Детски рокли на „Точици“

Детски рокли за най-ранна възраст

Още от дълбоко минало и до ден днешен роклята се признава образ на женственост и изящество. От най-ранна възраст по този начин успяват да ни научат да се чувстваме красивите рокли . Сериите за деца до 2-годишна възраст , игра на неповторими цветове с естествени материали , обещаващи детското удобство . Невероятни са моделите детски рокли с анимационни филмови звезди. Дрехата с Елза, също като прототипа си , е най-известна сред детската публика . Естествено , имаме модел и за симпатизиращите на другата филмова героиня – Ана. Десенът на Ана е от памучна изработка и с игриви елементи около яката. За максимална шикозност , можете да закупите в комплект с прасковено сако. Друго предложение за най-малките са греещите детски рукоклички с цветни мотиви голи рамене. Безгрижно раздвижени и с закопчаващи се копчета от фронтална част, този тип са идеално пасващи за безспирните летни купони.

Тържествени детски рокли

Вашите специални моменти и бляскави мероприятия изискват и от специално отношение в избора на дрехи за децата. Не поемайте риск в покупката за празненствата на малката си хубавица с масови марки на незадоволителни цени . Изисканите рокли на „Точици“ постигат елегантен начин на изглеждане, с гаранция за страхотно качество . Невероятно предложение е роклята с бели цветове от рози. Роклята е без ръкав , със закопчаване по дължина на от задната страна. Фината памучна материя предоставя чувство на комфорт. Можете да потърсите и други рокли в зелено и бордо. Друга добра идея за тържествена премяна са дантелените модели . Горната част е с къс ръкав, а дължината на плата фриволно се спуска под коляното. Като допълнителен детайл към роклята може да прибавите страхотна дантелена шапка, прилягаща на хилядите усмивки във вашия празничен ден. Малко по-нестандартно предложение са моделите детски рокли тип балеринки ушити в два десена през този сезон. Удивителна в своето великолепие е кораловата рокля. С пищност от падащи воали , със закопчаване от едната страна и дълга до глезена, претворява детето в детска вълшебница и превръща празника в щура фиеста. В случай че искате по-официална визия погледнете роклята с дълги ръкави и черен тюл . Горната част е от пухкава жакирана материя, а под няколко пласта воали има вътрешна подплата. Имаме подчертана официална визия чисто и просто с жакирания модел , без да прибавяме други орнаменти. Прехласваща идея се оказват роклите с пола от сатен в виолетово и панделки. Разкроението на талията е ниска и дава обем , който подсилва кокетното излъчване . Роклята бихте могли да откриете в цветове на жълто и розово.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли за всеки ден

Момичетата обичат да изглеждат забележителни , добро решение на изискванията са всекидневните детски рокли. Напълно подходящ избор се превръща роклята с пандели. Платът е от лен и памук с добро качество, а завършващите визията панделки са сътворени по модел на детска картина. Кройката се спуска фриволно под талията и позволява динамични движения. Друго привлекателно предложение е моделът с Мики Маус и балетна пачка . Щурата щампа придава нестандартен вид , а пачката от ефирни воали и мек тюл допринася за щурото излъчване . Тази рокля може да закупите в червено, жълто и розово. Подходящ за всекидневието на всяка млада дама могат да бъдат джинсените видове детски рокли с къси ръкави. С шоколадово кафеникав тон, лека материя и дължина падаща до коляното, ще се превърне в любима на всяка млада госпожица. Сътворена за свободни детски приключения и танци до безкрай. Не можем да не обърнем внимание и на роклята-гащеризон с пола и колан. Пленителен десен, украсен с шевици по ръба на полата, джобче в лицевата част и няколко махащи с криле пеперуди сложени на колана. Бледорозовият цвят придава лукс . Без значение с кой от типовете на детски рокли от най-новата колекцията на фирмата да изненадате вашата млада дама, няма да бъде грешка.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Специална игра

Ако се отбиете в някои от обектите на „Точици“ в в цяла България и си купите някоя от пролетните ни детски рокли, детето ви има правото да играе на специален флипер , направо в магазина. При набавяне на определено количество точки, взимате допълнителни интригуващи подаръци. Както знаете за бранда препоръките от страна на децата са важни . Приканваме ви качите собствен или детски коментар за вече направеният избор рокля в страницата на „Точици“ в социалната мрежа .

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Скроени с чувство

Когато избирате дрехи за визията на своя малчоган , родителят му придава собствен стил . Поради тази причина е важно малчоганите да се чувстват свободни в неспирните игри и приключения , но също така и необикновени в собствената си оригиналност . Новите сезонни концепции са направени върху актуалните тенденции и мнението на клиентите , като се имат предвид точните наложителности на днешния детски свят. Пролетта ни кара да се прехласнем по лекота и феерия от цветове . Превърнете във фея вашата малка звездичка с новата колекция от детски рокли на бранда.

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли

На кои места е възможно да ги открием ?

Верига-магазини в цялата страна и виртуалния сайт за пазар излагат богат подбор от дрехи за визията на детето от 0 до 14-годишна възраст, и естествено играчки, даващи развитие на въображението в хода на забавленията . Бихме могли да закупим всичко необходимо – от бельо, нощници и спортни комплекти до изискани детски рокли и костюми съчетани с модерните акценти според тенденциите. Играчките, като най-истински приятели на детето, са изложени на средищно място в обектите на фирмата.

Изненада за вашето дете

При покупката на която и да е рокля от пролетната колекция на „Точици“ вашето дете получава , под формата на етикет от вътрешната страна, изненада – лепенка подреждаща детски пъзел. Илюстрацията е подбрана характеризирайки настроението на дрехата и детските вълнения в определената за носене възраст.

С грижа към децата

Произведени изцяло в страната , с най-класни природни материи и фриволни цветове и уникални орнаменти , детски рокли на бранда са пренасящи във приказна действителност . Ако възнамерявате да обогатите излъчването с допълнителни аксесоари , разгледате предлаганите шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен унисон с пролетните вълнения . Прегледайте и последните пролетни колекции дрехи и аксесоари за младите господа.

детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли на „Точици“
Детски рокли за най-ранна възраст
Тържествени детски рокли
Детски рокли за всеки ден
Специална игра
Скроени с чувство
На кои места е възможно да ги открием ?
Изненада за вашето дете
С грижа към децата

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *