Кетъринг услуги за парти

Кетъринг услуги

 

За кетъринг услугите

Кетъринг Услуги-9
Катеринг услуги

Следвайки тенденцията в световен мащаб, кетъринг услугите стават все по-популярни и разпространени и у нас. А групите потребители, които използват кетъринг услугите, са изключително разнообразни. Започвайки от бизнеса, търсещ си надежден кетъринг партньор за различни цели и събития, и стигайки до домакините, които не желаят да прекарат целия си ден в готвене. Кетъринг услугите предлагат редица удобства и предимства на своите потребители. Повече за тези предимства на кетъринг услугите ще разберете в следващата точка от текста.

 

 

Кетъринг услуги – основни преимущества

 

Кетъринг Услуги-4
Кетъринг Услуги

Преимуществата от използването на кетъринг услугите могат да се разгледат в много и разнообразни аспекти. Те са свързани със спестеното време и разходи, с удобството и постигнатите резултати от цялостния процес. Нека да обобщим накратко главните предимства на кетъринг услугите:

 

 • кетъринг услуги: спестяване на време и усилия – приготвянето на храната действително е процес, изискващ доста време и усилия. Време и усилия, които вашето напрегнато ежедневие обикновено не ви дава възможност да отделите. А и всъщност не е необходимо да го правите. Кетъринг услугите ще ви осигурят качествена храна винаги, когато се нуждаете от нея. Всичко, което се изисква от вас, е едно обаждане по телефона. Бързо и лесно, нали?
 • кетъринг услуги: по-прецизно планиране на разходите – ако сами се занимавате с осигуряването на храната за различни фирмени мероприятия, винаги съществува риск от неправилна преценка на средствата, които трябва да се отделят. Подобни грешки ще ви костват много проблеми и главоболия впоследствие, а в някои случаи – и ненужно направени разходи. Фирмите, предоставящи кетъринг услуги, ще ви спестят тези неприятности. Те имат богат опит в организацията на различни събития и могат да ви дадат най-добрите съвети относно храната, обслужването и съответно бюджетът, който ви е необходим.
 • кетъринг услуги: качество и разнообразие – избирайки кетъринг услугите, вие си гарантирате качествена и разнообразна храна, съобразена с вашите вкусове и предпочитания. Надеждните фирми, предоставящи кетъринг услуги, използват само и единствено най-добрите продукти и контролират стриктно всяка стъпка от процеса по приготвяне на храната.

  Кетъринг Услуги-8
  Кетъринг Услуги
 • кетъринг услуги: добро представяне – и не на последно място, когато става въпрос за големи фирмени мероприятия с важни гости, кетъринг услугите винаги добавят доза стил и престиж към събитието. Качествената храна и отличното обслужване ще ви помогнат да се представите перфектно пред гостите и партньорите си, и да повишите допълнително репутацията на своята компания.

 

 

Кетъринг услугите – рецепта за качество и професионализъм

 

Ние имаме дългогодишен опит в сферата на кетъринг услугите, който ни позволява да осигурим на клиентите си обслужване от най-високо качество. Нашите специалисти извършват работата си професионално и прецизно, независимо дали става въпрос за подпомагане организирането на събития, отговаряне на нуждите на бизнеса от надежден кетъринг партньор или подаване на ръка на домакините в ежедневните им задължения в кухнята. Продуктите си получаваме от дългогодишни и изпитани доставчици, а процесът по приготвяне на храната е стриктно контролиран с оглед изпълнение на поставените високи стандарти. Менюто, предлагано в кетъринг услугите ни, се обновява непрекъснато, за да се отговори по най-добрия начин на изискванията и предпочитанията на клиентите. Ето основните категории храни, от които можете да избирате:

Кетъринг Услуги-2
Кетъринг Услуги
 • коктейлни хапки и миниатюри – започваме с тази категория от менюто ни за кетъринг услуги, защото е доста предпочитана за традиционните фирмени коктейли. Можем да ви предложим изключително голямо разнообразие от вкусни и изискани хапки за подобни мероприятия. Започвайки от хапки с три вида превъзходни сирена и стигайки до леко пикантни видове и такива с пуешко филе или пушена сьомга.
 • сандвичи – сандвичите, доставяни в рамките на нашите кетъринг услуги, са подходящи както за ежедневно хранене, така и за различни мероприятия. Менюто ни включва предложения за отбрана обстановка, като например „Трилогия от кроасани с италиански деликатеси“. Същевременно обаче предлагаме и по-прости комбинации („Хрупкави багети с луканка и сирена“). Чрез кетъринг услугите ни ще получите вкусни и добре изпипани сандвичи, подходящи за всякакви ситуации.
 • бизнес кетъринг – тази категория е част от кетъринг услугите ни, свързани с осигуряването на различните хранения в офиса. Нашето предложение за бизнес закуска включва мини френски кроасани с масло, мини щрудел с кайсии и ролка със стафиди. За обяд пък сме предвидили вкусни сандвичи с кюфтенца или колбаси и свежи зеленчуци. Кетъринг услугите ни ще ви гарантират качествена и здравословна храна на работното място.
 • десерти – те също са включени в менюто за кетъринг услугите ни и ще задоволят всеки вкус и предпочитание. От мини еклери с баварски крем до класически домашен кекс и сезонни плодове – идеалните допълнения за обеди, кафе паузи или фирмени коктейли.
 • къпкейк – къпкейковете, доставяни в рамките на кетъринг услугите ни, са подходящи за работни закуски, фирмени партита и всякакви събития от подобен формат. А за наистина специални мероприятия предлагаме празнични кутии и дори възможност за изписване на вашия бранд върху къпкейка.
 • напитки – налице е голямо разнообразие и по отношение на напитките, които са част от менюто за кетъринг услугите ни. От обикновена минерална вода до качествени безалкохолни напитки и свежи натурални сокове – изборът е изцяло ваш.

  Кетъринг Услуги-1
  Кетъринг Услуги

Доверете се на кетъринг услугите ни и ще получите качествена храна и професионално обслужване, които ще ви оставят напълно удовлетворени и ще добавят доза свежест и сладост във вашия ден.

 

За кетъринг услугите

Кетъринг услуги – основни преимущества

Кетъринг услугите – рецепта за качество и професионализъм