Детски дрехи – Верига магазини

За Вашите деца – детски дрехи са тук сега

Пъстрота и качество на добра цена

Вече 21 години, познати като верига магазини, успяваме да градим и продължаваме да развиваме една детска планета за малки и големи. Каквото и да търсите за Вашите деца ще го намерите на нашата страница.

Това, което предлагаме е богат асортимент от висококачествени бебешки и детски дрехи. От възраст:

– Чуваш ли?

– Аз раста.

до вече пораснали деца.

Добавената стойност от нас е индивидуален подход към всеки един клиент. Именно с помощта на личното ни отношение към всеки един от Вас, сме успели да изградим девет магазина на територията на София. За още по-голямо удобство на разположение е нашият онлайн магазин.

В него ще намерите всичко, което е налично и в останалите ни магазини. Бебешки и детски дрехи, внос от Белгия, Тайланд, както и на едни от най-добрите български производители. Също така предлагаме обувки, аксесоари, книжки и играчки за всички възрастови групи.

В нашия онлайн магазин за детски дрехи, всеки един клиент може да направи поръчка 24/двадесет и четири часа/ в денонощието, включително през почините дни и в дните на официални празници. Единственото, което е необходимо е да си направите регистрация в сайта.

Детски дрехи – Цени

Още една ценна услуга, която предлагаме на нашите клиенти е възможността да се върне закупена стока. В срок от 14/четиринадесет/ работни дни всеки един клиент може да върне даден продукт, след което в 30/тридесет/ дневен срок, ние ще Ви възстановим сумата.

Другата добавена стойност от нас, която предлагаме към верните и активни клиенти е подарък под формата на клубна карта. С тази промо карта може да се възползвате от определени отстъпки и специални предложения на бебешки и детски дрехи. Отличителна черта е, че по всяко време можете да намерите oще промо детски дрехи на топ цена за Вашите деца.

От Мечо Пух през Малкия Принц до бодита, бански, бельо, пуловери, якета и грейки. Една шарена планета за бебешки и детски дрехи.

Видове детски дрехи 1
Видове детски дрехи
Видове детски дрехи 2
Видове детски дрехи
Информация за детски дрехи 3
Информация за детски дрехи
Разновидности детски дрехи 4
Разновидности детски дрехи
Информация за детски дрехи 5
Информация за детски дрехи

За Вашите деца – детски дрехи са тук сега
Детски дрехи – Цени