Курсове по английски критерии

Курсове по английски – защо е важно детето Ви да говори чужд език

 

Искате ли детето ви да говори перфектно втори език? Запишете го на курсове по английски.

 

Като родители, вие искате да осигурите добро начало за децата ви. Искате да бъдат подготвени за бъдещето и да са успешни. Един от начините е като научат чужд език. А как може да постигнете това? Запишете ги на курсове по английски. Най-добрият начин за разширяване на кръгозора, комуникационните умения и отношението им към различните култури.

Смятате, че децата ви са много малки и е твърде рано? Грешите.

Курсове по английски-4
Курсове по английски

По въпроса са направени много изследвания и те показват, че до 8-годишна възраст децата могат да научат чужд език бързо, лесно и без акцент. Не забравяйте, че техният мозък е като „гъба“ и лесно попива всяко ново знание. Докато са малки децата се наслаждават на това, че научават нови неща. За тях няма значение дали развиват двигателните си умения или когнитивни способности, те скачат смело напред. Същото важи и за езика. Стига самият процес да е поднесен по интересен начин чрез песни, игри, рими и истории. Децата ще го възприемат като забавление. И в същото време ще научат английски.

Друга причина да запишете децата си още сега на курсове по английски е фактът, че така те ще са по-адаптивни в непознати среди. Когато децата чуят някой да говори на друг език, това няма да им се отрази по негативен начин. Напротив, ще се възползват от случая и ще искат да научат повече. Няма да се страхуват или смутят.

Избирайки да запишете децата си на курсове по английски език, те ще научат и как да работят в групи, ще развият комуникационните си и креативни умения.

Голямо влияние за научаването на език оказват анимациите, които децата обичат да гледат по телевизията.

Вие също може да помогнете на детето си в по-лесното научаване на чужд език. Един от вариантите е като играете игри на английски.

Идеята тук е да накарате детето ви да научи втория език по същия начин, по който е научило и майчиния си. Следващият вариант е да четете детски приказки преди лягане на английски език. Детските книги са мощно оръжие за езиково обучение и вие трябва да се възползвате от него. Четейки илюстровани разкази на детето си, предоставяте идеалната възможност за развитие на езика. Текстовете са кратки, лесни и в рими. Има достатъчно картинки, които може да използвате като начин да насърчите детето да задава повече въпроси

Курсове по английски-2
Курсове по английски

или да доразвиете сюжета на историята. Аудио книгите също са подходяща опция, ако не сте много уверени с произношението си. Пускайте песни на английски език на детето си. След няколко слушания, то само ще започне да повтаря думите. И така с всяка следваща песен ще науча още повече нови изрази. Музиката и ритъмът ще помогнат на детето да формира цели изречения,ще изградят самоувереност в произношението. И всичко това няма как да се постигне ако е целенасочено действие. Песните помагат на децата с по-трудните езикови структури. Всички знаете ‘If you’re happy and you know it, clap your hands’. Тук граматическата структура е сложна и ако седнете да учите детето си на нея, би му било трудно да я разбере. Но по този начин, чрез песента, научаването става лесно и без натиск.

Разбира се, всичко това оказва голямо влияние, но децата имат нужда и от курсове по английски. Там ще могат да научат правилата, ще подобрят произношението си, ще обогатят речника си и след това ще им е по-лесно да научат други езици.

Курсове по английски – критерии за избор

И след като вече се убедихте колко е полезно децата ви да знаят чужд език, е време да изберете подходящия курс.

Курсове по английски език-12
Курсове по английски език

Започвайки с търсенето, на първо място трябва да се замислите в перспектива. А именно с какъв сертификат ще излезе детето ви от там. Въпросите, които е хубаво да си зададете са: Дали мястото, което сте избрали е легитимно? Издават ли след завършването на курсовете по английски европейски сертификати? Къде и как могат да се използват те в следващите етапи на обучение?

Различните нива са разделени в зависимост от възрастта на детето. Изберете академията спрямо програмата, която предлага. Ако детето ви е още в детската градина, ориентирайте се към курсове по английски, които предлагат повече забавления, игри, песни и

творчески активности. Самите учители ще е хубаво ако в последствие говорят предимно на английски език. Така децата ще свикнат по-бързо.

Интензивността на курса е ключов елемент. Най-подходящото време за по-интензивни курсове, това е лятото. Имайте предвид, че тези програми са подходящи за деца след 5-годишна възраст. Тъй като самият период на обучение е около 3-4 седмици.

Преподавателите са един от основните фактори за успешно обучение. Потърсете академия, в която преподават британски учители. Защо това е важно? Ако искате децата ви да имат оригинален акцент, те

Курсове по английски-4
Курсове по английски

трябва да слушат повече такъв. Това е и от изключителна важност в курсовете по английски – слушане, говорене и диалог с британски учители.

Идва време да поговорим и за цената на курса по английски. Не правете компромиси с нея, ако избраното от вас място отговаря на всички други критерии. Сумата, която варира е между 300 и 1000 лв. Като към тази

такса в повечето случаи не са включени учебните материали. Цената се определя в зависимост от големината на групата, възрастта и броя часове. И нека тези огромни числа не ви стряскат. Почти всички академии предлагат възможност за разсрочено плащане. Предлагат и процентни намаления при записване

Курсове по английски-3
Курсове по английски

на следващо ниво или при записване на още един член от семейството.

И накрая след като сте избрали мястото, потърсете мнения. Може да са от познати, роднини или да се разровите във форуми. Не пренебрегвайте тази стъпка. Ще успеете да добиете представа за желания от вас курс по английски, за учителите, обстановката и начина на преподаване. Ако имате възможност да посетите занятия от програмата на академията, възползвайте се. Образованието на децата ви е важна инвестиция, определяща по-нататъшното им развитие. Курсовете по английски са първата стъпка към изграждането на успешни и можещи млади хора.
Курсове по английски – критерии за избор
Искате ли детето ви да говори перфектно втори език? Запишете го на курсове по английски.