Предпочитайки нас/Спирайки се на нас), вие избирате (комфорт/удобство/блаженство/спокойствие) не само през нощта, но през онези (сладки/така необходими/желани) дрямки през деня.

Как да почиствате и поддържате възглавниците

(Не на последно място/Това не е всичко/Освен това/В допълнение към текста) е много важно как ги (поддържате/грижете се/почиствате). Това е (важно/ключово/жизненоважно) не само, за да си осигурите

Възглавници-6
Възглавници

спокоен сън, а и за (доброто/отличното/здравословното) ви състояние. Ето и какво ние даваме като съвет:

-Перете възглавниците на (подходяща/уместна/правилна/съобразена с етикета) температура. Трябва да се прави често, защото се съдържат много мъртви клетки и други нечистотии. Всяка една има етикет и на него пише как е правилно да се пере.

  1. (Сменяйте/Подменяйте/Подновявайте/Заменяйте) възглавниците си редовно. Това може да става на всеки 2 години, а при добро (поддържане/съхраняване/добра грижа/пазене) може и на 5.
  2. (Правилно съхраняване/Най-добрият вариант/Най-доброто решение) за възглавници, които не използвате е да ги приберете във вакуумни торби. Няма да събират прах и ще спестят място.
  3. (Разгледайте/Потърсете/Разровете се) из каталога ни и ви (уверяваме/без съмнение/със сигурност) ще (откриете/намерите/попаднете) на (подходящите/правилните/точните) възглавници за вас и вашето семейство.

Как да изберем подходящи възглавници

Видове възглавници, според техния пълнеж

Други критерии при избор на възглавници

Защо да изберете нас

Как да почиствате и поддържате възглавниците