• Home
  • Кетъринг

Кетъринг

Кетъринг

 

Кетърингът е бизнес, който е занимава с професионалното доставяне на храни и напитки за различни събития на отдалечено място. Но макар това да е определението на самата идея, в нея се съдържат още много елементи, които наистина да превърнат услугата в луксозно преживяване за Всички гости. Сега, кетърингът е нещо много повече от храна, напитки и любезно обслужване. С годините, от както кетърингът е създаден като услуга, идеите и технологиите му неименуемо са се променяли, за да достигнат до съвършенството, която предлагаме днес – експлозия от цветове и вкусове, която ще замая всички сетива във Вашето тяло.

 

Първата порция кетъринг в света

Кетърингът може да бъде проследен в историята още със създаването на страноприемници и места, в които

Кетъринг-4
Кетъринг

човек е имал възможността да се храни извън дома си. Смята се, че за първи път кетърингът, такъв, какъвто познаваме и днес, е използван в Съединените Американски Щати още през 1778 година на бал във Филаделфия. В началото на 19-ти век бизнесът с кетъринг започва да се развива усилено в щата Филаделфия. Индустрията започва да процъфтява и да набира все повече популярност под „управлението“ на Робърт Богъл. И до днес, той се смята за основателят на кетъринга.

 

Кетърингът в Европа

 

Едва век по-късно, през 30-те години на 20 век, Съветският съюз започва да използва кетъринга като част от колективизацията в страната. Тогава, те са използвали прости менюта с малко блюда. След Втората Световна Война кетърингът процъфтява като бизнес и през 60-те години на миналия век се налага над домашно приготвената храна. С нарастването на изискванията и нуждите на клиентите се развиват и предлаганите кетъринг услуги.

 

Кетърингът в 21 век

В 21 век кетърингът има много по-дълбок смисъл и усещане, от колкото просто храна и напитки. Той позволява на хората да усетят нови преживявания и да съчетаят уникални и екзотични вкусове в едно. Кетърингът, такъв, какъвто го познаваме днес, е символ на стил и качество, с авантюристична нотка. Когато се доверявате на фирма за събитиен мениджмънт и кетъринг, то Вие трябва да бъдете сигурни, че тя може да Ви предостави всичко, от което се нуждаете и дори повече!

 

Кетъринг

 

Кетъринг-3
Кетъринг

Нашият дългогодишен опит ни позволява да предлагаме на всички наши клиенти най-високото ниво и качество в кетъринга. За всички години, от който сме на пазара, екипът ни успешно се е установил като лоялен и качествен партньор в областта на кетъринга. Ние сме имали честта да работим с много институции на Република България, посолства, както и фирмени партита на големи производители и бизнеси в страната. Ние предоставяме на всички наши клиенти внимание към детайлите, отдаденост, както и силно желание да превърнем всяко събитие в луксозно преживяване.

 

Нови вкусове и усещания с кетъринга

 

Ние Ви предоставяме кетъринг с подбрани висококачествени ястия, които могат да Ви предложат, както класически и традиционни вкусове, така и нови и екзотични усещания за Вашето небце. Всички ястия са приготвени от най-качествените продукти на пазара, съобразени със сезона и Вашите изисквания. Фирмата може да Ви гарантира, че всеки елемент от Вашия кетъринг и обслужване ще бъде поднесен със стил и внимание към детайла.

 

Кетъринг за всеки Ваш повод

 

Кетъринг-2
Кетъринг

Ние можем да бъдем Вашият доверен партньор в организирането и изпълнението на различни поводи, като рождени дни, абитуриенски балове, частни и фирмени партита и всеки личен и професионален празник, който искате да отбележите подобаващо. Ние ще Ви помогнем в планирането и разработването на събитието, така че то да отговаря на броя на гостите Ви, Вашите изисквания и желания.

 

Кетъринг и обслужване

Освен страхотна храна и качествени напитки, ние Ви осигуряваме обслужващ екип, който перфектно да допълни Вашето събитие. Той е високо квалифициран, дискретен, с внимание към най-малките детайли. Ние можем да Ви предложим кетъринг и обслужване навсякъде в България. Доверете се на стила и качеството с кетъринг услугите ни!

Първата порция кетъринг в света

Кетърингът в Европа

Кетърингът в 21 век

Кетъринг

Нови вкусове и усещания с кетъринга

Кетъринг за всеки Ваш повод

Кетъринг и обслужване