Кетъринг София клиенти

Кетъринг София

 

(За този текст съм използвала статията, която сте ни изпратили „What sets a group of people apart from another? “, както и http://www.rhubarb.co.uk/blog/13-food-news/2531-let-your-event-grow. Позовала съм се на уточненията, които сте ни дали и съм добавила списъка с доволни клиенти, за да придам на статията по-различен вид от останалите и все пак да бъде подходяща за блог. Разделила съм я на 5 важни момента, които съм обособила и графично. Тя ще бъде придружена с 5 снимки, които ще влизат след всеки обособен със заглавие абзац.)

Какво е Кетъринг София?

 

Кетъринг-2
Кетъринг

Когато организирате събитие със страст, то несъмнено се превръща в истинско предизвикателство и в приключение. Страстта е онова усещане, което отличава една група хора от друга. Колкото повече страст вложите в съчетанието между хората и онова, което им предлагате като ваши гости, толкова по-вълнуващо ще е събитието, което организирате. Неслучайно хората казват, че именно страстта прави идеята жива, че всичко, приготвено със страст носи в себе си магия. И най-лесно този ефект може да бъде забелязан при храната.

Кетърнг София е услуга, която ще придаде на вашето събитие страстта, от която то има нужда. Кетъринг София е вдъхновение, което открива възможностите в пространството и прави така, че те да работят във ваша полза. Кетърнг София е непрекъснато развиваща се и еволюираща услуга, която е отворена и гъвкава, разнообразна и готова да удовлетвори всяка ваша нужда.

 

Как работи услугата ни Кетърнг София?

Всеизвестен факт е, че храната е основна човешка нужда, но Кетъринг София съществува, за да я направи много повече. Качеството на Кетъринг София се дължи на внимателното и грижливо подбиране и приготвяне на вкусна и храна. Но едновременно с това Кетъринг София впечатлява с подхода, който е избрал към своите клиенти. Всеки клиент е уникален със своите индивидуални изисквания. Всяко събитие, в което вземаме участие, носи своя магия, свой чар, различна хармония и концепция. Ето защо услугата Кетъринг София има за цел да задоволи потребностите на всеки клиент индивидуално. Кетъринг София не залага на еднообразието, а държи на гъвкавостта, на персоналното изпълнение на всяка клиентска нужда.

 

Какво предлага услугата ни Кетъринг София?

 

Кетъринг-3
Кетъринг

Неизменно качеството на предлаганата храна стои на първо място. Кетъринг София предлага пресни, свежи и перфектно приготвени ястия, които да угодят дори и на най-капризния вкус. Вкусът на храната в услугата Кетъринг София обаче е само половината от преживяването, което ще получите от нас. Добрата храна се консумира и с очите, тя трябва да бъде и визуално усещане. Затова Кетъринг София предлага стилно и вдъхновяващо поднасяне на всяка част от менюто. Независимо дали става въпрос за мащабно корпоративно събитие, за което услугата Кетъринг София ще съдейства на едро, или за малко частно събитие с близки и приятели, Кетъринг София ще направи всяко ястие на трапезата ви да изглежда като черешката на тортата.

 

Какво е различното в услугата Кетъринг София?

Услугата на Кетъринг София съчетава креативното и изисканото с разнообразното и висококачественото. Кетъринг София услугата включва обслужването на събития в столицата на България София, която е локация, която предлага възможности да съберете в на едно място целия свят, да направите парти, тиймбилдинг, изящна сватба или гала вечеря в екзотичен или пък елегантен стил и да аранжирате пространството така, че всяка точка на света да се пренесе в залата на вашето събитие. Кетъринг София услугите ни правят тази идея постижима и напълно реална. Кетъринг София усеща стила на всяко събитие, неговите особености и характерни черти и прави храната забележителна част от тях. Независимо дали имате нужда от кубинска кухня, Кетъринг София ще доведе Куба при вас. А ако имате нужда от традиционно местно меню, поднесено по впечатляващ начин, Кетъринг София ще се погрижи за неговото професионално приготвяне и атрактивно поднасяне.

Кетъринг-4
Кетъринг

Дългогодишния опит в областта на Кетъринг София услугите е научил екипа на детайлност във всяка част от работата от качеството продуктите и материалите до качеството на тяхното презентиране. Затова важно предимство на услугата Кетъринг София е, че с нея си гарантирате пълна гама от многообразни услуги, които да придадат завършен вид на събитието ви. Впечатляващото на Кетъринг София се крие и в самото му име. София е локация с хиляди нестандарни възможности за провеждане на едно събитие. Ние сме компания с афинитет към нестандартните и впечатляващи локации, които да изненадат гостите на събитието. Предизвикателството пред услугата Кетъринг София е да направи всяко едно нетипично място в най-правилното и най-вдъхновяващото. Освен с изящни декори, сценична подготовка, техническо обезпечаване, артисти и певци, от особена важност за Кетъринг София е поднасянето на храната и напитките. Внимателното съчетаване на всеки детайл с идеята на събитието е водеща за Кетъринг София. А разнообразните идеи това да се случи го правят уникално и неповторимо. От шотове и коктейли с цветовете на компанията до превръщането на нетрадиционна локация като музея Земята и хората в най-подходящото място за провеждането на голямо корпоративно събитие, услугите Кетъринг София грабват вниманието, впечатляват с гъвкавост и прецизност и учудват с великолепни резултати.

 

Доволните клиенти на услугата Кетъринг София

Ние сме компания, стартираща своето развитие именно с кетъринг. Неслучайно Кетъринг София е услуга, която непрекъснато се развива и усъвършенства. С годините Кетъниг София се превръща в една от най-печелившите услуги. Множеството доволни клиенти от услугите на Кетъринг София са доказателство за професионализма в работата ни и за отличните резултати, постигнати от услугите Кетъринг София. Сред

Кетъринг-7
Кетъринг

доволните клиенти на Кетъринг София са президента на Република България,  Посолство на Съединени Американски Щати, Министерство на отбраната, Министерство на здравеопазването. На Кетъринг София услугите се довериха и Министерство на образованието и науката, Министерство на икономиката, енергетиката и туризма на Република България, Министерство на външните работи, ДКСИ (Държавна комисия по сигурността на информацията). От Кетъринг София услугите са се възползвали и Мтел, Виваком, Банка ДСК, Първа Инвестиционна Банка АД,  Western Union, Елана Холдинг, Лойдс Регистър. На Кетъринг

София за свои събития разчитаха и HP Bulgaria, HP Europe, Xerox, PolyComp, Stemo Computers, Bascom,  Nemechek, Ericson, Eli Lilly, Мини Марица Изток ЕАД, АЕЦ Козлодуй ЕАД. С услугата Кетъринг София компанията е партньор и на Български зъболекарски съюз, ВМА, Българска фондова борса- София АД, Profilink, Baumit България, Бизнес парк София, Сердика Център София, Адвал Тунелно строителство. Кетъринг София е част от вдъхновението за събития и на Henkel България ЕООД, Сервие Медикал, Kronospan, Kraft, OMV Group, Roca, Mexon, Фертитрон България ЕООД, Scania, Avto Union Holding, Dars auto, Кings Тobaco, Винпром Пещера, Zagorka, Jack Daniel’s. От Кетъринг София услугите, доволни са също Vesta Build, Decora Center, Canali, Versace, Escada, Chopard,  Adidas, Astela Atelier,  Interuis Аrredamenti и много други, които повярваха в Кетъринг София и останаха доволни.

Услугата Кетъринг София се гордее с високо качество на продуктите и ястията и с професионализъм и отдаденост на всеки член от екипа, отговарящ за приготвянето, декорирането или поднасянето на храната. Кетъринг София услугите се гордеят и с огромния списък от доволни клиенти. Страстта да продължава да създава и вдъхновява намира своя израз именно в Кетъринг София. Тъй като понякога всичко, от което едно събитие се нуждае, е прецизният достъпен и автентично приготвен кетъринг. Затова доверете се на Кетърнг София услугите и се насладете на приключението.

 

Какво е Кетъринг София?

Как работи услугата ни Кетърнг София?

Какво предлага услугата ни Кетъринг София?

Какво е различното в услугата Кетъринг София?

Доволните клиенти на услугата Кетъринг София