Гуми

Сайтът, който предлага всичко необходимо

 

                        Пътят те чака. Колата ти е под ръка, но ти не тръгваш, защото  автомобилът няма гуми. Сега е моментът да поръчаш от магазинът ни, за да ти ги доставят директно у вас и след това да потеглиш.

 

Какво представляват и какво включват гумите? 

Гуми-1
Гуми

Без тях шофьорът и превозното средство стоят на едно място. Те са важни за безопасността на автомобила, мотора, камиона и возещите се хора. Съставът на гумите включва каучук и много други елементи.

 

Разновидности?

Ние не можем да се оплачем от липса на артикули. Тук биват предлагани гуми за всички видове превозни средства. Цените, марките и характеристиките дават право на голям избор.

 

История?

През 1846г. Робърт Уилям Томпсън сътворява първия прототип. Изобретението се е състояло от камера и нашивка. Улесненото движение и намаленият шум били показани като резултат пред публика в Лондон.

 

След смъртта на Томпсън откритието потъва в забрава. През 1888г. учен на име Дънлоп нахлузва маркуч върху колелата на велосипед и го надува със сгъстен въздух. Същата година той патентова изобретението си и го нарича пневматичен обръч.

 

С какво сме по-добри?

Гуми-5
Гуми

Продуктите в магазина са немско производство и покриват всеки един европейски стандарт. Цените са повече от изгодни. Сам можеш да ги провериш в сайта. Доставката е бърза. Стоката е при теб до следващия работен ден. Ако в момента продуктът пътува от Германия, идва до десет работни дни.

 

Какво ни прави различни?

Те са открити и честни със своите потребители. Магазинът има фейсбук страница с интересни и полезни публикации. Сайтът ни ти дава възможност да прочетеш за всеки артикул и неговите характеристики. Имаш време да помислиш и прецениш кое ще работи най-добре за теб и твоето превозно средство. Абсолютно всички продукти са с 2 години гаранция. Ако потребителят не е доволен, връща ги в срок до 14 дни. Всяка закупена стока е придружена от европейски етикет. Етикетът изяснява нивото на най-важните критерии.

В началото на сайта веднага виждаш меню. То позволява избор според вид, ширина, височина, диаметър, клас, марка и сезон. Зимният сезон не си отива с летен фасон. Лятната гума не е за зимни условия.

 

Къде се произвеждат артикулите?

Страната на производство е Германия. Продуктите идват от там в рамките на 10 работни дни.

 

Какви проблеми решават гумите и какво би станало ако клиентите не ги ползват

Гуми-3
Гуми

Без гуми можеш мислено да караш автомобила, мотора или камиона си, но няма да отидеш по-далеч от гаража. Ако клиентът е пропуснал, той все още не е забелязал ниските цени и високата класа на продуктите. Не се е запознал с богатия избор на артикули. Не е разгледал марките, които сами говорят за себе си. Собственикът може да има проблеми със сцеплението. Може да му трябват по-големи грайфери. Желаещият ще реши тези затруднения стига да  разгледа менюто.

 

Какви са ползите за клиента?

Потребителят получава здрави и трайни гуми. Цените също са важни. Заинтересованият сам ще ги види в сайта. Те са едни от най-ниските в България. Спокойствието и щастието на клиента са на първа линия. Той ще ги има, защото ние предлагаме продукти, които няма да предадат доверието му. Те ще докажат себе си на пътя.

 

Различните клиенти и ситуациите, в които се използват продуктите.

 

При наличие на толкова гуми за всяко превозно средство, в магазина идват различни клиенти. Потребител може да бъде човек, който ползва колата си за ежедневни нужди, професионалният шофьор на тежкотоварен автомобил или рокерът, чийто чопър толкова е кръстосвал пътищата, че гумите са му се износили.

Гуми-11
Гуми

За топлия и студения сезон има летни и зимни гуми. Не е добра идея да се използват всесезонни, защото това води до рискови ситуации. Например зимните гуми съдържат съставка Silica, която дава на каучука еластичност при много ниски температури. Сцеплението на зимната гума е между 0 и -20 градуса, а при лятната от 10 до 30 градуса. Всесезонната гума прегрява на висока температура, а през зимата се втвърдява от студа.

 

Известни хора

Фирмата има всичко.  Продаваните там  марки служат на професионални състезатели като офроуд шофьора Уейд Йънг.

 

Отзиви

Магазинът може да се похвали с добри  отзиви от клиенти  и фенове в своята фейсбук страница. Хората казват, че компанията е коректна, много любезни като обслужване и предлагат отлично качество за цената си.

 

Съвети към клиента

Най-добре е шофьорът да закупи нови гуми.  За такива се считат продукти на възраст до три години.

Често задавани въпроси

 

Гумите, които продавате нови ли са?

Ние продаваме стока не по-стара от осемнадесет месеца.

 Гумите налични ли са на склад?

Срещу всяка гума пише срока на доставка и склада, в който се намира.

 Мога ли да ползвам отстъпка?

Цените  ни са едни от най-ниските в България. Показани са на сайта.

Къде се намирате?

Сайтът е онлайн магазин и доставяме директно на адрес.

            Доказаният ефект на гумите и посещенията в сайта

           

Гуми-4
Гуми

Поради разнообразието от продукти и гарантираното качество на марки като Мишелин, Бриджстоун и Дънлоп, клиентите на магазина са доволни от поведението на своята кола и приятно изненадани от цената на стоките. Ние сме един от най-посещаваните сайтове по тази тема. Фейсбук страницата е последвана от 26 538 човека и е харесана от 27185.

Прогнози

Наскоро променихме визията на сайта си, за да създадат максимално удобство на потребителя. По този начин  интересът нараства. Във Фейсбук постоянно се публикуват нова полезна информация и новини. Коментират се характеристики на различни марки гуми и към текста има линк. Ако прочетеното се хареса на клиента, линкът ще го препрати към сайта ни, където продуктът е наличен. Във Фейсбук страницата могат да се открият много образователни текстове в конкретната област. Всичко дотук привлича все повече посетители и съответно потенциални купувачи.

Постижения

Ние сме сайт номер едно в Европа. Работи с най-добрите марки, които се внасят директно от Германия. Има постоянни клиенти от България и чужбина.

Призив към действие

 

Усети свободата на пътя без да се тревожиш. Не мисли как да балансираш между максимално качество и ниска цена. Просто влез в сайта ни. Отговорът те чака там.

Какво представляват и какво включват гумите?

История?

С какво сме по-добри

Какво ни прави различни?

Къде се произвеждат артикулите
Какви проблеми решават гумите и какво би станало ако клиентите не ги ползват

Какви са ползите за клиента?

Различните клиенти и ситуациите, в които се използват продуктите
Известни хора
Отзиви

Съвети към клиента

Често задавани въпроси

Гумите налични ли са на склад?

Доказаният ефект на гумите и посещенията в сайта

Прогнози

Призив към действие

Мога ли да ползвам отстъпка?

Къде се намирате?