Детски дрехи – цени

<a href="https://markomani.com/media/%d0%b4%d0%b5%d1%82%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%b8/detski-drehi-veriga-magazini/">Детски дрехи</a> – цени

Наръчник за оцеляване в света на супер-героите, принцесите и говорещите животни

Вие сте родител. Или ви предстои да станете такъв. Или имате близки и познати родители, на чиито деца държите. Предстои ви детски рожден ден, тържество в градината/училището или задължителната подмяна на детския гардероб заради идващото лято и море. При всички положения ви трябват нови детски дрехи. Претенциите на хлапето относно облеклото нарастват пропорционално на възрастта му. Ако е до към десет месеца няма думата и дрехите избирате вие. Гледате само да са по-светли тонове независимо дали е момче или момиче. Дори татковците могат да се справят сравнително лесно. След това става потрудно, защото децата постепенно започват да разпознават Спайдермен, Олав, Гаргамел и всички други приказни и не толкова приказни герои.

Следващите секции имат за цел да ви запознаят бегло с някои персонажи, за да не се чудите, когато хлапето ви поиска да има пижама с „Пламъчко и машините“ например.

Принцеси

Това е зона само за момичета. Най-сериозното присъствие тук е за Елза и Ана от „Замръзналото кралство“. Достатъчно ви е да знаете за тях.

Може да добавим и „Маша и Мечока“. Тя не е точно принцеса, но децата я харесват. Дори момчетата.

Супер-герои

Супер актуални са. Особено сред момчетата. Когато вие сте били дете може би сте чували за Супермен, може и да не сте. Сега има десетки да не кажа и повече герои, кой от кой посупер. Основно се делят на две групи Marvel герои и DC Comics герои. Ето някои от най-популярните:

Да не забравяме и лего версиите на гореизброените. Има ги принтирани на блузки, тениски, анцузи, гащи, чорапи, потници, якета, дънки. Всъщност ги има на всякакви детски дрехи.

 детски дрехи 1
детски дрехи

Коли

Към тази секция спадат всички говорещи и неговорещи автомобили, камиони и всякакъв тип превозни средства. Харесват се и на двата пола. Най популярна е поредицата филми на Дисни „Колите“, където абсолютен лидер по разпознаваемост е Светкавицата Маккуин. Тук спада и камиона Пламъчко, за когото споменах в началото.

Star Wars

В една далечна… Чакай! Едва ли има някой, който не е чувал за Star Wars.

Не се налага да помните всички. В онлайн магазина за детски дрехи ще намерите гореизброените секции плюс още десетки подобни. Независимо кой герой ще изберете, не забравяйте, че най-важно е дрехата да бъде качествена. Във фирмата ще намерите точно това – качествени детски дрехи които децата харесват на достъпни цени. Магазинът разполага с над 10 000 артикула, които се обновяват всяка седмица.

Достъпни детски дрехи 2
Достъпни детски дрехи
Разновидности детски дрехи 3
Разновидности детски дрехи
Достъпни детски дрехи 4
Достъпни детски дрехи
 детски дрехи 5
детски дрехи

Наръчник за оцеляване в света на супер-героите, принцесите и говорещите животни
Принцеси
Супер-герои
Коли
Star Wars