Детски дрехи – Съвети

Как да изберем най-добрите детски дрехи за лято 2017

„И така, със слънцето и изобилието от листенца, никнещи по дърветата, подобно на нещата, растящи на забързан каданс във филмите, аз имах познатото убеждение, че с лятото животът започваше отново“

Ф. Скот. Фитцджералд, “Великият Гетсби”

Лятото, най-светлият, топлият и вълнуващ сезон. То е като лека, прозрачна обвивка, която ни прави по-щастливи, по-усмихнати, красиви и с нестихващ ентусиазъм. Мислим само за хубави неща. Правим повече планове. Смеем се. Обичаме. Идването на лятото означава, че идва ред и на смяна на гардероба. Освен за възрастните, това важи и за децата. Трябва да започнем да прибираме дебелите и топли детски дрехи и да извадим леките и летни колекции.

Децата растат с изключителни темпове и миналогодишните детски дрешки вече не стават. Тук идва и новото предизвикателство пред всички родители, а именно „как да избера най-добрите детски дрехи за лятото?“.

3 безценни съвета при избора на най-добрите летни детски дрехи за нашите малчугани

Купуване на дрехи за децата ни е предизвикателство и вълнуващо преживяване. Трябва да се имат в предвид много неща, когато правите покупки, за да не съжалявате за решението си по-късно. За ваше улеснение сме подбрали най-ценните и практични съвета, които ще помогнат в избора на детски дрехи за лято 2017.

1. Удобство – едно от водещите неща при избора на детски дрехи е удобството. Въпреки желанието ни да облечем нашите деца по най-добрия начин, не трябва да забравяме, че удобството е най-важно за децата. Децата са изследователи и всеки ден откриват нови и нови неща за света. Когато се чувстват удобно и комфортно в детските си дрехи, те са спокойни и готови за нови подвизи. Какво по-хубаво от това децата ни да са усмихнати и щастливи?

2. Обличане/Събличане – най-вероятно картинката на плачещото дете, което хвърля дрехата си и не иска да я облече ви е позната. Затова избирайте дрехи с цип, вместо копчета. Ако някоя детска дрешка не се плъзга лесно, детето може да не иска да я носи, защото трудно я облича. Затова при избора ви на дрехи за детето е добре да купувате детски дрехи, които лесно се обличат и събличат.

3. Правилна материя – здравето на нашите малчугани е най-важното нещо. За това трябва да сме и много внимателни в избора на материята, която ще стои върху нежната кожа на децата ни. Едва ли ще се изненадате, че най-подходящата материя е памук. Памукът е предпочитан материал за детски дрехи, защото някои деца имат алергии към определени тъкани. Избирайте, колкото е възможно памучни дрехи. Те са дишащи и меки. Ето няколко предложения, които са подходящи за бебета и деца:

Супима памук – отглежда се в Южна Америка. Той е дълъг, много стабилен памук, чиято текстилна сила като цяло е по-трайна, отколкото обичайните планинските памуци. Той има фина текстура на влакната, което подобрява мекотата и способността на тъканта, както и подпомага яркостта на цвета.

Памучен плат на ленти/райета – тънък плат от памук, който е изключително подходящ за пролетни и летни дрехи. Този плат се прави по такъв начин, че нишките умишлено се натрупват и цялата материя се набръчква, което не позволява на плата да залепва за кожата.

Разгледайте детски дрехи 1
Разгледайте детски дрехи

Заключение

Лятото е един наистина прекрасен и слънчев сезон, който носи със себе си много нови и свежи неща. Няма по-подходящ сезон от лятото, за да смените гардероба, стила и предпочитаните цветове на вашето дете. Въпреки своите лични предпочитания, не забравяйте да оставате избор на малките. За тях е важно да участват активно в решенията, които се взимат особено що се отнася до тях самите. Бъдете цветни и свежи, радвайте се на всеки слънчев ден заедно със своето дете.

Можете да разгледате пълната ни колекция на детски дрехи за лято 2017 като кликнете на този линк.

Разновидности детски дрехи 2
Разновидности детски дрехи
Всички детски дрехи 3
Всички детски дрехи
Нашият каталог с детски дрехи 4
Нашият каталог с детски дрехи
Качествени детски дрехи 5
Качествени детски дрехи

Как да изберем най-добрите детски дрехи за лято 2017
3 безценни съвета при избора на най-добрите летни детски дрехи за нашите малчугани
Заключение