Кетъринг коктейли

Кетъринг

 

Често, когато човек чуе думата кетъринг, първата асоциация, която изниква в ума е храна. Но всъщност кетъринг е много повече от просто приготвяне и сервиране на храна. За нас, поднасянето на вкусни и добре приготвени ястия, подбрани внимателно според сезона и предпочитанията на всеки клиент, е на-важен елемент на кетъринга. Ние предоставяме на всички наши клиенти висококачествен кетъринг, приготвен с грижа, много вкус и любов, поднесен с най-подходящите напитки и обслужване, което предоставя

Кетъринг-5
Кетъринг

дискретност и внимание към детайла.

Видът и начинът на сервиране на кетъринг менюто се определя в зависимост от самото събитие. Той трябва да допълва атмосферата, а не да изглежда странно и не на място. Например, при организирането на следобеден коктейл в офиса, удачно е кетърингът да позволява на всички Ваши гости лесна консумация с ръце. Дългогодишният ни опит ни показва, че всеки детайл от кетъринга определено има значение. Именно затова ние се грижим всичко да бъде приготвено и поднесено по най-добрия начин.

Кетърингът определено има значение и играе важна роля за успеха на всяко събитие. Ние Ви предлагаме различни стилове кетъринг, които най-добре да подхождат на Вашето събитие, както и подходящо за всеки стил сервиране.

Кетъринг за закуска

 

Кетъринг-2
Кетъринг

Всички знаем колко е важна закуската. В книгата си „Петък“, известният американски новелист и писател Робърт Хайнлайн пише, че „човек не бива да присъства дори на края на света без добра закуска“. Ние възприемаме закуската като важен елемент в нашите кетъринг услуги, за да можете лесно да съчетаете полезното и приятното и да си гарантирате усмивки и добро настроение още от началото на деня. Ние Ви предлагаме разнообразни предложения за кетъринг закуска, които комбинират здравословна и вкусна храна, като бизнес закуска, закуска на бюфет или класическата прясно приготвена Английска закуска.

Кетъринг за кафе пауза

Кафе паузите по време на работна среща или конференция са не просто време за кафе, а момент, в който можете да си починете и разсеете, както и да имате възможността за леко хапване. Именно затова кетърингът за кафе паузите се е превърнал в неразделна част при планирането и провеждане на конференции, семинари, лекции, обучения и много други. В зависимост от Вашите желания и предпочитания, ние Ви предлагаме кетъринг с богат избор от домашни сладки, солени бисквити, мъфини, кроасани, пресни плодове, кафе, чай и освежаващи напитки.

Кетъринг за коктейли

Всеки един коктейл има нужда от добър кетъринг. За всички партита и събития, които не изискват настаняване, ние Ви предлагаме кетъринг меню, съставено от вкусни хапки и миниатюри, които могат лесно

Кетъринг-3
Кетъринг

да бъдат консумирани с ръце. Всички ястия от нашето кетъринг меню са приготвени от качествени продукти,

с внимание към всеки детайл, както при комбинирането, така и при поднасянето. Всички предложения от нашия кетъринг са съобразени с Вашите желания, както и сезонните предложения и възможностите на мястото, където ще се проведе събитието.

Кетъринг за топъл и студен бюфет

В зависимост от Вашето събитие, ние Ви предлагаме и варианти за студен и топъл бюфет. Този тип кетъринг е често предпочитан по време на работни обеди и корпоративни събития. Предимството на кетъринга на бюфет е широките възможности за съчетание на различни вкусове, както и богатото разнообразие от храни – салати, вегетариански ястия, печива, риба, пресни плодове и зеленчуци. Ние ще изготвим цялостна концепция и презентация на кетъринга, като ще вземем под внимание Вашите желания и изисквания, както и вида и размерите на събитието.

Кетъринг за официални събития

 

Организирането на седящи обеди и вечери са подходящи и предпочитани за по официални и тържествени поводи, като сватби, юбилеи, награждавания, протоколни изяви, дипломатически и корпоративни срещи. При този тип събития кетъринг менюто трябва да бъде елегантно и внимателно подбрано, като е планирано и приготвено в съответствие със сезона и цялостната концепция. При официалните обеди и вечери е изключително важно всяко ястие от кетъринг менюто да бъде комбинирано с най-подходящите напитки. Често официалните събития изискват

Кетъринг-4
Кетъринг

кетъринг, който предлага индивидуално меню за всеки гост, съобразено с изискванията на Вашите гости. Ние можем да Ви гарантираме, че ще задоволим очакванията и изискванията на всеки Ваш гост!

Освен кетъринг менюто, при организирането на официални събития е важно аранжирането на масите, както и цялостната декорация в залата. Ние държим на качеството и нашите специални събития са придружени с кристални чаши, качествен порцелан, елегантни прибори и впечатляващи флорални аранжировки.

Доверете се на нас при организирането на Вашето събитие и избирането на най-подходящия кетъринг за Вас и Вашите гости!

 

Кетъринг за закуска

Кетъринг за кафе пауза

Кетъринг за коктейли

Кетъринг за топъл и студен бюфет

Кетъринг за официални събития