Интериорни бои видове

Интериорни бои

 

Интериорни-бои-11
Интериорни бои – стилни улсуги

За избора на интериони бои и изграждането на ЦЯЛОСТНа концепция, първо трябва добре да проучите пазара и какви точно интериорни бои се предлагат. Дали стените ви да бъдат с ЛЬСКаВИ с металически оттенъци, да изглеждат сатенено нежни, закачливи наситени пастели или пы наподобяващи венецианска мазилка, зависи от интериорните бои. Създайте си представа какви стени искате. Интериорният дизайн е съчетание от изкуството на художника и

науката на архитекта, с цел създаване на комфортни условия за живот. Както хората се развиват, израстват и променят така и пространствата, които обитават се нуждаят винаги от нещо ново, в крак с времето. Първата стыка в претворяването на помещенията е избора на

нов цвят интериорни бои за стените. Това се оказва не просто най-променящият фактор, а и

цялата основа за създаване на нов вырешен дизайн. Важно е да знаете, че освен добрите творчески решения и професионалното изпълнение на плана от голямо значение е и материала на боите. Ние вече пет години внасяме на българския пазар италиански бои и лакове, с доказано име и качество. Продуктите им са разпространени във всички вериги строителни магазини в страна, а през последните две години продажбите им нарастват двойно. Марката е готова да ни предложи богат асортимент за всеки вид стена.

Разновидности интериорни бои и техните специфики

Дишащите бои е все по-навлизаща иновация, поради високо издържания естетически вид, който постига. Нюансите на цветовете стават меки, ненатоварващи окото и отпускащи ума. Боята е идеална за употреба в жилищата, които обитаваме. Нанасянето с четка е като детска игра. Стените третирани с дишащи интериорни бои, трудно се замърсяват и са лесни за почистване от прах и петна.

Миещи бои

Интериорни-бои-12
Интериорни бои – купете от нас

Друга подобна идея, която може да откриете, ca миещите бои. Добра пОКРиВносТ и ускорен$съхнене я правят лесна за машинно и рыно нанасяне. Излъчва топлота и придава завършеност на дизайна. Боята е съвместима със всички видове основи подходяща за комбинация с други материала, което ще направи обстановката раздвижена.

Сатенен ефект

Атрактивно предложение за щзаведения и артистични пространства са сатененият тип интериорни бои. Високото качество ПОЗВОЛЯВа проектиране на всякакви нестандартни архитектурни решения. Подходящи за вырешна и ъншна употреба. С висока издръжливост срещу влиянието на времето, сатенените интериорббћбсвоя изящен и льскав
ВЪНИјеН вид достатъчно дълго. Най-често използвани за публични сгради. Препоръчителна е професионалната употреба.

Декоративни бои

Класика в жанра си стават декоративните интериорни бои. С металния си отблясък примесен с фин кварцов пясък се превръщ не просто във фон, а и в декорация на вырешния дизайн на всеки дом. Характеризира се с висока твърдост, заради пречупващите си частици. Състава на боята я прави лесна за шлайфане и полиране. Перленият отблясък изглежда прекрасно съчетан с интериор в златисто и сребристо.

Интериорни бои-2
Интериорни бои – поръчай от сайта ни

Блясъкът на Оточентп не се кима, че се и рои исиия
Транспириращи интериорни бои, които съдържат смоли с металически пигменти. Продукты е незапалим, безвреден за човека и околната среда. Ефектът, който създава пасва и на класически, и на модерен стил. Боята Онточенто се нанася направо с валяче или с мокра гъба.

Безспорна мода в интериорните бои в Италия е Енканто. Създадена на водна основа и с променящи се от слънцето нюанси. Използва се на много места, заради кадифения ефект, който придава. Енканто е от ново поколение интериорни бои, тепърва навлизаща на българския пазар.

Преди нанасянето на интериорни бои

Интериорни-бои-13
Интериорни бои – работа с удоволствие

Преди да пристъпим към нанасянето на вече избрания от нас вид и цвят боя е препоръчително грундиране. Това създава върху повърхноспа една равна основа за действие като запълва неравностите . Осигурява еднаква прглыцаем и по-лесно и икономично нанасяне на интериорна боя. Грундирането пречи на водата да попива в основата, точно заради това се оказва от първостепенна важност за здравината на стените. Важно е освен красота, интериорът ни да ни дава сигурност. Грунда се нанася по цялата повърхност. Оставя се да изсъхне два- три часа. Можем да продължим с поставянето на интериорни бои, когато основата е устойчива на надраскване.

Колко слоя боя са ни нужни?

Почти никога не е възможно постигането на плътен цвят с еднократно нанасяне на боята. Обикновено е необходимо поне още едно или две нанасяния за постигане на желания интериорен цвят. За тьмните бои два пъти са достатъчни, а за светлите три-четири. Ако проекты за интериора е ваш, вир сте тези които най-добре знаят отговора на въпроса за слоевете боя.

Нанасяне на боята. С пистолет или четка ?

Ако изберете четка за дщ_т.аване-то на интериорни бои, трябва да се погрижите за опасността от зацапване. Слагането на боя винаги започва отгоре. Облепете с найлон тавана и пода, за да не попадне никъде

Интериорни-бои-4
Интериорни бои – други такива няма

нежелана боя. Пистолеты също е много практичен начин, най-вече използван в интериорния дизайн на стари сгради. Разнася боята равномерно, което води до нисък разход на материал. Изисква плътно покриване на повърхностите, заради това не се препоръчва за боядисване на нови сграда.

Стил в интериора

Нашето настроение и темперамент определят както стила ни в живота, така и стила в интериорния дизайн. Нуждите на различните пространства изискват различни цветове бои. В дневната прекарваме наЙ-много време с нашите семейства. Светлите интериорни бои са найпрепоръчвани и използвани. Детската стая може да бъде с по-нестандартен вид. Ярките и светли нюанси привличат светлината, така че ако обичате слънцето тези бои биха стояли добре във вашата спалня. Именно там където спим, прекарваме най-много време от денонощието си. Заради това е важно цветовете на да бъдат в унисон с нашата същност. Червените нюанси найчесто се характеризират с енергия, бодрост и динамика. Рядко използвани са за домашна употреба,

Интериорни бои-3
Интериорни бои – предложете на други

предпочитани по-скоро за дизайн на заведения. Виолетовото символизира мистика, страст и духовност. Идеално приложими интериорни бои за спални, както и за спортни помещения. Синият цвят означава доверие, истина и чистота. Зеленото се определя като природа, растеж и здраве. Придава чувство за лекота и хармония. Подходяща боя за интериора на всекидневни, офиси, училищни сгради. Жълтите нюанси означават радост, надежда, философия, просветление. Прилягащи на всеки с весело настроение в своите ярки разновидности. Тьмните бежово кафяви бои създават класа и висок стил в дизайна на интериора.

Още оферти от Нас

Не се колебайте да разгледате и предложенията ни за фасадни бои за стени, които ще завършат цялостната представа за вашия ремонт.

Разновидности интериорни бои и техните специфики
Миещи бои
Сатенен ефект
Декоративни бои
Преди нанасянето на интериорни бои
Колко слоя боя са ни нужни?
Нанасяне на боята. С пистолет или четка ?
Стил в интериора
Още оферти от Нас