Детски рокли Бенефитс

Новите ни детски рокли

 

В търсене на уникалните детски рокли

Искате впечетляваща визия за детето си, по повод предстоящия празник, но нямате идея къде да намерите подходящите детски рокли? Отговорът е лесен –  разбира се при нас. Нашите 9 магазина, на територията на София, предлагат детски дрехи, играчки, обувки, аксесоари и книжки за възраст от 0 месеца до 14 години.

Каква е нашата мисия?

детски рокли-2
детски рокли

Ние създаваме колекциите си, вдъхновени от изкуството да усещаш и селектираш иновациите в модата. С всеотдайна страст и грижа, обличаме вашите най-ценни същества и бъдещето на България  в неповторими модели. В нашите обекти и онлайн пространството за пазаруване можете да намерите, всичко от което един детски свят има нужда.

Още за марката

Бокал-С е вносител на детски дрехи от Тайланд и Белгия, работят и с най-добрите български производители. Позната повече като верига-магазини „Бокал“, се гордее с 21-годишна история на българския пазар. Утвърденото име, редовните клиенти и постоянните променящи се нововъведения са гаранция за успешния бизнес, посветен на децата.  Магазините ни живо се интересуват от модните тенденции в детското облекло. Марките, с които работят са известни като съчетаващи в себе си високо издържан стил, качество и елегантност. Малчоганите неизбежно се влюбват в кройките и цветовете на дрехите, без значени дали са пижами за сън, анцузи за игра в парка или костюми и детски рокли за специални поводи. Родителите са доволни от комфорта да пазаруваш лесно, без излишни съмнения дали избираш най-доброто и най-актуалното. Постоянните притеснения, затова как се чувстват вашите най-крехки създания в определено облекло, в определен момент, просто изчезват.  Материите са създадени от памук, жакард и други естествени платове, които не дразнят нежната детска кожа. По-специалните орнаменти и украшения прецизно изработени от  дантели, тюл,  копчета, бродерии, щампи, брокати и панделки.

Какво ни отличчава от другите?

детски рокли-4
детски рокли

Също като нас възрастните и децата имат нужда от своя собствена индивидуалност в стила на обличане. Това не просто кара всички нас да се чувстваме по-свежи, а и подчерава характера на личността. Точно поради тази причина сме обедени в значението на модните течения, дори при децата. Обикаляйки всички масови магазини, нерядко се сблъскваме с огромна доза посредственост.  За разлика от останалите конкуренти на пазара, „Бокал” умело подбира и съчетава в своите колекции, най-доброто от няколко естетически световни подиума. Коментарите на редовни клиенти изразяващи възхищение и препоръки, както и снимки на децата им, облечени в чисто новите си дрешки, можете да откриете на Фейсбук страницата.

Новите ни детски рокли

Специално и задължително внимание в магазините ни е отделено на детските рокли. Неслучайно, това е тази част от гардероба, която завинаги си остава непреходно олицетворение на женската същност и грация. Обличайки дъщеричката си в някои от техните ежедневни или официални модели, вие я преобразявате в принцеса от приказките. Предлаганите детски рокли не просто карат момичетата да се чувстват красиви, уникални и свободни, а и подчертават тяхното самочувствието и увереност. С  всички наши дрехи малчуганите просто светят в тълпата и винаги могат да бъдат различени. А най-привлекателни за окото от различните видове облекла са детските рокли.  Независимо дали с повод или без, озаряват деня ни, изпълва го със свежест и стават сигурна причина за усмивките околните.

За специалните ни почитатели

детски рокли-3
детски рокли

Грижата за клиента винаги е била особено важна. Ставайки редовен клиент, получаваш привилегиите да се ползваш с много техни отстъпки и намаления..Получаваш постоянна информация на новите тенденции и промоции. Имаш достъп до интересни статии с новини и отзиви, свързани със световната детска мода и нововъведенията на бранда.  А чрез страницата в интернет, пазаруването е възможно не само от столицата, а от всяка точка на България. Изложените продукти в сайта са съпътствани от подробно описание, та че не се налага да дори да излизаш от хола, за да направиш на детето си вълшебен подарък под формата на интерактивна играчка, забавна книжка, спортни маратонки или детски рокли. Дори и да пазарувате онлайн, със сигурност ще направитеидеален избор, според таблицата за размери и номерации. В случей на разколебаване винаги можете да върнете или замените продукта с друг, директно в магазина или чрез фирмата спедитор.

Качественото отношение гарантира качествени успехи

 

Сътворените с ефирност и стил детски рокли пренасят това свое въздействие върху и без това прекрасните млади дами. Те започват да се чувстват все по-уникални, с нарастваща вяра във възможностите си. Усмивките предизвикват усмивки и добро отношение. Игрите са все по-сладки, а уроците все по-трудни и полезни. А по отношение на класата една детска рокля може да създаде такова впечатление, което и десет различни други не могат. Не е нужно да си моден експерт, за да постигнеш прехласваща визия на своето дете. Във фирмата всички отделни елементи се комбинират лесно, придружавани от съответните аксесоари.

Най-новите детски рокли

детски рокли-5
детски рокли

Задължително не трябва да пропускаш да разгледаш новата колекция на „Нюнес“ – марка тепърва навлизаща на българския пазар. Вече 10 години, утвърждава своя, едновремено изчистен и забележителен, стил в детските рокли. Меките материи и изкусни десени ще превърнат дори обикновените и скучни дни в детската градина или  училище, в специални. Както всичко току-що навлизащо и тези детски рокли предизвикват истерия  – всяко момиче иска да ги притежава. Точно поради тази причина са идеален подарък за празнични поводи или просто за поущрение. Децата са способни да преоткрият себе си в новата визия. Разполагат с цялата свобода, комфорт и вдъхновение да развихрят въображението си в нови игри и забави.

Красота и въздействие

детски рокли-1
детски рокли

Знаеш че красотата никога не е била задължително изискване, а по-скоро вътрешно усещане. Съчетанието на детайлите не е умение, което се учи, а нишка предавана през поколения от майка на дъщеря. В компанията винаги могат да ти помогнат с комбинациите в шармантен стил. Перфектното съчетание на костюми и детски рокли с аксесоари прави изграждането на цялостна визия лесно и приятно. А твоето момиче ще изглежда точно толкова изискана, колкото старите снимки на баба ти. Вискоата класа е нещо, което си личи от километри и не изисква излишни въпроси. Знаеш за обаянието, което ти и дъщеря ти оставяте навсякъде  и го виждаш в блясъка в очите на околните.

Повече от едно амплоа

 

Не забравяйте да разгледате от предложенията за детски рокли и на другите няколко марки, които се предлагат при нас!

В търсене на уникалните детски рокли

Каква е нашата мисия?

Още за марката

Какво ни отличчава от другите?

Новите ни детски рокли

За специалните ни почитатели

Качественото отношение гарантира качествени успехи

Най-новите детски рокли

Красота и въздействие

Повече от едно амплоа