Детски рокли „Newness“

Светът от детски рокли

 

Какво е празника без пъстрите детски рокли?

Тържествата за края на учебната година, денят на славянската писменост, 1-ви юни и какво ли още не все по-настоятелно приближават, а ти отново нямаш идея къде да намериш подходящите детски рокли. Времето е ограничено, ежедневието те притиска, но знаеш че, твоето дете заслужава най-добрата и уникална визия в официалния ден. Животът може да бъде някак си по-лесен, изпълнен с толкова много красота, усмивки и свобода за нови възможности с колекциите детски рокли.

Красотата ще спаси света

Детски рокли-6
Детски рокли

Не обичаш да нарушаваш принципите си  и не допускаш компромиси в качеството. Собственият  стил се изгражда на базата на всеки дребен детайл, а вдъхновение и заряд черпиш първо от себе си и най-близките си хора. Живееш със страст и размах, което значи че се нуждаеш от огромна доза креативност във всичко. Начина на поведение и начина на мислене определят вярата във възможностите и успехите. Точно като теб и твоето дете трябва да изглежда зашеметяващо, да се чувства свободно в удобни материи, да има нужното самочувствие за завладяване на нови хоризонти. Високият стандарт на обличане е отражение на твоят свят. Новата колекция от детски рокли несъмнено ще пасне на личността ти. Не се налага да влачиш децата по магазините в изтощителни обиколки, точно в деня преди големия повод и не се съмняваш в избора си. Дрехите на марката отговарят както на изтънчените ти естетически вкусове, така и на ежедневните детски потребности и вълнения.

Умението да се изразяваш чрез дрехата

Мнозина са тези, които поставят под въпрос значението на детската мода и критикуват фокуса върху нея. Истината е, че нещата ти се получават най-добре, когато си себе си. За да бъдат поведението и реакциите ти

детски рокли-3
детски рокли

неподправени, трябва да се чувстваш идеално в собствената си кожа. А детския характер се формира в огромна степен от случващото се в заобикалящата го социалната среда. Създавайки перфектна визия за тържеството в детската градина, празника в училище или рождения ден с моделите детски рокли, вие правите преживяването още по-вълнуващо. Ясно доловим е блясъка в очите на околните, останалите момичета искат да са като твоето, а другите майки те питат къде могат да бъдат намерени подобни детски рокли. Класата, не се определя от средствата, а от умението да правиш правилният избор и комбинация в точния момент. Няма нужда да говориш за собствените си благополучие или за  характера и успехите на детето. Визията на цялото ти семейство, във всяка малка подробност, издава добрият вкус.

Кръговрат в модата на детски рокли

Детски рокли-2
детски рокли

Утвърдените имена в модната индустрия никога не се изчерпват от към идеи. Често пъти наблюдаваме завръщане на отдавна отминали тенденции, пресъздадени с нов почерк. Това явление не отминава и детските рокли. Дантели, дълги, ръкавици и етно мотиви, идващи от времето на баба ти, умело се  вписват в модерния стил и на дъщеря ти. Разбира се, марките ни могат да ни предложат няколко непреходни във времето класички детски рокли.

Запознай се с най-новата марка детски рокли „Newness“

 

„Newness“ e тепърва навлизаща марка на българския пазар, водеща своето начало 10 години назад в Испания. Умело утвърждава своя, едновременно изчистен и забележителен стил в детските рокли. Размерите са от 0 до 14 годишна възраст, а цените остават задоволителни. Меки материи в различни

детски рокли-5
детски рокли

разновидности, следват един основен класически за марката модел. Ще превърнат дори обикновените и скучни дни в детската градина или училище, в специални. Както всичко току-що навлизащо, така и тези детски рокли предизвикват истерия  – всяко момиче иска да ги притежава. Идеален подарък за празнични поводи или просто в знак на поощрение.

Каква е нашата мисия?

Ние създаваме колекциите си, вдъхновени от изкуството да проявяваш усет към иновациите в модата. Нашите 9 магазина, разположени из цяла София, са точното място, което предлага дрехи, играчки, обувки, аксесоари и книжки за деца на възраст от 0 месеца до 14 години. С всеотдайна страст и грижа, обличаме вашите най-скъпоценни създания и бъдещето на нашата България с неповторими модели.

Любопитно за марката

Детски рокли-4
детски рокли

Бокал-С внасят детски дрехи от Тайланд, Испания и Белгия, работят и с най-добрите български производители.  Популярни като верига-магазини „Бокал“, те се гордеят с 21-годишна история на родния пазар. Утвърденото име, редовните клиенти и постоянните променящи се нововъведения са гаранция за успешния бизнес, посветен на децата. Марките, с които работят са известни като съчетаващи в себе си издържан стил, качество и елегантност. Малчоганите неизбежно се влюбват във фантазията от цветове, щампи и кройки, без значение дали са върху пижами за сън, анцузи за игра в парка или костюми и детски рокли за специални поводи. Родителите остават доволни от комфорта да пазаруваш лесно, без да се налага да избираш между  качество или актуалност. Не се притеснявате за удобството на своите крехки създания в нито един момент. Материите са произведени от памук, жакард и други естествени платове, които не дразнят нежната детска кожа. Декориращите орнаменти и украшения са прецизно изработени от  дантели, тюл,  копчета, бродерии, щампи, брокати и панделки.

За специалните ни почитатели

Грижата за клиента винаги е била в основата на бранша. Ставайки редовен клиент, получаваш много и различни привилегии, под формата на клубна карта. Тя включва специални промоции и отстъпки във всички магазини. Само с нея ще научавате първи за предстоящи намаления и събития. Можете да използвате своята клубна карта и за онлайн пазаруване. Необходимо е просто да въведете номера на картата при оформяне на поръчката ви.

 

Детски рокли-1
детски рокли

Чрез страницата в интернет, пазаруването е възможно не само от столицата, а от всяка точка на България. Изложените продукти са съпътствани от подробно описание, така че не се налага дори да излизаш от хола, за да направиш вълшебен детски подарък като например интерактивна играчка, забавна книжка, спортни маратонки или детски рокли. Със сигурност изборът ви ще бъде правилен, ако използвате таблицата с размери и номерации, поместена в сайта. В случай на разколебаване, винаги можете да върнете или замените продукта с друг, директно в магазина или чрез фирмата спедитор.

Впусни се в пазаруване

Не забравяйте да разгледате от предложенията за детски рокли и на другите няколко марки, които се предлагат в обектите ни!

 

Какво е празника без пъстрите детски рокли?

Красотата ще спаси света

Умението да се изразяваш чрез дрехата

Кръговрат в модата на детски рокли

Запознай се с най-новата марка детски рокли „Newness“

Каква е нашата мисия?

Любопитно за марката

За специалните ни почитатели

Навсякъде и по всяко време

Впусни се в пазаруване