Евтини коли под наем – София

Коли под наем

 

Коли под наем 1
Коли под наем – сделка

Предстои Ви екскурзия в чужбина или командировка? С приятелите си  взехте спонтанно решение да заминете за дълъг уикенд в любимия Ви зимен курорт? Омръзнало Ви е да се притеснявате за бързината, сигурността и икономичността на превозното средство, с което сте избрали да пътувате?

Ние имаме решение за Вас – вземете една от нашите коли под наем!

Ние знаем, че в съвременното динамично ежедневие клиентите се нуждаят не само от удобство и комфорт, а и от бързи и леснодостъпни услуги. Именно поради тази причина ние разработихме система, чрез която нашите коли под наем достигат до Вас за броени минути, а усилията Ви се свеждат до това да отворите приложението ни на мобилния си телефон.
Да, точно така! Вашата кола под наем е само на един клик разстояние!

Няма значение дали Ви предстои дълъг път или пък кратка почивка. Няма значение дали ще се придвижвате с цялото си семейство или ще бъдете сами. Ние предлагаме над сто разновидности на коли под наем, всяка една от които е подбрана така, че да удовлетвори нуждите на Вашето пътуване и да предостави спокойствие, пространство и комфорт на Вас и Вашите близки.

Коли под наем – приложение

 

Коли под наем 2
Коли под наем – бизнес

Приложението за коли под наем е направено по последен писък на технологиите. Умният софтуер разполага с предоставения от Вас диапазон на бюджет, предпочитания за марка и големина на автомобила и времетраене на Вашето пътуване. По Ваше желание, приложението за коли под наем може да колекционира информация за това от кой адрес сте взимали автомобил преди, колко е средната продължителност на Вашите пътувания, предпочитаните от Вас маршрути, а дори и музиката, която обичате да слушате,окато шофирате своята кола под наем. Блгадорение на системата, която обработва всички тези данни, ние сме способни да Ви направим уникални предложения всеки път, когато поръчвате кола под наем, и да сведем времето за това буквално до броени секунди.  Единственото, което се изисква от Вас, е да изберете желания от вас автомобил, да въведете адреса, на който да бъде доставен и часа, в който го искате. Не, не сте разбрали погрешно – няма нужда да идвате до един от офисите ни – нашите професионални шофьори ще докарат Вашата кола под наем до Вас – където и когато пожелаете.
Фирмата е единственото място, на което можете да вземете кола под наем толкова лесно и бързо – само с няколко докосвания на телефона си!

Освен на физически лица, ние предлагаме своите коли под наем и за фирмен достъп. Ако на Вас и Вашите служители Ви е омръзнало да се мъчите да си поръчате такси или да използвате собствените си автомобили и да губите голяма част от безценното си време в опити да намерите място за паркиране – ние сме тук, за да Ви помогнем!

Коли под наем за Вашата фирма

 

Коли под наем 3
Коли под наем – развлечение

Компанията може да предложи ексклузивен договор за коли под наем на Вашата фирма! Според големината и нуждите на екипа Ви, ние предоставяме на Ваше разположение договорената бройка коли под наем на атрактивни цени. От Вас зависи дали автомобилите ще Ви бъдат предоставени за определен период от време или ще се възползвате от услугите на нашите шофьори и ще вземете колите под наем почасово. Ние сме тук, за да улесним максимално напрегнатото Ви ежедневие и да Ви осигурим спокойствие и комфорт. Измежду многото фирмени клиенти, които ние вече обслужваме, са Hewlett – Packard, VMware, Citrix и други. Всички те се възползват от нашите услуги и коли под наем, а ние се грижим винаги да остават удовлетворени.

Ние знаем, че голям процент от клиентите се притесняват за сигурността и цената на колите под наем. Фирмата гарантира надежността на всяка кола, която дава под наем. Ние работим с едни от най-добрите автосервизи в града – за нашите автомобили се грижат екипи от механици и техници, а всяка кола минава обстоен преглед, преди да бъде отдадена под наем.

С цел услугите ни да бъдат възможно най-достъпни, нашите експерти разработиха различни пакети, които съобразно бюджета и желанията Ви се предлагат на най-изгодни цени.

Коли под наем за всеки

 

Коли под наем 4
Коли под наем – пътуване

На младите шофьори ние предлагаме Джуниър Карс – селекция от коли под наем, които са икономични, пъргави, сигурни и най-вече – на изключителни цени!

За пътуващите със семейството си, и особено с малки деца, горещо препоръчваме Фемили Карс – селекция от удобни и просторни коли под наем, които са оборудвани с всичко необходимо, за да може най-малките членове на Вашето семейство да пътуват безопасно и щастливо.

За нашите бизнесклиенти сме подбрали висок клас луксозни коли под наем, които разполагат с всички екстри, от които те биха се нуждали на път, включително и рутери за безжичен интернет. Ако сте един от тези хора, разгледайте предложението ни Бизнес Клас Карс и вземете най-подходящата за вас кола под наем.

Всяка година броят на потребителите на коли под наем нараства с 4%. В България за последните пет години подобни услуги се търсят с цели 20% повече, отколкото през 2013г. Колите под наем се превръщат във все по-удобен и по-икономичен вариант, а клиентите остават доволни и се наслаждават на пътуванията си без притеснения. Всяка кола под наем, която вземете от нас, Ви се предоставя с подсигурена застраховка – за нас Вашата сигурност е приоритет!

За нас

 

Ние сме на българския пазар от повече от двадесет години, и предоставя на Вас и Вашето семейство най-качествените коли под наем. Можете да се убедите в това сами – в нашия уебсайт са поместени  писма и коментари, които доволните ни клиенти (над 90%) изпращат, за да споделят своята удовлетвореност и прекрасни преживявания с нашите коли под наем!

Ако все още не сте се възползвали от нашите услуги – направете го сега! Само тази седмица можете да вземете своята първа кола под наем с 30% отстъпка от редовната цена! Единственото, което трябва да направите, е да изтеглите приложението ни  и да се регистрирате в рамките на следващите четири работни дни. Направете го, а ние ще ви осигурим най-подходящата кола под наем на невероятна цена. Предложението важи за всички наши коли под наем, а минималният срок за наемане е двадесет и четири часа.

Ние винаги се грижим за Вашата сигурност и за Вашия комфорт.

Коли под наем
Коли под наем – приложение
Коли под наем за Вашата фирма
Коли под наем за всеки
За нас