Кетъринг към всеки

Кетерингът

 

Кетърингът е тайната на тайната. Колкото повече знаеш за нея, толкова по-малко я разбираш. Именно това е ценното. Кетърингът е едно от онези тайнства, които са доверени на малцина, но тяхното въздействие могат да усетят всички.  Като магия, някакво вълшебство, което можете да подминете или на което можете да се доверите.

Детайлите в организацията на едно събитие непрекъснато се променят, а с тях и декорацията, кетъринга и

Кетъринг-4
Кетъринг

вашите емоции. То изисква абсолютна концентрация и опит, за да бъде изградено професионално и запомнящо се. Често претоварени от емоциите покрай събитието, хората губят време и усилия, които могат да бъдат спестени и пренасочени. В цялостната организация от изключително важно значение е компанията за кетъринг, която наемате, да бъде специалист в областта на кетъринга и да най-важното – да знае тайната.

Ключът към всеки

Ключът към всеки успешен кетъринг се крие в комбинацията от много елементи и отличното познаване на вкусовете на храната и напитките. Освен това кетърингът следва да обърне внимание на всеки детайл в процеса на изработването на храната, в нейното адаптиране и поднасяне. За нас поднасянето на вкусна и добре приготвена храна, подбрана внимателно според сезона и предпочитанията на всеки клиент е основен елемент в нашия кетъринг. Ние предоставяме на всички наши клиенти висококачествен кетъринг, приготвен с грижа, много вкус и любов, поднесен с най-подходящите напитки и обслужване, което предоставя с дискретност и внимание към детайла.

Ние вярваме, че за да бъде цялостно и завършено едно събитие, в него всеки детайл трябва да е

Кетъринг-1
Кетъринг

прецизиран и подбран специално за него. Всяко събитие изисква различен подбор на детайли като цветове, съдове, форми и разбира се – храната. За кетърингът е онази част от организацията на едно събитие, която се грижи не само за храната като детайл Кетърингът се грижи и за всеки отделен малък детайл в храната – нейното приготвяне, декориране и поднасяне.

 

 

Малки и големи събития в кетъринга

Обикновено големите събития създават повече проблеми на организаторите с кетъринга заради по-големите си мащаби и количествата. Малките събития обаче също могат да се окажат предизвикателство. Кетърингът ни гарантира качество на обслужването, независимо от размера на събитието. Ние ще направим всичко възможно кетърингът на вашето събитие да изглежда не така, както сте си го представяли. Кетърингът

трябва да пристигне при вас по-добре.

Защото и в кетъринга целта ни е да помогне на своите клиенти, като ги направи част от магията, която е в тях самите, и ги подтикне да развият идеите си. Предварителното планиране и дегустацията да неизменна част от нашия кетъринг, тъ й като дават възможност да изготвим за вас специфично меню, съобразено с вашите вкусове и изисквания и задоволяващо напълно нуждите ви. Професионализмът в подготвянето на кетъринга е изключително важен за нас, тъй като само опознавайки клиента, една компания специалист в областта си може да пресъздаде потребностите му.

За нас

Кетъринг-2
Кетъринг

Нашият дългогодишен опит ни позволява да предлагаме на всички наши клиенти най-високото ниво и качество в кетъринга. Екипът ни успешно се е установил като лоялен и качествен партньор в областта на кетъринга. Имали сме честта да работим с много институции на Република България, посолства, както и фирмени партита на големи производители и бизнеси в страната. Всички ястия в кетъринга ни са приготвени от най-качествените продукти на пазара, съобразени със сезона и Вашите изисквания. Фирмата може да Ви гарантира, че всеки елемент от Вашия кетъринг и обслужване ще бъде поднесен със стил навсякъде в България.

Сигурно ви се е случвало да попаднете на кетъринг, който не съвпада с поне едно от сетивата ви. За кетъринга това е недопустимо, тъй като едно събитие се гради преди всичко на сетивата на клиента.

Защото клиентът е тайната както на събитието като цяло, така и на кетъринга. Той е онзи неразгадаем елемент, който прави всичко различно и несъвпадащо с никое друго. Клиентът е онзи щедър някой, който иска да сподели магията, да направи своите гости не просто част от рожден ден, сватба или корпоративно събитие, а част от тайната.

Да, кетърингът е тайната на тайната. Ти знаеш как се прави, знаеш с какво, за кого, но онова, което получаваш като резултат, не ти трябва да разбираш. Трябва просто да му се насладиш, защото то е приготвено и доставено специално за теб. А и нали за това са тайните – да им се довериш!

Ключът към всеки
За нас