Кетъринг плата

Пиршество на сетивата по италиански

 

Кетъринг 1
Кетъринг – маса

 

Ние сме омагьосани от фината италианска гастрономия. Затова искаме да споделим и с вас част от кулинарната магия, която качествените италиански продукти носят. Предлагаме ви не просто храна, а изумително съчетание от вкусове, скрито в нашите апетитни кетъринг плата. Кетъринг платата, които фирмата предлага, представляват перфектна кулинарна симбиоза между висококачествени италиански продукти. Те могат да съчетават твърди или меки сирена, ароматни колбаси и салами, с необходимия завършек от свежи плодове/ зеленчуци, брускети или крекери. Кетъринг платата могат да бъдат както солени, така и сладки, с профитероли, сладки хапки или италиански десерти.

Нашето кетъринг меню

 

Кетъринг 2
Кетъринг- напитки

Кетъринг платата от нас могат да бъдат избрани от нашето меню или изработени индивидуално. В менюто ни ще намерите 18 свежи идеи за кетъринг плата – по-големи и по-малки, само с месо, само със сирена или комбинация от двете. Освен тях, винаги можете да аранжирате собствената си кулинарна фантазия – възможностите са безкрайни. Кетъринг платата са мястото, където предпочитания и качество се срещат. Затова ние с удоволствие ще запознаем любимите ви сирена с гурме колбасите, моцарела с мортадела или грана падано с вентричина и проволоне. За да изпъкнат вкусовете още по-добре, нашите кетъринг плата са завършени с апетитни сосове, свежи чери домати, прясно изпечени брускети и ароматни маслини.

Малко история за катъринга

 

Историята на кетъринг платата следва многовековната средиземноморска традиция на консумация на сухи и пресни колбаси със сирена и хляб. В Италия, както и във Франция, платата традиционно се поднасят като четвърта стъпка в една класическа вечеря (след салата, предястие и основно и преди десерта). В днешно време кетъринг платата се явяват вкусен и удобен начин за почерпка, при събития, коктейли и семейни събирания, както и вкусен завършек на забързан ден.

Кетъринга в България

 

В България, подобно на средиземноморските държави, също имаме традиция в поднасянето на т.нар. “сухи мезета”, постепенно превърнали се в кетъринг плата. За съжаление в момента хранителният пазар е претрупан с продукти с ниско качество, използващи изкуствени добавки, консерванти, подобрители, соеви заместители, хидрогенирани мазнини и сухи млека. Именно затова ние използваме за своите кетъринг плата продукти от ексклузивни италиански представители, които гарантират съдържанието на сирената и колбасите. За разлика от българските си алтернативи, нашите кетъринг плата са приготвени само с чисти и натурални съставки – месо и мляко от италиански ферми. Те следват оригиналните си рецепти от преди години и използват същата технология, с уважение към суровината и преклонение към вкуса.

След като сме избрали и внесли отличните си продукти, нашият екип от професионални готвачи приготвя кетъринг платата на момента, за да бъдат те винаги свежи и пресни. Те могат да бъдат приготвени пред вас, на място в ресторантите ни, или поръчани по телефона или онлайн. Всяка част от асортимента на кетъринг платата може да бъде дегустирана в локациите на веригата.

Кетъринг платата са бързо и ефектно решение за всеки повод

 

Кетъринг 3
Кетъринг – сватба

Кетъринг платата са бързо и ефектно решение за всеки повод. Те ви помагат да пестите време и да се радвате пълноценно на празника си. Вместо да прекарате цял ден в приготовления за вашия повод, вие лесно можете да си поръчате кетъринг плата и да се забавлявате с гостите си. По този начин изборът на продукти, нарязването, аранжирането и оформянето на кетъринг платата остава за нас. А вие трябва само да се отпуснете и да се насладите на хубава чаша вино.

Гостите ви ще бъдат впечатлени не само от качеството и вкуса, но и от празника на сетивата, който кетъринг платата създават. Казват, че се храним първо с очите си и кулинарията е майсторство и от естетическа гледна точка. А кетъринг платата разчитат именно на стилния дизайн в подредбата на всяка своя част. Затова те са елегантно изкушение, което ще зарадва всяко небце и око. Здравословни и красиви, кетъринг платата ще възхитят близките ви и ще потвърдят умението ви за добър избор.

За всички вкусове

 

Предлагаме кетъринг плата, подходящи за различни предпочитания и случаи. Те могат да бъдат изцяло вегетариански, микс от меса и сирена или изцяло месни. Могат да се включат повече зеленчуци, за по-диетичен резултат, или пък по-пикантни, за по-страстно изживяване. Сладките кетъринг платата също не бива да се подценяват – те са любими на голяма част от нашите клиенти. Кетъринг платата са важна част от всеки коктейл, фирмено парти, тиймбилдинг, работна среща, рожден и имен ден, погребение, сватба, годишнина и още много. Но не на последно място, кетъринг платата могат просто да бъдат част от романтична вечеря или събиране с приятели. В добавка към храната, ще ви препоръча и точното вино за съответното плато, което перфектно ще приятното прекарване.

Нашите клиенти

 

Наши клиенти са известни и големи компании, както и публични и популярни личности. Поважното обаче е, че от кетъринг платата на недоволни няма. Всекидневно получаваме положителни отзиви и благодарности за вкусният и стилен спомен, който сме оставили у своите клиенти. Кетъринг платата оставят следа, защото носят неизмеримо удоволствие и наслада.

Ние ви съветваме внимателно да подбирате мястото и продуктите за своите кетъринг плата. Качествените колбаси се познават по аромата и вкуса на месо. Внимателно четете съдържанието и избягвайте неясните съставки, тези с химически формули, подобрители и стабилизатори на вкуса. За сирената важи същото, както и сухото мляко, палмовата мазнина и консервантите. Имайте предвид, че големите производители ускоряват изкуствено процеса на ферментация на млечните продукти с цел по-висока добивност. Затова нашите кетъринг плата се доверяват на малки и бутикови ферми за продуктите си.

Съставките на кетъринг платата

 

Кетъринг 4
Кетъринг – продукти

Предлагаме доказано здравословни съставки. Сирената ни са естествено ферментирали и не дразнят дори чувствителния стомах, а колбасите и саламите ни са от истинско месо. Статистиката сочи, че народите, които употребяват повече млечни продукти живеят по-дълго. Добър пример са скандинавските държави, където средния прием е 106 литра прясно мляко на човек за година. Изумителното е, че там, както и в Италия, средната продължителност на живота е с години по-дълга, отколкото в България.

Измежду всички храни и напитки, които предлагаме, кетъринг платата стават все попоръчвани. Само за последната година компанията регистрира удвояване в поръчката на кетъринг плата. Това е така, защото нашите клиенти все повече ценят времето си и ни се доверяват при избора на перфектните деликатеси за техния повод.

Кетъринга се появява на българския пазар през 2012г. с иновативната концепция да съчетае магазин с панини бар. За разлика от обикновените магазини, при нас всеки продукт може да се опита на място и след това да се закупи, поръча и достави. не спира да се развива и вече разполага с три локации и завидна мрежа от доволни клиенти. Местата ни са подходящи за обяд, вечеря и питие с мезе. Голяма част от работата ни е насочена към обслужване на корпоративни клиенти, доставки в офиси и кетъринг плата за събития.

Предложение

 

Кетъринг 5
Кетъринг – предложение

Свържете се с нас и ние ще организираме вашето изискано събитие! Ще ви предложим богат асортимент от кетъринг плата, сладки или солени, напитки и вино. Разгледайте менюто ни и попълнете онлайн формата, за да можем възможно най-скоро да ви се обадим и да уточним подробностите.

 

 

 

Пиршество на сетивата по италиански
Нашето меню
Малко история
Кетъринга в България
Кетъринг платата са бързо и ефектно решение за всеки повод
За всички вкусове
Нашите клиенти
Съставките на кетъринг платата
Предложение