Кетъринг плата – наслада

Mножество безценни моменти на наслада – кетъринг плата

 

Кетъринг 1
Кетъринг – маса

 

Фирмата предлага на вниманието на всички уважаващи себе си ценители на истински добрата италианска кухня.
Кетъринг платата съчетатават в себе си продукти от най – високо качество, притежаващи характерните за Италия изисканост и стил. Кетъринг платата са комбинация от италиански сирена и зеленчуци, има също кетъринг плата съчетаващи колбаси и сирена и зеленчуци, кетъринг плата със колбаси, сирена зеленчуци и морски деликатеси.

Кетъринг платата са невероятна възможност да очаровате любимия, да зарадвате семейството в достатъчно количество на достъпна цена. Винаги свежи, специално подбрани с грижа за всеки клиент, са кетъринг платата. Доставени до домът ви, или учтиво поднесени в тихата приятна и артистична обстановка на заведенията. Кетъринг плата успешно могат да зарадват гостите на вашите тържества. Подходящи за детски рождени дни, сватби, абитуиренски балове и юбилеи кетъринг платата ще оставят очаровани вашите роднини и приятели.

Компанията радва с уникалните си кетъринг плата известни личности

 

Кетъринг 2
Кетъринг – плато

Създадена преди шест години от двама ентусиасти, Компанията радва с уникалните си кетъринг плата известни личности в София и почитатели на хубавата храна. Хора от всички краища на града, стават редовни клиенти и споделят радостта си със всички, които на свой ред също се причисляват към маняците на кетъринг платата. Така собствениците успешно развиват своя бизнес, отваряйки нови възможности в различни части на града, за да задоволят нарастващата необходимост от италианската кулинария и интересът към кетъринг платата.

Надхвърляйки стандартното предлагане на повечето италиански ресторанти от спагети, пица и паста, Ние ви даваме възможност да откриете специалните кетъринг плата – една тайна рецепта на щастливите италианци. Бъдете елегантни, здравословно нахранени и усминати.
В кетъринг плата на ще откриете множество деликатесни сирена и колбаси за които не сте и подозирали, че съществуват, произведени по специален начин и чрез висока технология. Деветдесет процента от съдържанието на кетъринг платата ще ви изненада със своята неповторимост от продукти, които не биха могли да бъдат открити в обикновенния супермаркет и в други подобни ресторанти.

Една от тайните съставки на кетъринг платата са: сирене Азиаго, Грана падоно AGRIFORM, ПАРМИДЖАНО РЕДЖАНО, СКАМОРЦА, МОЦАРЕЛА БИВОЛСКА, ГОРГОНЗОЛА, ТАЛЕДЖИО, ПЕКОРИНО RE NERO, СТРАКИНО – гордост за производителите в северна Италия от далеченото минало, и с ревностни последователи в целия свят, известни и тачени като носител на италианската индивидуалност и особености в разработването на перфектният продукт.

Кетъринг плата от сирена са прекрасно съчетание способно да задоволи нуждите на всеки вегетарианец

 

Кетъринг 3
Кетъринг – шиш

Сиренето е в основата на италианската кухня, както и в кетъринг платата. То е същността на тяхната националната гордост. От дълбока древност римляните претендират за съвършенството на сиренето, което произвеждат и се считат като първооткриватели на специфични техники на зреене, които създават неповторим аромат и вкус. При разрастването на Римската империя сиренето достига до завладените народи на Галия, където се разраства неговата популярност. Още тогава древните са оформяли комбинация от сирена и зеленчуци наподобяващи кетъринг плата. Римляните са първите, които изнасят кетъринг плата в други средиземноморски страни. Кетъринг плата със сирена са любими и там. Италия претендира за над 450 вида сирене, обхващащи развитие от почти 2000 години. Това гарантира високата полезност за здравето на кетъринг плата микс от италиански сирена.

