• Home
  • Детски дрехи
  • Детски дрехи – Мода

Детски дрехи – Мода

За какво да внимаваме, когато избираме детски дрехи

Облеклото е неизменна необходимост за съвременния човек. Някога, било изработено от естествени материи и вариантите били ограничени. Днес обаче, многообразието на пазара е буквално инфинитивно. Докато за възрастните изборът на дреха от изкуствена материя с бодящ цип и неподходящо закопчаване не е фатален, то не така стоят нещата при детските дрехи.

Когато избираме облекло за децата си, трябва да се водим от два основни принципа – качество и комфорт.

На първо място – важна е материята, от която детските дрехи са изработени. Тя трябва да е задължително естествена, за предпочитане – висококачествен памук. С особена сила това правило важи при избора на облекло за най-малките – новородените и бебетата.

После, ред е на отличната кройка. Тя трябва да дава максимален комфорт на детето и да е много добре обмислена – а не да стяга на неподходящите места. Закопчаването, дали с ципове или копчета, трябва да е на точните места. Същите тези ципове и копчета пък, трябва да са подплатени или със специална форма – за да не причиняват никакъв дискомфорт на детето. Особености тук също има при детските дрехи за най-малките – където е необходимо закопчаване на бието или гърба и в долната част на дрешките, с оглед лесно преобличане.

Следва, качеството на изработка на детските дрехи. Висящите конци и кривите шевове са табу. Пришитите мъниста по дрехите за бебета също са забранени.

 детски дрехи 1
детски дрехи

Мода

Накрая, идва факторът модерност на детските дрехи. Той, реално най-често е основен и водещ за родителите. Според нас обаче, би следвало да отстъпи челната позиция на вече посочените качество и комфорт. Видът на дрехата, която ще изберете за свето дете, е подчинен на собствените ви вкус и възприятия.

Избирайте умно детски дрехи. Абстрахирайте се от картинката на Мини Маус или миньон и прочетете внимателно етикета. После, разгледайте изработката и закопчаването. Не пренебрегвайте качеството и комфорта. Детето ви заслужава детски дрехи.

Качествени детски дрехи 2
Качествени детски дрехи
Разгледайте детски дрехи 3
Разгледайте детски дрехи
Разгледайте детски дрехи 4
Разгледайте детски дрехи
 детски дрехи 5
детски дрехи

За какво да внимаваме, когато избираме детски дрехи
Когато избираме облекло за децата си, трябва да се водим от два основни принципа – качество и комфорт.
Мода