Коли под наем – за всеки вкус и повод

Коли под наем, които ви служат вярно

 

Има ситуации, в които колите под наем са по-добрата алтернатива. Може би ви трябва по-луксозен автомобил за бизнес пътуване? Или ви предстои пътешествие с всички членове на семейството или група приятели и предпочитате да използвате миниван? Искате да посетите някое място, чийто терен не е подходящ за личния ви автомобил? Или пък да пътешествате зад граница и затова ви е необходимо по-икономично превозно средство? За щастие индустрията за коли под наем се е развила достатъчно, за да предложи на потребителите решения за различните им нужди. От икономичния клас А коли под наем до джипове и луксозни возила, произведени само преди няколко години – изобрът е ваш!

“Коли под наем? Защо пък не!“

 

Коли под наем 1
Коли под наем – джип

Историята на бизнеса с коли под наем е много по-стара, отколкото човек би помислил. Началото е положено през далечната 1916г., когато мъж на име Джо Саундърс се събужда с любопитната хрумка да си купи кола, която да отдава под наем. Оказва се, че идеята е повече от добра и само след две години г-н Саундърс разполага с 130 коли под наем Форд, модел Т, а след 10г. компанията му има офиси в цели 56 града. Днес, в света без граници и в ерата на глобалното затопляне, вредните емисии, и презастрояването на градовете, бизнесът с коли под наем е един от най-печелившите в сферата на автомобилната индустрия. Само за последните 10 години печалбата от отдаването на коли под наем в Америка отбелязва ръст от близо 15 милиона долара, като според калкулациите тази сума само ще расте с времето. Няма смисъл да се впускаме в подробно разискване на икономическите и социални причини за това. Но едно е сигурно – понякога колите под наем са по-удобен, по-икономичен, по-рентабилен вариант.

Коли под наем – за всеки вкус и повод

 

Коли под наем 2
Коли под наем – поляна

Компанията съществува на българския пазар от 12 години. За това време компанията разви своята база с коли под наем от 50 до 250 автомобила. Можем да Ви предложим коли под наем за всяка нужда и повод. Разполагаме с автомобили от всички класове – от икономични хибриди до СУВ, мини ванове и товарни коли под наем, както и луксозни лимузини. Това, което отличава колите под наем на фирмата са моделите, с които разполагаме и уникалната система за техническа поддръжка. Благодарение на договорите с официалните доставчици, на ваше разположение са 250 коли под наем, произведени в последните 5 години. Изключителното им предимсвто е абсолютната им техническа изправност, както и осигурената оторизирана сервизна поддръжка по време на вашите пътувания.

Закупуваме единствено нови автомобили от внимателно подбрани официални доставчици на Мазда, Исузу, Нисан, Тойота, БМВ, Мерцедес, Фолсваген, Шкода. Разполагаме и с 5 автомобила Мини Купър, последен модел, както и с 2 Майбаха и 2 Поршета Кайен. А за вашия бал, сватбено тържесво или театрална премиера сме осигурили 10 лимузини на Хамър и Мерцедес.

А ето и малко повече информация за различните типове коли под наем, която ще ви помогне да изберете най-подходящия за вас клас:

Икономични коли под наем и хибриди:

 

Коли под наем 3
Коли под наем – хибрид

Този тип автомобили са подходящи за хора, на които предстои да изминат дълги разстояния или имат нужда от градски автомобил за известно време. Може би ви очаква пътуване в чужбина или живеете извън България и се прибирате за малко, но не разполагате с автомобил? Колите под наем от икономичния клас и хибридните модели ще ви предоставят комфорта на автомобила при минимален разход на гориво. Моделите, с които разполагаме са достатъчно компактни за градска среда или междуградски пътувания, без това да ощетява количеството багаж, който ви е необходим. Всички модели са снабдени с GPS навигация и бордови компютър. Дали само за почивните дни или за седмица извън пределите на страната – икономичния клас коли под наем и хибридните автомобили ще ви осигурят удобство, спокойствие и сигурност.

Големи коли под наем, Комби, Миниван

За голямото семейство, което отива на почивка, за кръжока по рисуване, който искате да отведете на излет, за приятелската компания или импровизираното туристическо дружество, за гостите на дъщеря ви от чужбина – колите под наем от тези класове могат да решат всяка нужда, свързана с обем и брой. Моделите коли под наем, които можем да ви предложим са просторни, с максималните удобства за този клас като поставки за кафе и масички, големи отделения за багаж вътре в купето, меки и приятни тапицерии. Още едно предимство да изберете колите под наем е възрастта на моделите. По-новите модели са със значително по-малък разход на гориво, по-добра поддръжка и по-малък период на експлуатация. Това ви дава сигурност при по-дългите пътувания с коли под наем от по-тежък клас и намалява вероятността от авария.

СУВ, Джипове и Товарни коли под наем

 

Коли под наем 4
Коли под наем – SUV

Има места, които са достъпни само с определен тип автомобили. Има товари, които обикновенният пътнически автомобил не може да поеме. Ако се нуждаете от джип или товарен автомобил за по-кратък или по-дълъг период, но няма от кого да заемете, разгледайте преложенията ни. Колите под наем от тези класове, с които разполагаме предлагат висока проходимост и товароносимост. В допълнение изглеждат страхотно и имат всички екстри на съвременните технологии.

Повече сигурност за вас и вашите близки

За нас, хората от “Бес рент-а-кар” е от изключително значение вие, нашите клиенти, да се чувствате сигурни и защитени на пътя и да не се тревожите за възможността от авария или неочаквана повреда. Именно за това сме осигурили договори за оторизирана сервизна помощ с национални и международни партньори за всички наши автомобили, независимо от времето, за което са наети. В допълнение, предлагаме застраховки, които покриват широк спектър от повреди и събития, при това на преференциални за клиентите ни цени. И още нещо – пътна помощ, независимо от вашето местонахождение!

Колкото повече толкова повече

За нашите редовни клиенти сме подготвили програми за отстъпки, които да им позволят да шофират любимите си модели по-често и на по-дълги разстояния. Колкото повече километри изминете, толкова по-голяма ще бъде отстъпката ви при следващо наемане на автомобил от същия клас!

Коли под наем? Разбира се!

Независимо дали считате колите под наем за правилното решение на даден проблем, не се колебайте да посетите сайта ни, за да разгледате моделите, с които разполагаме. Имаме коли под наем за всеки вкус и повод! Очакваме ви!

 

Коли под наем, които ви служат вярно
“Коли под наем? Защо пък не!
Коли под наем – за всеки вкус и повод
Икономични коли под наем и хибриди:
СУВ, Джипове и Товарни коли под наемa
Повече сигурност за вас и вашите близки
Колкото повече толкова повече