Детски рокли на „Точици“

Детски рокли за най-ранна възраст

Още от дълбоко минало и до ден днешен роклята се признава образ на женственост и изящество. От най-ранна възраст по този начин успяват да ни научат да се чувстваме красивите рокли . Сериите за деца до 2-годишна възраст , игра на неповторими цветове с естествени материали , обещаващи детското удобство . Невероятни са моделите детски рокли с анимационни филмови звезди. Дрехата с Елза, също като прототипа си , е най-известна сред детската публика . Естествено , имаме модел и за симпатизиращите на другата филмова героиня – Ана. Десенът на Ана е от памучна изработка и с игриви елементи около яката. За максимална шикозност , можете да закупите в комплект с прасковено сако. Друго предложение за най-малките са греещите детски рукоклички с цветни мотиви голи рамене. Безгрижно раздвижени и с закопчаващи се копчета от фронтална част, този тип са идеално пасващи за безспирните летни купони.

Тържествени детски рокли

Вашите специални моменти и бляскави мероприятия изискват и от специално отношение в избора на дрехи за децата. Не поемайте риск в покупката за празненствата на малката си хубавица с масови марки на незадоволителни цени . Изисканите рокли на „Точици“ постигат елегантен начин на изглеждане, с гаранция за страхотно качество . Невероятно предложение е роклята с бели цветове от рози. Роклята е без ръкав , със закопчаване по дължина на от задната страна. Фината памучна материя предоставя чувство на комфорт. Можете да потърсите и други рокли в зелено и бордо. Друга добра идея за тържествена премяна са дантелените модели . Горната част е с къс ръкав, а дължината на плата фриволно се спуска под коляното. Като допълнителен детайл към роклята може да прибавите страхотна дантелена шапка, прилягаща на хилядите усмивки във вашия празничен ден. Малко по-нестандартно предложение са моделите детски рокли тип балеринки ушити в два десена през този сезон. Удивителна в своето великолепие е кораловата рокля. С пищност от падащи воали , със закопчаване от едната страна и дълга до глезена, претворява детето в детска вълшебница и превръща празника в щура фиеста. В случай че искате по-официална визия погледнете роклята с дълги ръкави и черен тюл . Горната част е от пухкава жакирана материя, а под няколко пласта воали има вътрешна подплата. Имаме подчертана официална визия чисто и просто с жакирания модел , без да прибавяме други орнаменти. Прехласваща идея се оказват роклите с пола от сатен в виолетово и панделки. Разкроението на талията е ниска и дава обем , който подсилва кокетното излъчване . Роклята бихте могли да откриете в цветове на жълто и розово.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли за всеки ден

Момичетата обичат да изглеждат забележителни , добро решение на изискванията са всекидневните детски рокли. Напълно подходящ избор се превръща роклята с пандели. Платът е от лен и памук с добро качество, а завършващите визията панделки са сътворени по модел на детска картина. Кройката се спуска фриволно под талията и позволява динамични движения. Друго привлекателно предложение е моделът с Мики Маус и балетна пачка . Щурата щампа придава нестандартен вид , а пачката от ефирни воали и мек тюл допринася за щурото излъчване . Тази рокля може да закупите в червено, жълто и розово. Подходящ за всекидневието на всяка млада дама могат да бъдат джинсените видове детски рокли с къси ръкави. С шоколадово кафеникав тон, лека материя и дължина падаща до коляното, ще се превърне в любима на всяка млада госпожица. Сътворена за свободни детски приключения и танци до безкрай. Не можем да не обърнем внимание и на роклята-гащеризон с пола и колан. Пленителен десен, украсен с шевици по ръба на полата, джобче в лицевата част и няколко махащи с криле пеперуди сложени на колана. Бледорозовият цвят придава лукс . Без значение с кой от типовете на детски рокли от най-новата колекцията на фирмата да изненадате вашата млада дама, няма да бъде грешка.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Специална игра

Ако се отбиете в някои от обектите на „Точици“ в в цяла България и си купите някоя от пролетните ни детски рокли, детето ви има правото да играе на специален флипер , направо в магазина. При набавяне на определено количество точки, взимате допълнителни интригуващи подаръци. Както знаете за бранда препоръките от страна на децата са важни . Приканваме ви качите собствен или детски коментар за вече направеният избор рокля в страницата на „Точици“ в социалната мрежа .

детски рокли 3 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Скроени с чувство

Когато избирате дрехи за визията на своя малчоган , родителят му придава собствен стил . Поради тази причина е важно малчоганите да се чувстват свободни в неспирните игри и приключения , но също така и необикновени в собствената си оригиналност . Новите сезонни концепции са направени върху актуалните тенденции и мнението на клиентите , като се имат предвид точните наложителности на днешния детски свят. Пролетта ни кара да се прехласнем по лекота и феерия от цветове . Превърнете във фея вашата малка звездичка с новата колекция от детски рокли на бранда.

детски рокли 4 Голямо разнообразие от  
детски рокли

На кои места е възможно да ги открием ?

Верига-магазини в цялата страна и виртуалния сайт за пазар излагат богат подбор от дрехи за визията на детето от 0 до 14-годишна възраст, и естествено играчки, даващи развитие на въображението в хода на забавленията . Бихме могли да закупим всичко необходимо – от бельо, нощници и спортни комплекти до изискани детски рокли и костюми съчетани с модерните акценти според тенденциите. Играчките, като най-истински приятели на детето, са изложени на средищно място в обектите на фирмата.

Изненада за вашето дете

При покупката на която и да е рокля от пролетната колекция на „Точици“ вашето дете получава , под формата на етикет от вътрешната страна, изненада – лепенка подреждаща детски пъзел. Илюстрацията е подбрана характеризирайки настроението на дрехата и детските вълнения в определената за носене възраст.

С грижа към децата

Произведени изцяло в страната , с най-класни природни материи и фриволни цветове и уникални орнаменти , детски рокли на бранда са пренасящи във приказна действителност . Ако възнамерявате да обогатите излъчването с допълнителни аксесоари , разгледате предлаганите шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен унисон с пролетните вълнения . Прегледайте и последните пролетни колекции дрехи и аксесоари за младите господа.

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 5 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Детски рокли на „Точици“
Детски рокли за най-ранна възраст
Тържествени детски рокли
Детски рокли за всеки ден
Специална игра
Скроени с чувство
На кои места е възможно да ги открием ?
Изненада за вашето дете
С грижа към децата

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *