Коли под наем

Коли под наем

 

Коли под наем 1
Коли под наем

Компанията “Car Rental” коли под наем предлага автомобили с различна кубатура, големина и управление (автоматик или ръчни скорости), според индивидуалните нужди на клиента и съобразно терена, на който се отдава превозното средство.
Ценовите равнища на колите под наем са достъпни и лесно можете да откриете наеми за среден и висок клас автомобили, които да отговарят на всеки бюджет. Можете да се обърнете към “Car Rental” коли под наем, за да наемете персонализиран автомобил, пригоден за деца (детски столчета, телевизор и тн.). Можете да се възползвате и от възможността за персонализирани коли под наем за хора в неравностойно положение. Единствено компания “Car Rental” коли под наем дава възможност за резервация по телефона и онлайн, както и за управление на резервация за коли под наем онлайн. Всички пътни такси са включени в цената на наема, за да Ви осигурим безпроблемно пътуване.

Предлагани коли под наем

Всички коли под наем, които предлага компанията “Car Rental” са произведени и внесени в употреба след 2015-та година, което гарантира повече сигурност и комфорт на наемателите на автомобилите.
Ако запазите своята кола под наем за период от 7 дни, получавате бонус 8-ми ден като се възползвате от привилегията да заплатите половината от цена на редовния наем на автомобил от компанията “Car Rental” коли под наем.
Когато желаем да се възползваме от услугата коли под наем, всички искаме да получим превозното средство, което сме избрали в изрядно състояние, напълно обслужено и готово за път. При онлайн или телефонна резервация, вие получавате имейл с каталог автомобили, от където можете да проверите всеки детайл за избраните от вас коли под наем и да се спрете на най-подходящата според вашите нужди.

Информация за „Car Rental“ коли под наем

Компанията “Car Rental” коли под наем е получила положителни отзиви от над 2,5 хиляди доволни клиенти, които са избрали “Car Rental” коли под наем за своята ваканция. Няма нищо по-прекрасно от възможността да подаряваме семейни мигове на красиви дестинации, до които сте пътували комфортно със своята кола под наем, според персоналните си изисквания, в посочен от вас модел автомобил, както и параметрите му (като мощност на двигателя и допълнителни екстри).
“Car Rental” коли под наем предлагат специален пакет, в който можете да предадете автомобила, след като сте приключили с пътуването си от място удобно за вас. Задайте предварително заявка за точното местонахождение, където желаете да предадете колата под на наем и наш служител ще бъде на адреса в посоченият от Вас ден и час.
Ако един автомобил не ви е достатъчен, защото обичате големи ваканции с много приятели или искате да осигурите удобен превоз на Вашите гости до важно събитие, можете да се спрете на коли под наем с вградена система за комуникация. С тях лесно ще можете да синхронизирате GPS на колите под наем и да общувате лесно с другите шофьори.
Ако Ви се налага спешно да ремонтирате автомобила си или има нужда от сервизно обслужване, не се колебайте да потърсите “Car Rental” коли под наем. Ние ще ви предложим специален пакет, в който можете да изберете от няколко категории коли под наем, с които да се придвижвате спокойно и да не прекъсвате ежедневните си задължения.

Коли под наем за звездите

коли под наем 2
Коли под наем за звезди

“Car Rental” коли под наем е еkсклузивен превозвач на всички кино звезди, които вземат участие в заснемане на продукции в Киноцентър “Ню Бояна”, сред които легендарни актьори като Салма Хайек, Силвестър Сталоун и Брус Улис. Специалните гости имат възможност да се възползват от услугата “коли под наем с шофьор”, за личните си нужди по време на престоя си в град София.

Сигурност при използване на коли под наем

При избор на кола под наем бихме Ви посъветвали винаги да искате от компанията, която отдава коли под наем документ за последната дата на технически преглед на автомобила от съображения за вашата сигурност и спокойно пътуване. “Car Rental” коли под наем провеждат пълна техническа проверка на изрядността на автомобила след всеки клиент, което ви гарантира приятен и комфортен път към желаната от Вас дестинация.
Наематели на коли под наем могат да бъдат всички лица навършили 18-годишна възраст, които имат свидетелство за управление на автомобил категория В. Ако желаете да вземете коли под наем, изискващи друга категория е необходимо да представите копие от шофьорска книжка.

Помислете за вашите ваканции

коли под наем 3
Коли под наем ваканции

Можете да запазвате коли под наем на други лица през нашата онлайн платформа или по телефона, като е необходимо да изпратите сканирано копие от шофьорската книжка на лицето, което ще управлява съответното МПС.
Помислете за всички ваканции, в които ви е омръзнало да лежите на плажа по цял ден и искате да отидете до някое интересно място около вас, без ангажиране с автобуси, гари и таксита. Това е идеалната възможност да потърсите “Car Rental” коли под наем и да направите почивката на себе си и семейството си запомняща се.
Ако не искате да губите много нерви и средства за придвижване в града, когато колата ви е в сервиза, ние имаме решение за Вашата ситуация. Спестете пари и си подарете доза комфорт, независимост и спокойствие като се обърнете към “Car Rental” коли под наем.

Коли под наем с шофьор

Доказано е, че шофирането намалява стреса при 60 % от мъжете и жените, които карат редовно. А ако предпочитате да оставите управлението на автомобила на друг, изберете услугата “ коли под наем с шофьор”.
В Европа броят на домакинствата, които използват коли под наем за ежегодните си пътувания и се възползват от допълнителни пакети и услуги на фирми предлагащи коли под наем е нараснал до 38%.
“Car Rental” коли под наем е на пазара от 2010-та година и вече 8 години предлага високо качество на услугите си, последни модели автомобили, първокласни шофьори, изгодни оферти и специални предложения за лоялни клиенти на коли под наем

Ангажиране на коли под наем

Коли под наем 4
Коли под наем ангажиране

Ако искате да ангажирате коли под наем за своята почивка, да запазите автомобил за следващата дата, в която личната ви кола е в сервиза или да ангажирате услугата “коли под наем с личен шофьор”, не се колебайте да посетите www.kolipodnaem.com и да направите своята онлайн регистрация лесно и бързо. Можете да се обадите на тел. 0888 767 878, където да направите резервация или да се консултирате с наш служител, да уговорите детайлите за вашата персонализирана резервация на коли под наем и да получите отговор на всичките си въпроси. Подарете си комфорт, сигурност и приятни емоции с “Car Rental” коли под наем.

Коли под наем
Предлагани коли под наем
Информация за Car Rental коли под наем
Коли под наем за звездите
Сигурност при използването на коли под наем
Помислете за вашите ваканции
Коли под наем с шофьор
Ангажиране на коли под наем