Коли под наем изключително изгодно

Коли под наем

 

Коли под наем 1
Коли под наем – Град

Вземането на коли под наем е един от най-разпространените и удобни методи за транспорт в САЩ, а и в много други държави. Подобен вид услуга би била изключително полезна по българските пътища. Всъщност наемането на автомобил в България вече не е просто хипотетична възможност, а ежедневна реалност.

Компания с дългогодишен опит, която предлага коли под наем при изключително изгодни условия и поддържа високи стандарти за своите услуги. Общоприето схващане е, че в такъв случай, да се намери евтина кола под наем би било невъзможно, но подобни тревоги са напразни. Фирмата има невероятно широка ценова гама, която би удовлетворила и най-взискателния клиент, който търси коли под наем и при това, без да намалява качеството на услугите си.

Началото на една добра традиция

 

Дружеството е основано в далечната 1994 година от трима съдружници, които просто търсели начин да се препитават, като отдават коли под наем. Постепенно бизнесът им потръгнал и те започнали да увеличават автопарка си. Паралелно с това стартирали програма за наемане на лоялни и почтенни служителите в компанията.

Ниските цени и коректното отношение от страна на фирмата, действали като магнит за всеки желаещ да се сдобие с автомобил под наем. Не минало много време и компанията отворила офиси на няколко различни места в София. След още две години бизнесът се разразстнал и представителства се появили в още четири града на страната.

Днес това е част от историята, но е част и от нашето настояще и бъдещето на предприятието, което ние, заедно с нашите клиенти започнахме преди две десетилетия и половина. Ние не сме просто фирма за отдаване на коли под наем, а компания посветена на мисията, да прави живота на хората по-лесен.

Понякога по-малко е повече

 

Коли под наем 2
Коли под наем – интериор

Живеем в динамичен свят, в който придвижването на далечни разстояния не е лукс, а необходимост. Но ако пожелаем да пътуваме пред нас изникват множество възможности.

Може да използваме автобус до желаната дестинация, вместо да търсим коли под наем и да си усложняваме живота. Ще бъдем натъпкани като сардини в консерва, кислородът едва ще достига до нашата седалка и ще трябва да се наслаждаваме на компанията десетки хора, за които думата „баня“ звучи непознато. Или може би по-малко спътници в едно пътуване биха били по-добра идея?

Тогава защо да не предпочетем влак? – непоносими стари вагони, гнусни тоалетни, студени нощи и горещи дни – не е ли това ултимативното приключение? Защо въобще трябва, хората да търсят коли под наем? Та нали могат да пътуват десетки часове по железопътните линии на страната? А може би по-кратко пътуване би било по-добра идея?

Ето едно истинско решение на транспортния ни проблем е да си купим собствен автомобил. Колко добре би било да се набием с куп пари за колата, за каското, за данъците, за винетките и за всички други разходи свързани с автомобила. Или може би по-малко разходи и по-малко грижи биха били по-добра идея?

В крайна сметка излиза, че понякога по-малко е повече. Една кола под-наем не е финасовото бреме, каквото представлява собствената машина и наетият автомобил изисква по-малко грижи. С него всеки може да отиде до желаната дестинация във време избрано от водача и по начин, по който той иска. Пътуването е по-кратко, с по-малко и по-душеприятни спътници.

Защо коли под наем точно от нас?

 

Коли под наем 3
Коли под наем – електричски

Нашите автомобили са изключително надеждни и сигурни. Въпреки голямото разнообразие от коли под наем, което предлагаме, машините на фирмата са нови модели от популярни марки с изключителни показатели. Автомобилите са преминали технически преглед и отговарят на всички изисквания за безопасно пътуване. Но това не е всичко, защото те покриват дори високите стандарти за безопасност на компанията ни. Поддръжката на моторните превозни средства се извършва само от лицензирани сервизи и официални представители на фирмите производителки.

Цените ни са без конкуренция. Качеството си има цена! – тази популярна фраза може да се приложи и в бизнеса с коли под наем. Но за нашите услуги, цената е по-ниска от всяка друга на пазара. Казано по-просто: Супер качество на супер цена!

Предимствата на компанията ни не свършват до тук. Ако ли вземете кола под наем от нас и имате нещастието да претърпите пътен инцидент, ние ще ви осигурим сервизен автомобил до всяка точка в страната – 24 часа в денонощието/7 дни в седмицата. Всички щети по превозното средство се поемат от пълна застраховка, а повредената кола ще бъде веднага заменена със здрава.

Редовните клиенти получават големи отстъпки при ползването на коли под наем от фирмата. Освен това се сдобиват и с промоции, бонуси и преференции при многократно наемане на автомобили на компанията.

Как да взема автомобил под наем?

Коли под наем 4
Коли под наем – комфорт

Първият въпрос на всеки, който желае да ползва услугите ни е: как да наема автомобил? Това може да стане в няколко прости стъпки по два алтернативни начина.

Първата опция е да се използва нашият уебсайт. На него с лекота може да се направи заявка на страницата „коли под наем“. След това на място, в някои от офисите на фирмата, предварително посочен от наемателя, следва да се вземе превозното средство срещу документ за идентификация (самоличност).

Втората опция е да се отиде направо в офис на компанията, където служител ще изготви документацията вместо вас. Вие само трябва да получите ключовете на наемания от вас автомобил. Благодарение на дългогодишния опит, вземането на коли под наем днес е по-лесно от плащането на телефонна сметка.

Изключителната гъвкавост и отзивчивост от страна на нашата фирма, бързината и качеството на обслужването на нашите клиенти, ни правят предпочитана компания както за отделния потребител, така и за големи групи хора. Услугите ни се използват едновременно от семейства и корпоративни клиенти, като всички остават несравнимо доволни.

Ексклузивни оферти за коли под наем

 

Освен за ежедневни нужди, нашата компания предоставя коли под наем за специални събития като балове, сватби, публични и обществени прояви. При наемане от автомобили за подобни събития и особено за специални кортежи, осигуряваме шофьори за всички машини.

Ако клиетът желае да вземе коли под наем за рекламно мероприятие, нашата компания може да осигури автомобилите да бъдат покрити с рекламни надписи и опознавателните символи на съответния бранд.

А ако се възползвате от нашите коли под наем до края на лятото, тогава ще получите екслузивната ни лятна промо-оферта. Тя предлага лимузините ни от висок клас на цената на останалите автомобили. Затова не се колебайте и поръчайте сега! Станете един от хилядите доволни клиенти, ползвали нашите коли под наем!

Коли под наем
Понякога по-малко е повече
Защо коли под наем точно от нас?
Как да взема кола под наем?
Ексклузивни оферти за коли под наем