Детски дрехи Features

Product 1 – Feature

 

 1. 9 магазина в територията на София, предлагащи детски дрехи, играчки, обувки аксесоари и книжки за възраст от 0 месеца до 14 години.
 2. Обличаме вашите най-ценни същества, бъдещето на България, в ефирни, елегантни и неповторими модели. Предлагаме и обувки, аксесоари, книжки и играчки – всичко от което един детски свят има нужда.
 3. Бокал-С е вносител на детски дрехи от Тайланд и Белгия, работи и с много от най-добрите производители от България. Вече 21 години, позната като верига-магазини „Бокал“ присъства на българския пазар. Утвърденото име, редовните клиенти и разрастващите се иновации гарантират грижа и качество.

  Детски дрехи-1
  Детски дрехи
 4. Материите са създадени от памук, жакард и естествени материали, за да не дразнят нежната детска кожа. За по-специалните орнаменти и украшения се използват дантели, тюл, кожени колани, копчета, бродерии, щампи, брокати и панделки.
 5. Изработени по технологии за производство на дрехи.
 6. Внос от Тайланд и Белгия, както и много продукти на най-добрите български фирми.
 7. Веригата Бокал-С има своята 21-годишна история на българския пазар. Разрастването, популяризирането и утвърждаването са сигурен празник за качество и стил.
 8. Марката следи и живо се интересуват от модните тенденции в детското облекло. Марките, с които работят са съчетание от високо издържан стил, свобода и комфорт за най-крехките и нежни създания – децата.

 

Product 2 – quality

 1. Марките, с които работят са съчетание от високо издържан стил, свобода и комфорт за най-крехките и нежни създания – децата.
 2. За разлика от останалите конкуренти на пазара, марката умело подбира и съчетава в своите колекции, най-доброто от няколко модни подиума и сцени. Грижата за клиента е особено важна. Клубните карти, които предлагат са уникална възможност за редовните клиенти.

 

Product 3 – function

 1. Дрешките помагат на децата да открият своята индивидуалност, цветовете и разнообразните дизайни провокират въображението. Перфектното съчетание с аксесоари прави изграждането на цялостна визия лесно и приятно

  Детски дрехи-2
  Детски дрехи
 2. Роклите подчертават самочувствие и увереност във вашето дете. Карат ги да се чувстват красиви, уникални и свободни.
 3. Обличайки някоя от дрехите на детето ви се преобразява и влиза в невероятен образ. Дрехата става част от неговата индивидуалност и съпътства постоянните му усмивки.
 4. Материите са меки и ефирни, което гарантира удобство във всяка ситуация, както при ежедневните модели, така и при официалните рокли и костюми. Марката бяга от общоприетия вкус на масовите марки, което гарантира неповторимост. Вашето дете със сигурност ще се влюби във всичко изложено в магазина.
 5. Ако пазарувате от други магазини, бихте се сблъска с голяма доза посредственост.

Rational 1 – Security

 1. Подредените по възрасти и сезони щандове, гарантират лесен и бърз избор. Животът става по-лесен, не се налага да се притесняваш, дали неподходящи или груби материи ще дразнят кожата на детето ви.
 2. Когато видите някои от моделите по улиците, това предизвиква усмивка, привлича вниманието на околните и озарява деня ви, изпълва го със свежест. Техните дрехи изпъкват в тълпата и винаги могат да бъдат различени.
 3. Можете да замените дрехата, в случай че не съответства на размера.
 4. Хората оставят коментари, изразяващи огромно възхищение, препопъчват ги на свои приятели и разказват радостта на децата си, облечени в чисто новите си дрешки

Rational 2 – Comfort

 1. С клубните карти получаваш постоянна информация на новите тенденции, промоции и намаления. Можеш да ползваш специални отстъпки.

  Детски дрехи-3
  Детски дрехи
 2. Ставайки редовен клиент получаваш привилегиите да се ползваш с много техни отстъпки и намаления. А самите деца носейки техните дрехи, се превръщат в олицетворение на вдъхновението, с което са създадени.

22.Благодарение на членската карта получаваш постоянни новини и отзиви от нас свързани със световната детска мода и нововъведенията на бранда.

 1. А чрез страницата в интернет, пазаруването е възможно не само от столицата, а от всяка точка на България. Изложените продукти в сайта са съпътствани от подробно описание, та че не се налага да дори да излизаш от хола, за да направиш на детето си вълшебен подарък.
 2. Чувстваш се прекрасно, когато знаеш, че детето ти е облечено, защото си сигурен в неговото удобство и няма за какво да се притесняваш.
 3. Дрехите са съобразени със спецификите на различите възрасти, нуждите и представите на децата.
 4. Дори и да пазарувате по интернет, със сигурност ще паснат идеално, според таблицата за размери и поради свободните си естествени материи.

Rational 3 – Physical

 1. Детските дрехи създадени с красота и стил, създават красота и стил. Разкрасяват и без това прекрасните малки създания.

28.Носейки тези дрехи, децата се отличават от останалите си връстници. Започват да се чувств

Детски дрехи-4
Детски дрехи

ат уникални, да имат повече вяра в себе се, да се справят по-добре в игрите и в училище, да знаят, че са най-добри във всичко, с което се захванат. Качественото отношение гарантира качествени успехи.

 1. Зимните материи са топли и плътни, а летните осигуряват лекота. Не се притесняват постоянно за здравето на детето си и не хабите нерви в загриженост.

Rational 4 – Profit

 1. Предлагаме ти новата колекция детски рокли на „Нюнес“ – марка тепърва навлизаща на българския пазар.

31.Няма нужда от ненужни обиколки на всички магазини в мола, или по целият център, след като знаеш къде да отидеш. Профилирания избор и компетентния персонал изключват възможността парите ви да отидат на вятъра.

Детски дрехи-5
Детски дрехи
 1. Не е нужно да си моден експерт, за да постигнеш прехласваща визия на своето дете. Всички отделни елементи се комбинират лесно, предлагат се също така и съответните аксесоари.
 2. Една рокля може да създаде впечатление за класа, което и десет различни други рокли не биха могли да създадат.

Emotional 1 – Pleasure

 1. Провокира положителни реакции и радост у околните. Всеки който зърне вашето дете се умилява.
 2. Дори обикновените дни в детската градина или в училище са специални дни с дрехите ни.
 3. Детето ти получава заслуженото внимание и уважение. Всеки се държи с него още по-добре, когато е облечено в дрехите на фирмата.

Emotional 2 – Fun

 1. Често децата са капризни, мрънкат и се тръшкат все за нещо ново. Купувайки най-добрите дрехи и играчки, то ще бъде доволно и щастливо, а вие поне за малко спокойни.
 2. Консултантите в магазините винаги ще ви насочат в правилата посока и ще ви осведомят относно новите тенденции в детската мода. В магазините ще се снабдите и с каталози, в които е описано всичко, от което се нуждаете. Виждайки безупречния вид на вашето дете, другите майки започват да ви споделят техните тайни за блестяща визия.

  Детски дрехи-6
  Детски дрехи
 3. „Нюнес“ е страхотна иновативна марка за нашият пазар, с подчертано елегантен и уникален стил.
 4. Като всичко ново и току-що навлизащо, всички искат притежават новите рокли.
 1. Могат да бъдат ползвани и за подарък за рожден ден или друг повод.
 2. Обикновените и скучни дни в детската градина или в училището се превръщат в пъстър карнавал.
 3. Чувстваш се вдъхновен с новите дрехи, развихряш въображението си в нови игри и забави. Подвизаваш се под нова амплоа.

Emotional 3 – Belonging

 1. Продължаваш традицията в рода – дамите да бъдат облечени със стил и елегантност. Днес твоята дъщеря прилича точно на старите снимки на майка ти, с помпозна шапка.
 2. Детето ти става лидер в детската градина и сред приятелите си. Всички се интересуват от неговите дрехи и се вслушват в мнението му.
 3. Когато срещнеш други майки, чиито дъщери са облечени в рокли на марката, тяхното излъчване е толкова обаятелно и впленяващо, че и на теб ти се приисква да изглеждаш толкова успешна, заедно със своята дъщеря. Да създаваш такова усещане у хората.
 4. Отприщват в теб неспирен изблик на обожание към детето, облечено в тези дрехи. Обичаш имиджа, който дрехите създават пред света.
 5. Детето ти ще се радва на нови приятели и желание на околните да контактуват с него, а ти на нови запознанства с майки.
 6. Всички се възхищават на вашето семейство.
 7. Всички твои приятели, колеги и роднини те питат от къде пазаруваш тези страхотни неща.
 8. Благодарение на приказните рокли всички искат да бъдат като теб, помагат ти и са на воя страна каквото и да предприемеш.

