Ивент менджмънт

ИВЕНТ МЕНИДЖМЪНТ

 

Какво е ивент мениджмънт?

Все повече навлиза у нас понятието Ивент мениджмънт като обобщение на широка гама от услуги, които да

Ивент Мениджмънт-6
Ивент Мениджмънт

направят едно събитие живо и незабравимо. Онова, което отличава едно организирано събитие от едно

спонтанно събитие е качеството и ефективността, съпътстващи неговото протичане, както и високото му ниво. Фирмата представя на своите клиенти услугата Ивент мениджмънт, която има за цел да направи всяко едно ваше събитие бляскаво, изискано и несравнимо с никое друго.

Кога ни е необходим ивент мениджмънт?

 

Ивент мениджмънтът е онази услуга, от която всеки поне веднъж е имал нужда, независимо дали организира изящна приказна сватба, бизнес среща или юбилей. Всяко събитие заслужава да бъде организирано прецизно и с внимание към всеки детайл. Ивент мениджмънтът идва на помощ с много разнообразни предложения, които да запълнят всяка малка пукнатина в плана ви за незабравимо изживяване. Нали сте съгласни, че няма място за пропуски, когато става въпрос за вашите гости? С ивент мениджмънта те ще получат онова, за което не са и подозирали. И още – ивент мениджмънтът ще ви спести време, усилия и пари. Компанията знае как се прави ивент мениджмънт и какво е важно за клиента. Затова се грижи да получите най-доброто – някой, който да поеме трудностите вместо вас, който да нагази в дълбокото, да

Ивент Мениджмънт-2
Ивент Мениджмънт

приеме мисията ви като своя лична цел и да я изпълни с чар и деликатност. Ивент мениджмънтът е услугата, която предоставя възможността да имате идеалното събитие, в което някой друг се грижи за локацията, кетъринга, декорацията и изобщо всяка малка подробност вместо вас, но с вашия хъс, упоритост и стремеж към най-доброто. Богатият опит в ивент мениджмънта гарантира, че дори чаят е подбран с внимание и поднесен с усмивка.

Ивент мениджмънтът обхваща широк диапазон от възможности за организиране на събития. Семинари и конгреси, бизнес срещи, мотивационни пътувания са част от ивент мениджмънт услугите. Лични тържества, юбилеи и тематични партита, гала събития , коктейли и корпоративни събития, кафе паузи, работни обеди и вечери, сватби – не се тревожете, защото ивент мениджмънтът ще се погрижи за всяко едно от тях. Фирмата развива услугата ивент мениджмънт, защото знае, че всеки един ден, който сте определили за провеждане на събитие, непременно трябва да е най-слънчевият и най-прекрасният. Благодарение на ивент мениджмънт услугите това е напълно възможно.

Лицето на събитието и ивент мениджмънтът

Ивент мениджмънтът има за цел подчертаването на отличителните  черти на всяко събитие. Както всеки

Ивент Мениджмънт-5
Ивент Мениджмънт

човек има своите характерни белези, които изпъкват под определен ъгъл, на определена светлина или биват подчертани с някой цвят, така и всяко едно събитие, което организирате с услугата ивент мениджмънт има свои знакови особености, които го правят такова, каквото е и му придават смисъл и блясък. Ивент

мениджмънтът ще се погрижи за всички необходими детайли около неговата организация, така че то да изглежда и да протече по възможно най-добрия начин, да бъде хармонично и завършено. Ивент мениджмънтът е отлично работеща и непрестанно развиваща се система за УАУ събития, чийто блясък ще свети в дните ви дълго.

Характерът на събитието и ивент мениджмънтът

 

Няма значение колко натоварен е един ден, ивент мениджмънтът трябва да бъде готов да разкрие и характера на събитието, да го направи забележително. Ивент мениджърите ни са ангажирани с тази задача. Пет събития в един ден – никакъв проблем за ивент мениджмънта. Какви са вашите представи за звездно събитие? Може би красива флорална аранжировка, пълно оборудване, забавления, музика и вкусна храна – ивент мениджмънтът ще се погрижи с удоволствие за тях. И като бонус през цялото време ще имате представител на ивент мениджмънта, на когото безусловно да разчитате да проследи протичането на събитието ви. Защото всеки негов детайл е част от неговата идентичност и от характера му.

Ивент Мениджмънт, предлагаме комплексна услуга,

Ивент Мениджмънт-11
Ивент Мениджмънт

обединяваща планиране, разработка, организиране и реализация на корпоративни и обществени събития, както на локално, така и на международно ниво. С ивент мениджмънта oсъществяваме финансов мениджмънт и координация на събитието: избор на мястото, анонсиране и медийна публичност, концепция, дизайн и декорация, екстериорно и интериорно оформление на пространството, техническо обезпечаване и сценография, озвучаване, осветление и презентационна техника. В ивент мениджмънта са включени и изготвяне на сценарий и артистична програма, дизайн и изработка на покани и др. събитийни материали, гардероб, хостеси и много др. услуги. С ивент мениджмънта имате пълна свобода да равихрите въбражението си, а ние ще се погрижим събитието Ви да протече гладко и в рамките на определения бюджет.

Не се колебайте, а се доверете на ивент мениджмънта. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите изисквания за ивент мениджмънт. Нашият приятелски екип ще бъде повече от щастлив да Ви помогне.

Какво е ивент мениджмънт?

Кога ни е необходим ивент мениджмънт?

Лицето на събитието и ивент мениджмънтът

Характерът на събитието и ивент мениджмънтът