Детски блузи видове

Детски блузи

 

Искате детето ви да се чувства удобно докато тича и играе, нали?

Блузата е дрехата, към която винаги посягате, когато избирате с какво да облечете детето си. Ако излизате на разходка в парка няма да заложите на риза или рокля, особено ако времето е по-студено. Ще изберете подходящата за сезона блузка с къс или дълъг ръкав.

Блузи за бебета

Детски блузи-2
Детски блузи

На първо място при избора ви на блузи за най-малките, това е материята и качеството на изработка. Предлаганите от нас блузи са изработени от естествени материи, които няма да запарват бебето ви. Предлагаме и  голямо разнообразие от разноцветни блузи с щампи и картинки на животни – котета, рибки, мечета и зайчета.

За пред по-топлите дни може да изберете блузи с къси ръкави, които да съчетаете с дънки или рокли. За по-студените дни заложете на блузи с дълъг ръкав. Удобни и меки, лесно комбиниращи се както с по-дебели поли, така и с бебешки панталони.

Нашите блузи не само са съобразени с нуждите на най-малките за комфорт, но с вашите нужди. Всички модели имат копчета на гърба, които улесняват обличането и събличането им.

Блузи за деца от 2-6 г.

В тази възраст започва формирането на вкуса на детето. Този период е ключов и вашата не лека задача е да научите малките как да съчетават цветове и материи по най-правилния начин. С блузите, които сме подбрали децата ви ще се чувстват не само комфортно докато тичат и играят, но и неотразимо.

Ние предлагаме голям асортимент от блузи с цветни щампи на любимите герои на малчуганите, пеперуди, райета, коли, надписи, апликации и др. Различните стилове са подходящи за съчетание както с къси панталони, така и с по-официални рокли. За по-студеното време ще намерите подходящи жилетки или суитчъри, които

перфектно ще се комбинират с блузите, които вече сте закупили от нас. Децата ви ще се влюбят в тях и няма да поискат да ги свалят.

Блузи за деца от 7-14 г.

На тази възраст децата вече имат оформен стил и вкус. Знаят какво им харесват и какво не.

Детски блузи-1
Детски блузи

Дори и по-капризните малчугани ще могат да открият любимата си нова блуза сред голямото разнообразие, което предлагаме. Могат да избират от десетки блузи както с дълъг, така с къс ръкав в зависимост от времето. Панделки, надписи,  триизмерни цветя, копчета, различни видове деколтета – това е само част от асортимента ни. Ако ви трябва блуза за специален случай, предлагаме изчистени дизайни. Те ще придадат на избрания от вас тоалет елегантност, но не за сметка на комфорта.

Категоризирали сме блузите в зависимост от ръста на детето за ваше улеснение. След доставката установявате, че сте избрали по-малка блуза или съответно по-голяма. Няма място за притеснение. Предлагаме опция за замяна с правилния размер.

При нас ще намерите подходящите блузи за вашето дете на изгодни цени с гаранция за качество и според последните модни тенденции. Избирайки нас, вие избирате удобството и комфортът за вашето дете.

 

Блузи за бебета

Блузи за деца от 2-6 г.

Блузи за деца от 7-14 г.