• Home
  • Възглавници
  • Възглавници технология

Възглавници технология

Възглавници

 

(Спокойствието/покоят/уединението/тишината/комфортът/) на нощта е (тясно/пряко/неотменно/неизменно/взаимно) (свързано/обвързано/слято/обвързано) с възглавницата. Тя е (част/елемент/спътник/нещо, с което сме свикнали) от нашето (ежедневие/всекидневие/живота ни всеки ден) и ни осигурява (комфорт/удобство/уют). Има голямо (значение/принос/отношение/допринася за/причина е за) за (здравия/пълноценен/ползотворен/здравословен/необезпокояван) сън.

Най-(богатата/разнообразната/пъстрата) (гама/асортимент/колекция) от тях може да (откриете/намерите/видите/достигнете/имате възможност да изберете).

Видове

Възглавниците се (делят/разделят/подреждат се по) на (стандартни/обикновени/нормални/без допълнителни

Възглавници-3
Възглавници

екстри/без добавен характеристики), (ортопедични/с терапевтична цел/за хора с болки и изкривявания) и (декоративни/за украса/за красота/служещи за освежаване на интериора/разкрасяващи). Първите възглавници (осигуряват/подсигуряват/дават/носят/карат те да се чувстваш комфортно) (по време на/в състояние на/докато/в момент на) (сън/докато спиш/в състояние на сън/когато не си буден). Ортопедичните възглавници са (предназначени/предопределени/създадени са за/наречени/специално са изработени за/насочени към) за хора с (болки/болежки/травми). Една от (основните/главните/най-важните/най-съществените/изконните) (функции/задачи/предназначения/мисии/цели) е да (осигурят/допринесат/спомогнат/помогнат за/да благоприятстват за/да способстват за) (правилно/коректно/естествено) (разположение/позиция/положение/полагане) на главата. Третият (вид/тип/типаж) (служат/в услуга са/създадени са за/направени са за) на (естетиката/красотата/приятната обстановка) и (придават/създават/носят) (уют/приятна обстановка/домашен комфорт) в (дома/вкъщи/твоя кът). Това са декоративните възглавници.

Произход и предназначение

(Първите/най-старите/праотците на) възглавници са се (продавали/появили/излезли на пазара) в Древен Египет и на някои (места/местности/кътчета/части/земи) в Азия. Сега (те/възглавниците/тези продукти) са (част/неразделни/не се откъсват от) от живота ни и сме (свикнали/навикнали/ползваме ги постоянно/не се разделяме с тях) с тях, но в (миналото/преди векове/в старите времена/едно време) възглавниците са били (достояние/достижими/привилегия/лукс) само за (благородниците/хора с благородническо потекло/хора със синя кръв/за висшата класа).

Сега възглавниците са за (всеки/всички хора/народа/всеки един човек), а всички (тях/видове/типове) ги има в сайта ни.

С какво сме по-различни?

Едно от различните (неща/черти/характерните белези) е (спецификата на/ /конкретната насоченост на/

Възглавници-1
Възглавници

професионалният профил на) на магазина. Ние сме (място/кътче/магазин), (посветено/създадено за/предназначено за/профилиран магазин за) на вашата спалня. Тук ще (намерите/откриете/ще се снабдите) всяка една възглавница. Каквото и да (изберете/какъвто и да бъде изборът ви/каквото и да пожелаете), ще ви бъде (обяснено/ще получите информация/ще ви бъде разказано/ще бъдете информирани/ще научите всичко) до най-малкия (детайл/подробност/елемент). (Продуктите/възглавниците/стоката) (може да купите/да се снабдите/да получите/да закупите) и онлайн. Фирмата (предоставя/предлага/дава/може да уговори) (възможност/начин/опция/вариант) за доставка.

Технология

Фирмата (предлага/излага на пазара/продава) възглавници от водещи (производители/фирми/марки), които (използват/работят с/употребяват/влагат/не щадят средства за) всички (необходими/нужни/най-важни/най-качествени/точните) материали за (създаването/направата/изработването/сътворяването) на едни (добри/качествени/удобни/комфортни/висок клас) възглавници. Един от многото примери за (това/такъв продукт) е Memory Balance. Тя, освен мемори пяна, (съдържа/има в себе си/притежава) антимикробни вещества, които (убиват/елиминират/слагат край/терминират/стопират) (появилите се/излезлите/зародилите се) (микроорганизми/микроби/вредни вещества). Virtuoso е (интересна/забележителна/заслужава внимание) възглавница. В (сърцевината/ядрото/основата) има Милоу пяна и (екстракт/есенция/съставки) от (билката/растението/природния дар) Слез, (известна/популярна/прославена/за която се говори/за която хората казват) с (лечебните/лековитите/изцерителните/целебните/церовитите) си (свойства/качества/характеристики/сили/способности).

