Кетъринг плата – пиршество на сетивата по италиански

Кетъринг плата с аромата на Италия

 

Какво прави едно събитие специално? Музиката? Светлините? Не. Всички знаем, че звездата е храната. Атрактивно поднесеният и апетитен кетъринг не е просто удоволствие за гостите ви, а и онзи фин елемент от събитието, който тихо диктува цялостното усещане и възприятие за него. Стилната храна е символът на стилните хора, а има ли по-стилна и изкусителна храна от италианските колбаси и сирена? Днес ви ги представяме поднесени на елегантни кетъринг плата, носещи духа, вкуса и класата на Италия директно на вашето събитие.

Прошуто, азагио и чаша вино от Тоскана

 

Кетъринг 1
Кетъринг – прошуто с вино

Ако някога сте имали удоволствието да посетите някой от ресторантите ни, вече знаете какво ви посреща още щом прекрачите прага. Аромат на италианско еспресо, изискани сладкиши и привлекателна витрина с италиански колбаси и сирена. Лъчезарни баристи, внимателно редящи всяко фино парче прошуто “Сан Даниеле” върху дървена плоча, така че деликатесът да покаже всяка апетитна своя страна. Следват сирената – твърди, меки, познати, непознати. Чери домати и истински италиански маслини добавят щипка свеж детайл. Накрая идва виното – перфектно подчертаващо вкуса на изисканата композиция от деликатеси.

Цялото това удоволствие вече не е ограничено в уютните заведения. Компанията започна да доставя своите великолепни кетъринг плата. Те представят духа и вкуса на Италия с най-свежите италиански продукти, които бихте могли да намерите в страната ни. Богатият асортимент е едно, съвсем друго е да го получите в неговата най-красиво наредена форма директно в дома, офиса или в залата на вашето събитие. Лесно, удобно и с гарантирано високо качество – както на храната, така и на нейната презентация.

За всеки малък и голям случай

 

Кетъринг платата ни улавят всеки фин нюанс на вашето събитие, настроение и дори бюджет. Искате нещо смело и пикантно, но междувременно балансирано по вкус и цена? Кетъринг платото “Вентричина” е перфектно за вас, със своите колбаси Унгарезе и Вентричина, меките на вкус сирена Азагио и Проволоне и ниска цена. Искате гостите ви да се насладят на богат асортимент от сирена на също толкова достъпна цена? Тогава поръчайте специалното голямо кетъринг плато сирена, в което място е намерило изисканото отлежало сирене Пиаве. Можете да изненадате себе си и всички останали с големите и малки кетъринг плата на деня, в които място намират емблематични италиански месни деликатеси и сирена. А ако искате нещо екстравагантно, нещо царствено, то “Плато N8” ще ви представи най-изисканите италиански деликатеси, допълнени от брускетите в италиански стил.

Кетъринг платата на италианската верига могат да ви предоставят множество изненади и изживявания. Изборът е огромен, а всяка композиция има свой иконичен вкусов и визуален почерк, в който ще се влюбите. Нещо повече, имате възможност да създадете свое кетъринг плато от любимите ви италиански колбаси и сирена в количествата, които вие искате.

Деликатес за императори

Всеки, който веднъж е хапнал прошуто, винаги се връща за още. Но не всеки знае, че легендарният италиански деликатес има повече от две хиляди годишна история.

Още в праисторически времена, в италианската долина По, хората започват да улавят диви прасета и да изсушават месото им на слънце, да го осоляват и опушват. След опитомяването на прасетата и с настъпването на времето на Римската империя римляните започват да трансформират свинските бутове в
в прошуто. Месният деликатес бързо се превръща в главния герой на социални събития и пирове в Империята.

С преминаването на вековете производството и консумация на прошуто и други италиански колбаси прогресивно се засилва – както по отношение на обем, така и по културна и икономическа важност. С настъпването на италианския Ренесанс изкуството на гастрономията се развива и банкетите отново се връщат на мода, заедно с деликатесните сирена и колбаси. През XIX в. из Италия се появяват така наречените “салумерии” – специални магазини за продажба на деликатесни италиански меса. По това време технологиите за създаване на тези меса получават сертификати, гарантиращи автентичността и качеството им, и днес тази автентичност и колбаси са признати и защитени от Европейския съюз.

Именно това качество и автентичен вкус ще намерите днес в България – в кетъринг платата.

За вас – по всяко време

 

Кетъринг 2
Кетъринг – уют

Фирмата е място, в което можеш да бъдеш сутрин, обед и вечер. Да започнеш деня си с италианско еспресо, да обядваш с някоя от свежите им салати и накрая да вечеряш под звуците на италианска музика с плато със сирена, вино и прясно изпечено чесново хлебче. Това е място, в което можеш да се чувстваш комфортно, но и експериментално. Да вземеш любимото си или да опиташ нещо ново. Този еклектичен дух е умело пренесен в услугата за кетъринг плата. Няма никакво значение, че сте далече от ресторанта и професионалистите, които ще подготвят платото ви. Ще получите същото високо качество и внимание към детайла, а в допълнение – и бърза и точна доставка, по време на която продуктите няма да изгубят своята свежест, вкус или атрактивна визия.

Vox populi

 

Няма да намерите човек, който е посетил и не е решил да се върне – било то заради кафето, сандвичите или платата. Ресторантите са разположени на ключови точки в София, включително в Бизнес парка, за да осигурят бързо и запомнящо се изживяване на клиентите си както когато са на работа, така и когато се прибират към дома. Погледнете ли социалните канали на заведенията веднага ще видите позитивните оценки и мнения. И винаги, абсолютно винаги, едно нещо е на фокус – храната. Сега, с възможността за кетъринг плата, и новите, и редовните клиенти могат да получат всичко, което обичат, директно до вратата на дома или офиса им.

Експертното качество

Независимо дали поръчвате своето кетъринг плато дистанционно или сте директно в някое от заведенията, винаги ще получите насоки, съвети и отговори на всичките си въпроси от персонала. Те ще ви разкажат за вкусовите характеристики и дори история на отделните колбаси, кои сирена си пасват с тях или с виното, което се избрали. Ще ви насочат към най-подходящите продукти за вашата италианска вечеря или специално събитие и ще се погрижат да подберете онова, което наистина искате, дори да не знаете какво е то в началото на разговора.

Шест години италиански стил

 

Кетъринг 3
Кетъринг – паста

Първият ресторант е създаден през 2012 г. от двама кулинарни ентусиасти. Идеята им е да представят едно по-различно място София, което да донесе италианския дух в българската столица. Иновативната им концепция съчетава магазин за колбаси, по модела на италианските “салумерии” и панини бар – специалните малки заведения, които ще намерите в Италия, специализиращи в създаването и продажбата на иконичните италиански сандвичи, наречени “панини”. Така ние се превръщаме в място, от което да си напазаруваш качествени италиански продукти – от паста, през колбаси и сирена, до италиански зеленчуци и кафе – но и място с приятна, отворена атмосфера, където да седнеш сам или с приятели и да се насладиш на благините на италианската кухня, сомелиерство и

майсторство.

Твоето кетъринг плато те очаква

 

Кетъринг 4
Кетъринг – плато

 

Поръчай твоето кетъринг пано директно през официалния сайт на веригата Сподели кой модел искаш или създай свое собствено, посъветвай се с експертния екип и им сподели кога и къде искаш да бъде доставено то. След това ти остава само да се насладиш на своето събитие, към което току що си добавил голяма доза италианска класа, стил и вкус с кетъринг плато.

 

 

 

 

Кетъринг плата с аромата на Италия
Прошуто, азагио и чаша вино от Тоскана
За всеки малък и голям случай
Деликатес за императори
За вас – по всяко време
Vox populi
Експертното качество
Шест години италиански стил
воето кетъринг плато те очаква