Детски блузи

ДЕТСКИ БЛУЗИ

 

Наравно с детския клин и роклите детската блуза е следващия най-разпространен артикул.

Днес тя присъства под всякаква форма и вид, но в гардероба блузата се повява след 1890 година. До тогава блузата има изцяло практична роля, като бельо, селска дреха за работа или за повиване. Днес детските блузи присъстват като неизменна част почти от самото раждане на детето и са сред най- използваното облекло в детския гардероб.

Ключов етап в изграждането на собствен стил биват годините между две и осем, когато тепърва децата изграждат своя вкус, поради това е важно детската блуза, като най-носена да се подбира според предпочитанията и нуждите на децата.

Детски блузи за бебета

Детски блузи-1
Детски блузи

В случай, че не сте решили какво да вземете за вашето съкровище, изборът както за момчета, така и за момичета е голям.

Атрактивен модел за бебетата са детските блузи с предна част или гръб, които да бъдат разкроени. При тях има свободно място, което подсигурява спокойствие за бебето. Подходящи са памучните материи, които не запарват. Щампите и веселите картинки пък създават настроение и разчупеност. За ежедневна разходка подходящ избор детска блуза е изчистеният модел с панделки или декорация. В случай, че търсите нещо, което да заинтригува околните изключително популярни са детските блуза с кучета и котенца от полар.

Детски блузи за момичета

Макар преди блузата да е била използвана като долно облекло, днес тя се радва на голям успех, на което се дължи и многообразието й от модели, кройки, щампи, цветове и разбира се материи.

Много актуални са свежите детски блузи със щампи, дантела или декорация на мъниста.

Детските блузи с панделки и буфан ръкав пък са обичано и свежо решение подходящо, както за ежедневно носене, така и при специални поводи.

Красиво и стилно решение при детските блузи са ръкавите, които завършват с ластик или са съчетание от две материи – шифон и памук например.

Детски блузи-2
Детски блузи

Особено предпочитан модел за детска блуза, както за децата, така и за родителя е детската блуза със щампа на усмихнато дете или обичан герой. В случай, че не знаете какъв да е цвета – детска блуза в бяло, млечно розово или тюркоаз с пайети винаги е атрактивен и актуален избор.

Особено обичан тренд за летния сезон са детските блузи с токани или фламинго в розов или зеленикав цвят.  Визията е модерна, атрактивна и доставя настроение, както за родителя, така и за детето.

Детската блуза с рязана дантела пък създава изисканост и елегантност в облеклото.

Детски блузи за момчета

Относно момчетата, чудесен избор е детската блуза с атрактивна щампа или имитация на къс ръкав. Детска блуза с декорация в областта на шията или раменете пък придава разчупеност. Както в дамския, така и в мъжкия гардероб много обичани са детските блузи със щампи или бродериите на любими герои. В случа,

детски блузи-3
детски блузи

че  липсва такава щампа възможностите затова сами да направи в студио са големи.

Освен традиционно синият цвят, други подходящи са оранжево, зелено, жълто, сиво, червено и комбинации.

Детски блузи материи

Подходящите материи за детски блузи спрямо това за кой сезон става дума, са памук с еластант, лен, вълна или смесена материя като памук и шифон.

 

Детски блузи за бебета

Детски блузи за момичета

Детски блузи за момчета

Детски блузи материи