Какви проблеми решават възглавниците?

Те са (удобство/комфорт/приятно приспособление), което (прави/допринася/способства/помага за/носи) за (здрав/пълноценен/ползотворен/необезпокояван) (сън/спане). (Придава/дава/създава/носи/допринася за/има значение за) (усещане/чувство/приятна емоция) за (уют/комфорт/удобство/спокойна среда) и (сигурност/

Възглавница-7
Възглавница

необремененост/спокойствие/покой). (Кара те/стимулира/допринася/въздейства ти/дава ефект върху теб) да (забравиш/не се сещащ/да оставиш назад/да приключиш с/да изтриеш спомена за) (отминалия ден/днешния ден/ежедневието/проблемите от днес). Ортопедичните възглавници пък са (създадени/направени/предназначени/специално изработени за/се използват с цел за) за хора с (болки/травми/оплаквания/проблеми) в различни (части/места/елементи) на тялото и дори за (проблеми/неприятности) с (кръвообращението/нормалния приток на кръв). Добрата (новина/вест/съобщение) е, че (всички/цялата гама/огромното разнообразие) (продукти/стоки) са на едно място.

Ползите за клиента от възглавниците ни

Една (хубава/качествена/удобна/добра) възглавница ще (помогне/спомогне/допринесе за/в полза е на) на (уморения/изтощения/капналия от умора) труженик. Достатъчно (удобна/комфортна) за теб, тя те (кара/допринася за/спомага) да (заспиш/да потънеш в сън/да се насладиш на съня) (веднага/моментално/мигновено/на момента) (щом положиш/облегнеш/сложиш/поставиш) глава. (Релаксираме/почиваме си/отморяваме/отдъхваме/вземаме си въздух) като (облегнем/сложим/положим/поставим/настаним) гърба или врата си (на/върху) (тях/тези възглавници). Би могло да се (практикува/извърши/) и медитация. Щом (легнеш/положиш тяло/заемеш хоризонтална поза) и се (отпуснеш на възглавницата, (умът/съзнанието/мозъкът/вътрешното хранилище) се (изчиства/избистря/успява да прогони/премахва) по-лесно от (мислите/притесненията/терзанията).

Различните клиенти и предложенията за тях

Някои (клиенти/потребители/консуматори/ползватели/купувачи), търсят (удобна/комфортна/подходяща на допир/точната/най-добрата за тях) възглавници, но други имат и (здравословни/здравни/свързани със здравето) (проблеми/болки/тревоги). Третият (вид/тип/група хора/целева група/клиенти) са (естети/ценители на красотата/почитатели на декорацията/търсещи изисканост в детайлите на интериора) и не на последно място, (хора/клиенти/потенциални купувачи/интересуващи се потребители) с (малки деца/бебета/новородени).

Memory Balance (носи/донася/допринася за/дава/подарява) (спокойна/приятна/ненапрегната) нощ на всеки, който е (избрал/купил/взел/направил е избор с) тази възглавница. Тя (съдържа/има в себе си/състои се от/

Възглавници-6
Възглавници

сред състава и е) мемори пяна и (приема/придобива/заема/нагажда се към) (формата/структурата/контура) на главата за (пълно/абсолютно/цялостно) (удобство/комфорт). Калъфът (съдържа/има в себе си/състои се от) антимикробни вещества, които (предпазват/защитават/бранят/протектират/щит са за) от (развиващи/разрастващи се/върлуващи/дебнещи) се (микроорганизми/микроби/вредни вещества). (Подходяща/може да се ползва/приляга/добра е за) е за всеки. Дори да (няма/не изпитва/не го притесняват/не се оплаква от) болки, човек може да се (предпази/да си осигури превенция от/да се защити/да предотврати/) от евентуални такива и да спи спокойно.

