Застраховка пътуване в чужбина видове

Застраховка пътуване в чужбина

Застраховка за чужбина-3
Застраховка за чужбина – зелена карта

Застраховка пътуване в чужбина е важен елемент, с който можете ефективно да си гарантирате сигурност, както по време на почивката си, така и при възникване на непредвидени обстоятелства. При нас можете да намерите 4 вида застраховка пътуване в чужбина, които покриват всички възможни проблеми – “Помощ при пътуване”, “Отмяна на пътуване”, “Медицинска застраховка за чужденци в България”, както и “Туристическа застраховка”.

Застраховка пътуване в чужбина – “Помощ при пътуване”

 

Това е медицинска застраховка пътуване в чужбина, която може да бъде сключвана както за български, така и за чуждестранни граждани. Тя е предназначена основно за туристически посещения, бизнес пътувания, но може да бъде използвана и при по-дългосрочен ангажимент, като работа, обмен и обучение в друга държава. Застраховка пътуване в чужбина “Помощ при пътуване” Ви осигурява неотложна медицинска помощ в чужбина, възможност за застраховане на професионални спортисти или любители на зимните спортове, денонощна

Застраховка за чужбина-4
Застраховка за чужбина – не рискувайте

линия, която предоставя помощ и информация и много други. За хората, които често пътуват извън граница за бизнес срещи, ние предлагаме годишна застраховка пътуване в чужбина като полици МУЛТИТРИП. Те предлагат удобство и по-изгодни цени.

Застраховка пътуване в чужбина – “Отмяна на пътуване”

 

Отмяната на полет е много неприятно преживяване, което не можем да предвидим предварително. Именно затова, ние Ви съветваме преди пътуване със самолет да сключите застраховка пътуване в чужбина – “Отмяна на пътуване”. При този тип застраховка пътуване в чужбина можете да избирате между 2 покрития – анулиране на самолетен билети или отмяна на пътуване. При застраховка пътуване в чужбина, при която се анулира билета, полицата покрива разходите за пререзервация или невъзстановимата от авиопревозвача част от стойността на билета. При отмяна на пътуването се покриват невъзстановими разходи, депозити и други, заплатени предварително по договор за организирано пътуване, които не могат да бъдат възстановени от Туроператора.

Застраховка пътуване в чужбина – “Медицинска застраховка за чужденци в България”

 

Този тип застраховка пътуване в чужбина е насочена към чужденци, които временно или постоянно ще пребивават на територията на Република България, или ще преминават през нея. Тя покрива разходи за спешна медицинска помощ, транспортни разходи при настаняване или преместване на Застрахования в болнично заведение в случай на злополука, както и разходи за спешна дентална помощ с лимит от 500 лева.

Застраховка пътуване в чужбина – “Туристическа застраховка” +

Застраховка за чужбина-5
Застраховка за чужбина – направете си сега и пътувайте

снимка zastrahovka-patuvane-v-chuzhbina-6
Този тип застраховка пътуване в чужбина е за физически лица, които са регистрирани като гости на лицензирани туристически обекти, посетители на културни прояви, ползватели на съоръжения или по време на туристически пътувания на територията на Република България. Тя поема спешна медицинска помощ, вследствие злополука или актуално заболяване, разходи за спасяване, транспортиране и репатриране вследствие злополука, трайно намалена работоспособност и други.

Доверете се на нас в избора на застраховка пътуване в чужбина!

Застраховка пътуване в чужбина
Застраховка пътуване в чужбина – “Помощ при пътуване”
Застраховка пътуване в чужбина – “Отмяна на пътуване”
Застраховка пътуване в чужбина – “Медицинска застраховка за чужденци в България”