Кетъринг услуги специални

КЕТЪРИНГ УСЛУГИ

 

(За този текст съм използвала статията, която сте ни изпратили „What sets a group of people apart from another? “, както и http://www.rhubarb.co.uk/blog/13-food-news/2531-let-your-event-grow. Позовала съм се на уточненията, които сте ни дали и съм добавила списъка с доволни клиенти, за да придам на статията по-различен вид от останалите и все пак да бъде подходяща за блог. Разделила съм я на 5 важни момента,

Кетъринг Услуги-1
Кетъринг Услуги

които съм обособила и графично. Тя ще бъде придружена с 5 снимки, които ще влизат след всеки обособен със заглавие абзац. Посочвам как точно ще изглежда.)

ДОПЪЛНИТЕЛНО – ПРЕРАБОТИЛА СЪМ СТАТИЯТА ЗА КЕТЪРИНГ СОФИЯ, ТАКА ЧЕ ДА СТАНЕ КЕТЪРИНГ УСЛУГИ

Какво представляват кетъринг услугите?

Когато организирате събитие със страст, то несъмнено се превръща в истинско предизвикателство и в приключение. Страстта е онова усещане, което отличава една група хора от друга. Колкото повече страст вложите в съчетанието между хората и онова, което им предлагате като ваши гости, толкова по-вълнуващо ще е събитието, което организирате. Неслучайно хората казват, че именно страстта прави идеята жива, че всичко, приготвено със страст носи в себе си магия. И най-лесно този ефект може да бъде забелязан при храната.

Кетъринг услугите на  ще придадат на вашето събитие страстта, от която то има нужда. Кетъринг услугите на  са вдъхновение, което открива възможностите в пространството и прави така, че те да работят във ваша полза. Кетъринг услугите на  непрекъснато се развиват и еволюират, като стават все по-отворени и гъвкави, разнообразни и готови да удовлетворят всяка ваша нужда.

Как работят кетъринг услугите на ?

Кетъринг Услуги-2
Кетъринг Услуги

Всеизвестен факт е, че храната е основна човешка нужда, но кетъринг услугите на  съществуват, за да я направят много повече. Качеството на кетъринг услугите се дължи на внимателното и грижливо подбиране и приготвяне на вкусна и храна. Но едновременно с това Кетъринг София впечатлява с подхода, който  е избрал към своите клиенти. Всеки клиент на  е уникален със своите индивидуални изисквания. Всяко събитие, в което  взема участие, носи своя магия, свой чар, различна хармония и концепция. Ето защо услугата С кетъринг услугите си  има за цел да задоволи потребностите на всеки клиент индивидуално. Кетъринг услугите не залагат на еднообразието, а държат на гъвкавостта, на персоналното

изпълнение на всяка клиентска нужда.

Какво предлагат кетъринг услугите на ?

Кетъринг Услуги-3
Кетъринг Услуги

Неизменно качеството на предлаганата храна стои на първо място. Кетъринг услугите предлагат пресни, свежи и перфектно приготвени ястия, които да угодят дори и на най-капризния вкус. Вкусът на храната в кетъринг услугите обаче е само половината от преживяването, което ще получите от . Добрата храна се консумира и с очите, тя трябва да бъде и визуално усещане. Затова Кетъринг услугите предлагат стилно и вдъхновяващо поднасяне на всяка част от менюто. Независимо дали става въпрос за мащабно корпоративно събитие, за което кетъринг услугите на  ще съдействат на едро, или за малко частно събитие с близки и приятели, Кетъринг услугите на  ще направят всяко ястие на трапезата ви да изглежда като черешката на тортата.

Какво е различното в кетъринг услугите на ?

Кетъринг услугите на  съчетават креативното и изисканото с разнообразното и висококачественото. Кетъринг услугите предлагат възможности да направите парти, тиймбилдинг, изящна сватба или гала вечеря в екзотичен или пък елегантен стил и да аранжирате пространството така, че всяка точка на света да се пренесе в залата на вашето събитие, защото за кетъринг услугите на  няма невъзможни неща. Кетъринг услугите на  правят всички ваши идеи постижими и напълно реални и ви предлагат богат асортимент от нови, интересни и екстравагантни решения. Кетъринг услугите на  усещат стила на всяко събитие, неговите особености и характерни черти и прави храната забележителна част от тях. Независимо дали имате нужда от кубинска кухня, Кетъринг услугите ще доведат Куба при вас. А ако имате нужда от

Кетъринг Услуги-4
Кетъринг Услуги

традиционно местно меню, поднесено по впечатляващ начин, с кетъринг услугите  ще се погрижи за неговото професионално приготвяне и атрактивно поднасяне.