 

 

 

За любителите на колбасите кетъринг плата освен сирена включват:

 

ПРОШУТО КРУДО, МОРТАДЕЛА ПИСТАКИ, Салам ФЕЛИНО НОБИЛЕ, Салам КАМПАНЬОЛО, ПРОВОЛОНЕ, Салам УНГАРЕЗЕ, Салам ВЕНТРИЧИНА, свежи зеленчуци и други малки тайни, които трябва да се оставите да ви изненадат. Кетъринг плата радват не само вашите вкусови рецептори а и окото с елегантната си подредба и финес.
Кетъринг платата са като месните продукти на Италианците многобройни и се характеризират с уникални елементи, както и с общи фактори като качеството на суровините. Не на последно място за отличното качество на италианските продукти за колбаси, са серията от проверки, които се извършват, за да се гарантира тяхното качество и безопасност, което автоматично прави кетъринг плата не само вкусни но и здравословни. Италия има дълга история и безброй салами, всеки регион има свой собствен начин на обработка, което създава богатото разнообразие на микса от месни кетъринг плата. Най-често срещани са:
Прошуто крудо – Смята се, че е „принцът“ на италианските продукти за колбаси. Силен аромат, деликатен вкус, слабо солен. Нарязан на специална машина, миг преди да бъде поднесен в кетъринг платата, за да не губи своите качества. Всеки елемент на кетъринг платата се обработва единствено в моментът преди консумация.
Салам – Това е тип продукт с много древен произход, който се е развивал през вековете в няколко типа, разделен на регионални специалитети. Кетъринг платата обхващат най – изтънчените вкусове от всички възможни. Италианските салами се отличават според подправките и съставките, които допринасят за придаването на всеки отделен тип специфика . Кетъринг платата ви дават достъп до всичко това.
В края на процеса на зреене, всеки тип салам развива свой собствен типичен аромат. Съчетанието му с други италиански деликатеси до постгиане на отличният резултат на кетъринг платата, е било голямо предизвикателство за майстор готвача.
Някои от най-известните салами са: салам Милано, салам Felino, салам Napoli и Soppressa Veneta и най-малко пет типа, а именно Brianza, Piacentino, Salame di Varzi, Soppressata di Calabria и Salamini Italiani alla Cacciatora, които ще откриете в кетъринг платата.
Шпек – типичен колбас от района на Alto Adige. Той има много различен пикантен и пушен вкус. Прекрасно се съчетава със останлите продукти използвани за кетъринг платата.

Бресаола

 

Кетъринг 4
Кетъринг – плодове

– Този продукт е типичен за района на Valtellina и само Bresaola, произвеждан в провинция Sondrio. Вкусът варира от леко пикантен до мек и текстурата е мека и компактна. Кетъринг плата включващи този продукт са силно хранителни и доставят енергия, благодарение на високото съдържание на протеини и общото или почти пълното отсъствие на мазнини.
Culatello – Счита се за един от най-престижните продукти на италианската традиция специалитет, идващ от Парма и Кула.
В кетъринг платата са включени и : МУСТАРДА ОТ КРУШИ, МУСТАРДА ОТ СМОКИНИ, МУСТАРДА ОТ КЛЕМЕНТИНИ, СОЛЕНКИ С ЛИМЕЦ. Трудоемко и почти невъзможно да бъдат открити извън кетъринг платата но заклеймени като вкусотии.
Оставете настрана готварските книги, безплодното обикаляне по магазините в търсене на специфични продукти, дилемата в оформянето и аранжирането на вашата италианска вечер. Подарете си спокойствието и комфорта. Кетъринг платата, които ви предлага съдържат всичко необходимо за да се почувствате туристи в Италия. Добавете към кетъринг платата и чаша вино за доброто си настроение. Кетъринг плата са неустоима комбинация в съчетание с хубавото вино.

 

Mножество безцени моменти на наслада – кетъринг плата
Компанията радва с уникалните си кетъринг плата известни личности
Кетъринг плата от сирена са прекрасно съчетание способно да задоволи нуждите на всеки вегетарианец
За любителите на колбасите кетъринг плата освен сирена включват:
Бресаола