  Детски дрехи-7
  Детски дрехи
 9. Малката ви звездичка е достойна за модния подиум.
 10. Започваш да се чувстваш част от обществото на красивите и успешните.
 11. Можеш да помогнеш на хората около теб като ги заведеш в магазинът ни или им пратиш интернет страницата, пълна с полезни съвети и разнообразие от модели.

Emotional 4 – Freedom

 1. Освобождаваш духа и мисълта си от общоприетите представи за облекло.
 2. Свободен си да изразиш каквото си искаш мнение, понеже всички се вслушват в съветите ти.
 3. Детето ти започва да се чувства като равностоен човек.
 4. Няма ги притесненията, че нещо може да се обърка с тоалета в последния момент преди празника. Ти просто трябва да избереш и закупиш подходящ модел. Не съществуват усложнения и подробности.
 5. Не зависиш от условностите.

Social 1 – Irresponsibility

 1. Виждаш блясъка, който оставяш в очите на другите.
 2. Останалите деца в градината и останалите майки, знаят че винаги изглеждате безупречно и база за сравнение с вас е трудно възможна.
 3. Класата си личи от километри и е ясно, че не всеки може да си я позволи.

64.

 1. Съвършения вид ви дава поле за размах в отношенията, в задачите и игрите.

Social 2 – Success

 

 1. Останалите момичета искат да бъдат като твоята дъщеря, а останалите майки искат да бъдат като теб.
 2. Детето ти има подражатели, които искат да правят всичко като него.

  Детски дрехи-8
  Детски дрехи

69.

 1. Нещата в живота ти вървят, изглеждаш себе си, изглеждаш вдъхновяващо.
 2. Детето ти винаги е в печелившия отбор, печели първи места и дава страхотни резултати.
 3. Ти и твоето семейство сте уважавани сред обществото.

 Social 3 – Self-esteem

 1. Преобразена с новата си рокля, дъщеря ти става като една от своите любими анимационни героини. Започва да се държи като нея. Пее песните от филмчето и знае наизуст нейните реплики.
 2. Изразява свободно своето мнение и интереси. Прави всичко с подчертан стил.
 3. Гордееш се със своето дете и неговите постижения.
 4. Влюбен си имиджа на теб и твоето семейство .

77.Чувстваш се добре и достойно място в обществото.

 1. Чрез начина, по който детето ти изглежда ти представяш своята визия за бъдещо пред света.
 2. Високото ниво на живот, придружено с изтънчени естетически вкусове се отразява както във вашата ежедневна визия, така и в тази на детето ви.

Social 4 – Responsibility

 1. Защитаваш каузата, че красотата ще спаси света.
 2. Не обичаш да нарушаваш принципите си в стил и не допускаш компромиси с качеството.
 3. Не губиш излишно време в търсене на подходящи магазини. Не се налага да излизаш по-рано от работа ден преди големия повод. На хората около теб не им се налага да ги влачиш със себе си в дълго и мъчително обикаляне на магазини.
 4. Страхотен подарък за рожден ден или какъвто и да е друг повод за дете. Също така и страхотно възнаграждение за отличен успех, добро поведение или стимул.
 5. Давайки пример за естетическа красота и естествено поведение правиш света по-добър.
 6. Естествените памучни материи са в унисон с природата.

Self-actualization

 1. Започваш да вярваш по-силно в себе си, в мечтите си и да ги осъществяваш по-бързо.
 2. Вдъхновен от прекрасните дрехи, откриваш нови творчески способности е себе си.

 

Product 2 – Quality

Product 3 – Function

Rational 1 – Security

Rational 2 – Comfort

Rational 3 – Physical

Rational 4 – Profit

Emotional 1 – Pleasure

Emotional-2-Fun

Emotional 3 – Belonging

Emotional 4 – Freedom

Social 1 – Irresponsibility

Social 2 – Success

Social 3 – Self-esteem

Social 4 – Responsibility

Self-actualization