Възглавницата Гел Ориджинал (съдържа/има в състава си) охлаждащ гел за съответния (ефект/резултат/полза/цел/въздействие).

Куул Клима Гел е подобна. И двете възглавници (понижават/спадат/спомагат за свалянето/регулират) телесната температура и това (води до/спомага за/носи/подарява/дава) (спокоен/пълноценен/здравословен) сън.

Ако имаш бебе, компанията (предлага/дава избор/излага възможност да купиш/продава) двупластова възглавница за (новородени/току що родени/бебета/най- малките) и малки дечица. Допълнителният слой (се

Възглавници-1
Възглавници

използва/влиза в употреба/подходящ е/най-добре приляга) след 9 месечна възраст. Друга възглавница на Тед (спира/възпира/стопира/възпрепятства) бебето да се върти по гръб и корем. Тя е за (най-малките/бебетата/новородените).

(Естетите/ценителите на красивото/хората с вкус към естетичното/любителите на декорацията), освен (комфорт/удобство) искат да (украсят/декорират/разкрасят/да вкарат декоративен елемент в) (дома си/вкъщи/в своето местенце). В сайта те ще (открият/намерят/имат възможност да си купят) декоративни възглавнички.

Отзиви от клиенти

(Клиентите/потребителите/консуматорите/купувачите) са (доволни/удовлетворени/с високо мнение/изказват се ласкаво/пишат положителни коментари). В (интернет/мрежата/форумите) се (срещат/четат/може да попаднем на) (похвали/хвалби/добри отзиви/положителни изказвания/позитивни мнения) колко (добре/богато/разнообразно/обилно) е (зареден/снабден/наситен) магазинът. (Хората/клиентите/потребителите/купувачите) се (изказват/казват мнение/отразяват/обръщат внимание на/спират се на) (ласкаво/похвално/с добри думи) за (доброто/приветливото/любезното/отзивчивото/вежливото) (отношение/общуване/маниери/поведение/нрав) и (качествените/високият клас) (продукти/възглавници/ предлагани стоки).

Някои факти

(Не е тайна/известно е/всеки знае/всеобща истина е), че (целият свят/всички по света/в световен мащаб) (ползва/употребява/има вкъщи/разполага с) възглавници и (покупките/потреблението/търсенето/искането/

Възглавници-4
Възглавници

ползването) няма да спрат. Хората (използват/купуват си/търсят/избират/вземат) (всички/всякакви/най-разнообразни) видове. (Много/голям брой/всеки) от тях (пишат/споделят/изказват мнение/дават оценка/) по (форумите/в мрежата/в интернет) (позитивни/положителни/добри/ласкави/ мнения за ползата от ортопедичните възглавници. (Красотата/добрият вкус/хубавият интериор/изисканата обстановка) е винаги на мода, така че декоративните възглавнички не спират да се търсят.

Много хора, които (пътуват/пътешестват/ходят/обикалят) по екскурзии, (облягат/полагат/слагат) главата си на възглавница за път. Една от тези възглавници е на (производител/марка/фирма) Темпур. Тя дава (опора/стабилна стойка/правилна позиция) на врата, за да (застане/стои/да бъде поставен) той в (правилно/коректно) положение. От там нататък пътуваш и спиш спокойно.

За магазина

Фирмата е (първият/единственият по рода си/уникален) магазин, който (мисли/е специализиран/насочен към/предлага продукти само за/е предназначен) само за спалнята ви. (Предлага/предоставя/има асортимент) (продукти/възглавници/стоки) от най-високо (качество/клас/ранг/ниво). Всички видове възглавници и техните (качества/особености/характеристики/черти/специфики) са (най-подробно/до най-малкия детайл/най-старателно) (описани/обяснени/пояснени/разкрити). Компанията (предлага/дава/предоставя/) (възможности/опции) за онлайн пазаруване.

Призив към действие

(Усети/почувствай/изпитай) (спокойствието/покоят/уединението) на нощта с възглавниците. (Утрото/сутринта/изгревът) ще бъде по-мъдро от вечерта и ти ще посрещнеш настъпващия ден с нови сили.

Видове

Произход и предназначение

С какво сме по-различни?

Технология

Какви проблеми решават възглавниците

Различните клиенти и предложенията за тях

Отзиви от клиенти

Някои факти

За магазина

Призив към действие