Дългогодишния опит на  в областта на кетъринг услугите е научил екипа на детайлност във всяка част от работата от качеството продуктите и материалите до качеството на тяхното презентиране. Затова важно предимство на кетъринг услугите е, че с тях си гарантирате пълна гама от многообразни услуги, които да придадат завършен вид на събитието ви. Кетъринг услугите ще уловят най-нестандартното в избраната локация и ще го накарат да работи във ваша полза.  е компания с афинитет към нестандартните и впечатляващи локации, които да изненадат гостите на събитието. Предизвикателството пред кетъринг услугите на  е да направят всяко едно нетипично място в най-правилното и най-вдъхновяващото. Освен с изящни декори, сценична подготовка, техническо обезпечаване, артисти и певци, от особена важност за кетъринг услугите на  е поднасянето на храната и напитките. Внимателното съчетаване на всеки детайл с идеята на събитието е водеща за кетъринг услугите. А разнообразните идеи това да се случи го правят уникално и неповторимо. От шотове и коктейли с цветовете на компанията до превръщането на нетрадиционна локация като музея Земята и хората в най-подходящото място за провеждането на голямо корпоративно събитие, кетъринг услугите на  грабват вниманието, впечатляват с гъвкавост и прецизност и учудват с великолепни резултати.

Доволните клиенти от кетъринг услугите на

Кетъринг Услуги
Кетъринг Услуги

е компания, стартираща своето развитие именно с кетъринг. Неслучайно кетъринг услугите непрекъснато се развиват и усъвършенстват. С годините кетъринг услугите се превръщат в една от най-печелившите дейности на . Множеството доволни клиенти от кетъринг услугите са доказателство за професионализма в работата на  и за отличните резултати. Сред доволните клиенти на кетъринг услугите на  са президента на Република България,  Посолство на Съединени Американски Щати, Министерство на отбраната, Министерство на здравеопазването. На кетъринг услугите се довериха и Министерство на образованието и науката, Министерство на икономиката, енергетиката и туризма на Република България, Министерство на външните работи, ДКСИ (Държавна комисия по сигурността на информацията). От кетъринг услугите на  са се възползвали и Мтел, Виваком, Банка ДСК, Първа Инвестиционна Банка АД,  Western Union, Елана Холдинг, Лойдс Регистър. На Кетъринг София за свои събития разчитаха и HP Bulgaria, HP Europe, Xerox, PolyComp, Stemo Computers, Bascom,  Nemechek, Ericson, Eli Lilly, Мини Марица Изток ЕАД, АЕЦ Козлодуй ЕАД. С кетъринг услугите си  е партньор и на Български зъболекарски съюз, ВМА, Българска фондова борса- София АД, Profilink, Baumit България, Бизнес парк София, Сердика Център София, Адвал Тунелно строителство. Кетъринг услугите са част от вдъхновението за събития и на Henkel България ЕООД, Сервие Медикал, Kronospan, Kraft, OMV Group, Roca, Mexon, Фертитрон България ЕООД, Scania, Avto Union Holding, Dars auto, Кings Тobaco, Винпром Пещера, Zagorka, Jack Daniel’s. От кетъринг услугите на  доволни са също Vesta Build, Decora Center, Canali, Versace, Escada, Chopard,  Adidas, Astela Atelier,  Interuis Аrredamenti и много други, които повярваха в кетъринг услугите на  и останаха доволни.

Кeтaринг услуги
Катеринг услуги

Кетъринг услугите на  се гордеят с високо качество на продуктите и ястията и с професионализъм и отдаденост на всеки член от екипа, отговарящ за приготвянето, декорирането или поднасянето на храната. Страстта на  да продължава да създава и вдъхновява намира своя израз именно в кетъринг услугите. Тъй като понякога всичко, от което едно събитие се нуждае, е прецизният достъпен и автентично приготвен кетъринг. Затова доверете се на кетъринг услугите на  и се насладете на приключението.

Какво е различното в кетъринг услугите на ?
Какво предлагат кетъринг услугите на ?

Какво представляват кетъринг услугите?
Как работят кетъринг услугите на ?
Доволните клиенти от кетъринг услугите на