Кетъринг услуги за социални събития

КЕТЪРИНГ УСЛУГИ

 

(За изграждането на този текст съм използвала няколко източника, така че статията да бъде пълна и различна от останалите статии за кетъринг. Сред източниците са: 4 Tips to Save Money on the 4 Types of Catering, https://www.savorycuisines.com/what-is-a-full-service-catering-company/ и http://www.inspiredcateringandevents.com/services/. Също така съм оптимизирала текста от представянията, които вие сте ни изпратили. Текстът в тази статия също ще бъде прекъснат/скрит с „Вижте повече“, коет

Кетъринг Услуги-1
Кетъринг Услуги

о съм поставила на съответното място, за да можете да си представите точно как ще изглежда. Сред текста ще има и 5 снимки, като Ви посочвам също и тяхното място.)

 

Кетъринг услугите предоставят вдъхновен асортимент и професионален опит, които са нужни на всяко събитие, за да бъде то наистина отличително. Като част от кетъринг услугите можете да разчитате на персонално меню и стилен дизайн на всеки тип събитие, което искате да направите незабравимо.

За спокойствието на гостите и хармонията при организирането на едно събитие са сред най-важните неща за успешното му протичане. Кетъринг услугите обхващат широка гама от аспекти, които ще се погрижат всеки детайл от събитието ви да бъде прецизиран и организиран с вкус. Като говорим за вкус, неизменна част от организирането на събитие е кетърингът. Кетъринг услугите обхващат планиране на меню с дегустация и визуализация, координиране, подготвяне на тематика и елегантно поднасяне на храни с великолепен вкус. Предпочитате нещо по-екстравагантно и екзотично или нещо традиционно и изпитано – кетъринг услугите ще ви докажат, че всяко ваше желание може да бъде удовлетворено по най-професионалния и деликатен начин.

Независимо дали фирмата ви поръчва кетъринг услуги за бизнес среща, или пък сте двойка, планираща кетъринг услуги за магичния си сватбен ден, има подходящи начини да спестите пари и да се представите

Кетаринг услуги-9
Кетъринг услуги

на ниво пред гостите си. С буквално стотици вкусни възможности кетъринг услугите обхващат десетки менюта, с които ще се чудите откъде да започнете. И за да ви даде и предимството да знаете повече за кетъринга и неговото правилно управление, реши да сподели с вас някои лесни, но ефективни начини за помощ с кетъринг услугите.

Добро начало, когато поръчвате кетъринг услуги, е да разберете различните видове кетъринг. Всеки тип има различно планиране, ценообразуване и процедури за поръчване. След като разберете същността на кетъринг услугите, това ще ви помогне да стесните кръга и да изберете най-подходящото меню за вашето събитие, като същевременно спестите време и пари. За ваше улеснение препоръчва да разгледате няколко основни типа кетъринг услуги:

Сватбени кетъринг услуги:

 

Кетъринг Услуги-4
Кетъринг Услуги

Сватбата е онова вълшебно събитие, което остава незабравимо в живота на младоженците. Огромно влияние върху този специален ден оказват кетъринг услугите. От специалните гости до булката и младоженецът – трябва да се доверите, че всички си прекарват чудесно. Неизменна част от празнуването е менюто. Затова кетъриг услугите, които избирате, трябва да подхождат на общия план за стил на цялата сватба. Вечерята, десертът, напитките и декорацията им са част от кетъринг услугите и те следва да бъдат перфектно изпълнени. Ние ще предоставим всичко това и още много изненади за вашите кетъринг услуги.

Корпоративни кетъринг услуги:

 

Корпоративните събития, били те малки фирмени срещи и обучения или мащабни мероприятия изискват вниманието ви да бъда съсредоточено изцяло върху по-важната задача – вашият бизнес. Затова е добре кетъринг услугите да са поети от фирма, която ви позволява да се съсредоточите върху работата си, като едновременно с това остави гостите ви да се наслаждават на свежа и вкусна храна. Континенталната закуска и бюфетите са сред популярните избори за кетъринг услуги и правилното им изпълнение гарантира вашето спокойствие и увереност. С богатия си опит гарантира най-професионалните кетъринг услуги за всяко едно ваше корпоративно събитие.

Кетъринг услуги за социални събития:

 

Кетъринг Услуги-8
Кетъринг Услуги

От рождени дни до големи барбекюта или партита кетъринг услугите трябва да съвпадат с темата и целта на събитието. Такъв тип събития предполагат богатство от декорации, забавления и разбира се – храна. Кетъринг услугите за социални събития също следва да предлагат широк спектър от предястия, бармани, изискано сервиране и още много удобства, за да може вие да се наслаждавате на вашия празник. Фирмата разбира това и затова се грижи за кетъринг услугите, които поръчвате, с финес, стил и внимание към всеки детайл от храната и нейното поднасяне.

Кетъринг услугите предлагат индивидуално разработено меню, съобразено с уникалните вкусове и изисквания на клиента, вида на събитието, мястото и времето на неговото провеждане. Храната и напитките са подбрани според конкретния сезон, поднесени елегантно и артистично. За кетъринг услугите ни разполагаме с широка гама класно кетъринг оборудване и е готов да осъществим всяка различна и нестандартна идея. Не на последно място работим със страхотен обслужващ екип, дискретен и прецизен във всеки детайл за своите кетъринг услуги.

Кетъринг услугите поемат отговорност за вашите бизнес закуски, обеди и вечери, представителни и корпоративни коктейли, гала събития, семинари, конгреси, бизнес срещи, мотивационни пътувания и много други. С кетъринг услугите можете да се чувствате спокойни и уверение в организацията на всяко едно събитие.

Кетъринг Услуги-5
Кетъринг Услуги

В зависимост от конкретно задание, идея или цел, аранжирането на всеки детайл превръща повода в специално събитие. Кетъринг услугите предлагат индивидуално разработено меню, съобразено с уникалните вкусове и изисквания на клиента, вида на събитието, мястото и времето на неговото провеждане. Кетъринг услугите залагат на разнообразни предложения на висококачествени храни и напитки, подбрани според конкретния повод и сезон, поднесени елегантно и артистично. Екипът, осъществяващ кетъринг услугите с дискретен и прецизен към всеки детайл от работата си. Можете да поръчате кетъринг услуги във всяка точка на страната, независимо от неговия мащаб, и поема цялостна грижа за подготовката му и неговата реализация.

Затова доверете се на кетъринг услугите ни, за да имате перфектното събитие, чийто вкус ще помните дълго.

 

Сватбени кетъринг услуги:

Корпоративни кетъринг услуги

Кетъринг услуги за социални събития: